Προς το περιεχόμενο

Προβλημα

spunakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.Θελω να κανω ενα φορματ κ να βαλω vista x64(τo cd apo ta vista ειναι δοκιμασμενα)δοκιμαζω να τα βαλω κ εκει που παει να τα φορτωσει μου βγαζει μπλε οθονη

.Βγαζω τι μια RΑΜ κ προχωραει απο το σημειο τις μπλε οθονης κ μετα απο λιγο μου ξαναπεταει μπλε οθονη κ λεει:

C0000221 unknown Hard Error

SystemRoot\System32\ntdll.dll

δοκιμασα να βαλω κ χ32 xp μετα κ δεν μπορει να περασει πολλα αρχεια κ μετα απο πολλες παραβλεψεις τρωω μπλε οθονη κ εκει.

EDIT:εχω 2 IDE δισκους και εναν SATA λιγο που το εψαξα στο support των windows λενε

http://support.microsoft.com/kb/314474

Δημοσ.
...άμα παίζουν παραβλέψεις, πιθανότατα ο συγκεκριμένος δίσκος πάπαλα.

Exω περασμενα xp και στον ενα τον IDE και στον SATA κ δοκιμασα φορματ κ στους 2

κ μου βγαζει το ιδιο οποτε χλωμο να φτεει ο δισκος

Δημοσ.

...τότε ή το cd φταίει, ή βάλε τον κάθε δίσκο ξεχωριστά (μπορεί να γίνεται κάποιο conflict) κατά την εγκατάσταση

Δημοσ.
...τότε ή το cd φταίει, ή βάλε τον κάθε δίσκο ξεχωριστά (μπορεί να γίνεται κάποιο conflict) κατά την εγκατάσταση

το cd σιγουρα δεν φτεει εκαναν 2 ατομα φορματ κ λειτουργισε κανονικα

κ επισης εχω δοκιμασει τους δισκους ξεχωριστα.

ειχα κανει clear cmos στην μοδερμποαρντ λετε να πεζει απο εκει καποιο προβλημα ?

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να φταίει το dvd-drive και να μην διαβάζει σωστά.μου έχει τύχη όμοια περίπτωση.

+1.Και είναι άκρως εκνευριστικό να μην μπορείς να κάνεις φορμάτ γι'αυτό τον λόγο...

Δημοσ.

...να αλλάξεις καλώδιο σήματος και να αφήσεις πάντα μόνο τον ένα δίσκο επάνω (καλύτερα τον IDE), δοκίμασες ; (το να έκανες clear CMOS, ΜΑΛΛΟΝ καλό θα έκανε...αν όχι απλά τίποτε...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...