Προς το περιεχόμενο

prob

wouof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να ζητήσω την βοήθεια σας πάνω σε ένα θέμα που αντιμετωπίζω με τον υπολογιστή μου.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου μπαίνει στα BIOS κανονικά και όταν είναι να φορτώσει τα windows μου βγάζει την οθόνη με : Ασφαλής λειτουργία, Ασφαλής λειτουργία με γραμμή εντολών, Κανονική εκκίνηση των windows Κλπ. Οτι και αν επιλέξω από αυτά είτε κάνει restart ο υπολογιστής, είτε κολάει στην μαύρη οθόνη με την γραμμούλα που αναβοσβήνει πάνω αριστερά. Έχω 3 σκληρούς δίσκους, όποιον και να βάλω το ίδιο πράγμα γίνεται. Δοκίμασα να κάνω format αλλά μάταια γιατί είτε κάποιο error μου έβγαζε, είτε γιατί κόλαγε πάλι στην μάυρη οθόνη με την γραμμούλα πάνω αρριστερά. Επίσης δοκίμασα να κάνω repair αλλά πάλι τα ίδια, έκανα reset sto CMOS αλλά και πάλι τίποτα. Καμία βοήθεια ?

Hardware υπολογιστή :

Intel pentium 4 3.0 ghz prescott

Motherboard Gigabyte 8IPE775G

RAM Kingston DDR 400 3x512mb

VGA nvidia 6600LE

Τροφοδοτικό άγνωστης εταιρίας 550watt

westerd digital 40gb

western digital 120gb SATA

western digital 80gb

Κλείνοντας θέλω να πώ πως το πρόβλημα εμφανήστικε τυχαία, αφότου έκλεισα τον υπολογιστή μου και τον ξαναάνοιξα μετά από κάποιες ώρες.

Δημοσ.

Καλος ηρθες φιλε..

Δοκίμασε να αποσυνδέσεις και να αφήσεις μόνο 1 δίσκο όπως και ολες της τυχών κάρτες pci που έχεις εκτός της κάρτας γραφικών φυσικά και κανε μια νεα εγκατάσταση να δεις τι παίζει..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...