Προς το περιεχόμενο

Να βαλω ανεμιστηρα μπροστα; Αξιζει;

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω στο κουτι μου μονο εναν ανεμιστηρα πισω (αυτον που ειχε το κουτι Heroichi), εαν βαλω εναν ακομη ανεμιστηρα επιπλεον στο μπροστινο μερος του κουτιου θα υπαρξει αισθητη διαφορα θερμοκρασιας στο χωρο του κουτιου ή ειναι περιττος και θα τον βαλω τζαμπα; Το κοστος ειναι μικρο 6-7?.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είναι ανοιχτό απο μπροστά το κουτί θα βελτιώση το air-flow.

Βαλ'τον μη το σκέφτεσαι,και αν μπορείς βάλε και έναν στο πάνω μέρος του κουτιού να βγάζει. (εκτός αν ήδη έχει :P)

Αν εχεις μεγαλουτσικο κουτι, βαλε 2 12αρηδες, εαν εμπρος και ενα πισω. Απλα βαλτους και τους 2 στα 7v και οχι στα 12 ωστε να μην ακουγονται ΚΑΘΟΛΟΥ και να υπαρχει και καλος εξαερισμος, δεδομενου οτι επειδη ειναι 12αρηδες, ακομα και στα 7v εχουν μεγαλυτερο αποτελεσμα απο τους 8αρηδες στα 12v, χωρις να ακουγονται και καθολου λογω λιγοτερων περιστροφων επειδη τροφοδοτουνται με λιγοτερα volt. Εγω ετσι κανω παντα (και αυτη τη στιγμη)και εχω βρει την υγεια μου..

κοιτα φιλε εαν δεν μαζεψεις καλωδια και δεν τακτοποιησεις μεσα το κουτι σου ειναι σαν να μην εβαλες τιποτα γιατι τα ανεμιστηρακια θελουν και χωρο για να μπορει να κυκλοφορει σωστα ο αερας και να αποδιδουν καλυτερα και φυσικα μην ξεχνας να καθαριζεις ολη την σκονη που πιανουν και οι ανεμιστηρες και τα υπολοιπα εξαρτηματα διοτι ο συνδιασμος σκονης και υγρασιας το χειμωνα ειναι οτι χειροτερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...