Προς το περιεχόμενο

SpeedTouch WIFI

^NaST^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα router SpeedTouch 585i και όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις του μπορώ να κάνω wireless scan και βρίσκει κάποια δίκτυα. Γίνεται να συνδεθώ με κάποιο από αυτά χρησιμοποιώντας μόνο το router;

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, ειναι πομπος το Speedtouch.

Θελεις καποιον δεκτη.

Δεν ειναι ακριβοι, με 10 ευρω βρισκεις. :-)

Αλλα μου κανει εντυπωση το scan στο οποιο αναφερεσαι, εμενα και δικτυα να υπηρχαν δεν εβρισκε τιποτα :P

Δημοσ.

Πού στο καλό είναι αυτό το scan;

Btw thanks γιατί μ έκανες να ψάξω τα settigns του router κι είδα ότι είχα αναβαθμιστεί σε 24Mbps. Πρέφα δεν είχα πάρει :P

• Moderators
Δημοσ.

Γκρρρρ!! :P Σβηστο αυτο το τελευταιο! Εγω ειμαι στα 6/0,5 λογω προβληματων με το SNR :-(

By the way εδω ειναι:

Home Network-> Interfaces->WLAN->Configure-> Configure WDS (κατω κατω)-> Scan for wireless accesspoints

Δημοσ.

Sorry για το takeover ^NaST^ αλλά φαντάζομαι πως η απάντηση του GeorgeMan σε κάλυψε :)

Μέχρι configure φτάνω. Αυτό το WDS δεν το βλέπω πουθενά. Έχω την εντύπωση πως είναι v.6 αν αυτό παίζει κάποιον ρόλο. Δεν καίγομαι να scanάρω, απλά είμαι περίεργος :P.

Εντάξει μωρέ. Κι εγώ στα 1.021/14.434 είμαι :P

• Moderators
Δημοσ.

Με καιει ΠΟΛΥ το 0,5 up αντι για 1.

Το αλλο δε με αφορα και τοσο...

Κοιτα εγω με St 780WL ειμαι (αλλα και στο 585v6 υπηρχε ρυθμιση, ηταν το προηγουμενο ρουτερ μου).

Δημοσ.

Η ερώτηση του τεμπέλη:

Παίζει να δω διαφορά αν βάλω το routerάκι που μου φέρανε από forthnet; Ιδέα δεν έχω ποιο είναι, ακόμα πακεταρισμένο είναι όπως το φερε ο courrier (ναι, μύρισε τα νύχια σου να μου πεις :P). Βασικά παίζει να έχεις διαφορά στην ταχύτητα από router σε router; Γιατί από σταθερότητα, εντάξει δεν βλέπω πρόβλημα. Το μόνο κουλό είναι πως όποτε συνδέομαι wireless από το laptop η σύνδεση κάνει ό,τι θέλει (χάνεται-επανέρχεται, το κανε και πριν την αναβάθμιση).

Και ναι, κι εμένα πιο πολύ το upload μ ενδιαφέρει :P

• Moderators
Δημοσ.

Παιζει ναι να εχεις μικρες διαφορες.

Αλλα τα ST 585 και 780 (ιδιο τσιπακι εχουν) ειναι απο τα πιο σταθερα και γενικα πιο ψηλα να σου κλειδωσει με αλλο ρουτερ ειναι μαλλον αδυνατο...

Δημοσ.

Με γλυτώνεις απ το ξεπακετάρισμα του άλλου :P

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Αν τώρα έχεις και καμιά ιδέα γιατί χ'ανεται το connection όταν συνδέομαι wireless θα σταματούσα να σε ζαλίζω :P

• Moderators
Δημοσ.

Δε ξερω :P Εγω συνδεομαι σε αλλον οροφο απο το ρουτερ και ειναι σταθεροτατο παρολο που το σημα πεφτει στη μια γραμμη!

Τι να σου πω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...