Alchemist` Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Πρίν λίγο καιρό άλλαξα SIM και συσκευή... Πήρα το Sony Ericsson Κ810i και κάρτα Cosmote... Το πρόβλημά μου είναι ότι από τότε, πολύ συχνά (ας πούμε 3 στις 5 φορές) η κλήση αποτυγχάνει... Είτε ακούγετε ένα "ντίνγκ" κ απλώς με πετάει το στο κεντρικό μενού, είτε μου λέει πως το δίκτυο είναι απασχολημένο. Καταντάει πολύ εκνευριστηκό, και μερικές φορές χρειάζετε να πάρω 5 έως 10 φορές τον ίδιο αριθμό συνεχόμενα μέχρι να καταφέρω να μιλήσω... Όλα αυτά ενώ το σήμα είναι στο full... Φταίει η συσκευή ή η Cosmote? Τι να κάνω? Υ.Γ. άσχετο, αλλα πριν λίγες μέρες πήγα Θεσσαλονίκη, και ενώ στην επαρχία έχω full σήμα, μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχα 1 μόλις γραμμή, wtf?
None23 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Alchemist πολύ καιρό τώρα εχω το ιδιο πρόβλημα σε ενα κινητό με κάρτα what's up.Πάρα πολλες φορες παίρνω τηλέφωνο και η κλήση μου τερματίζεται ενω το σήμα ειναι ιδανικό....αποκορύφωμα χτες για να ανανεώσω την κάρτα μου πήρα πάνω απο 20 φορές τηλέφωνο και καμιά 10αριά φορες ειχα αποτυχία αποστολής μηνυματος....
Inkjjl Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μιας και αναφέρθηκε το What's Up...Φαντάζομαι ότι αναφέρεστε σε κλήσεις μέσω της υπηρεσίας Call Them All 600 X2...Έχω παρατηρήσει ότι οι χρήστες της υπηρεσίας δεν παίρνουν το οκ για πραγματοποίηση κλήσης αν η κυψέλη που τους καλύπτει έχει μεγάλη πληρότητα...Κι αυτό λογικότατο γιατί μην ξεχνάμε ότι τηλεφωνούν με Half Rate έτσι κι αλλιώς για να τρώνε λιγότερο χώρο...Τώρα για την κάρτα που αναφέρει ο φίλος,αυτό συμβαίνει πάλι λόγω του ότι πάγια τακτική της Cosmote είναι οι συνδρομητές συμβολαίου να τηλεφωνούν και πάλι πρώτοι...
felikas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Πριν κανα μήνα μου είχε σπάσει τα νεύρα αυτό το φαινόμενο με cosmote κ έστειλα mail διαμαρτυρίας-ενημέρωσης κ απαντησαν (άμεσα οφείλω να πω) πως έχουν γενικό πρόβλημα με το σήμα κ το εξετάζουν. Πάντως, νόμιζα ότι έχει λυθεί μιας κ τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχω πρόβλημα, αλλά μάλλον έκανα λάθος! Για ψάξτε το...
-WISE- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 ναι καλα τους τα εχωσες εσυ γιαυτο και εισαι μια χαρα....
panospc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Κι' εγώ το έχω πάθει πολλές φορές αυτό με Cosmote αλλά και με Wind και με διαφορετικές συσκευες. Πάντως συχνότερα το έχω παρατηρήσει όταν προσπαθώ να καλέσω σε κινητά που έχουν Q...
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 και εγώ το παθαίνω μια φορά στο τόσο με k750i και συμβόλαιο Wind και το παθαίνω πάντα όταν θέλω να πάρω τηλ για σοβαρό λόγο και μου έρχεται να διαλύσω το κινητό μου απίστευτα σπαστικό οπότε όταν το παθαίνω πάω με την μία στο σταθερό και ηρεμώ
GPOWERR Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Συνεβει χθες το πρωι και σε μενα σε Πατρα και με κοσμοκαρτα,ουτε μπορουσα να κανω κληση ουτε μπορουσαν να με παρουν τηλ.Αρχικα νομιζα οτι εφταιγε τ ο κ750 αλλα βλεπω οτι ειχαν και αλλοι το ιδιο προβλημα.Παντως αν συνεχιστει θα τους στειλω στο .... μετα απο 8 χρονια
Alchemist` Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δηλαδή τι προτείνετε? να αλλάξω εταιρία??? (είδα και για wind παράπονα πιο πάνω...) Να πάω πάλι σε vodafone? :S
G_Zisis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Εγώ ήμουν κάτοχος CU για πολύ καιρό και δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο είδος προβλήματος.Τώρα είμαι με What's up kαι πολλές φορές μου συμβαίνει αυτό το πρόβλημα που αναφέρετε. Παιδιά,μια φορά που έπρεπε να επικοινωνήσω με κάποιον και δεν ήμουν σπίτι,μου έτυχε αυτό το πρόβλημα και μετά από προσπάθεια άνω των 20 φορών,δεν μπόρεσα τελικά να κάνω το τηλεφώνημα.Πραγματικά μου ήρθε να το πετάξω σε ένα ποτάμι που βρισκόταν κοντά μου.Τελικά έμαθα ότι και το άλλο άτομο προσπαθούσε να με πάρει τηλέφωνο και δεν μπορούσε (κι αυτός What's up).
^NaST^ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Κοίτα Alchemist ότι και να βάλεις σαν την Cosmote δεν θα είναι! Αυτό τι πρόβλημα το έχω και γω, δεν είναι τίποτα, απλά είναι πολύ φορτωμένο το δίκτυο γι'αυτό σε πετάει.
androu Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 εμένα καθυστερούν ελεεινά να έρθουν τα μηνύματα! Μιλάμε μετά απο 2-3 μέρες μου έρχονται (αν ερθουν) απανωτά 8-10 μηνύματα. Μίλησα μαζί τους (Cosmote- σύνδεση) αποφάνθηκαν πώς φταίει η συσκευή. Έκανα 3 firmware update τώρα πάει καλά αλλά είδωμεν.... σε 1-2 μήνες φεύγω! !
sam sam Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 σς εμενα τις τελευταιες 5 μερες μου εχει σπασει τα νευρα...προσπαθω να τηλ. ( με κοσμοτε whats up ) αλλα τιποτα
None23 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Κοίτα Alchemist ότι και να βάλεις σαν την Cosmote δεν θα είναι! Αυτό τι πρόβλημα το έχω και γω, δεν είναι τίποτα, απλά είναι πολύ φορτωμένο το δίκτυο γι'αυτό σε πετάειΕνταξει δεν είναι τοσο απλά τα πράγματα....ταυτόχρονα με την αδυναμία κλήσης αρχισε εμένα να μου κάνει παράσιτα και το πιο περίεργο και επικίνδυνο,είναι ότι σε κάποιες απο τις κλήσεις που καταφέρνω να κάνω...ακούγεται ένας στιγμιαίος θόρυβος με συχνότητα 2-3 λέπτών και με πολύ μεγάλη ένταση....κινδύνεύω να χασω την ακοή μου άνετα!!!Δεν πρεπει να περάσει στα ψιλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.