justmike Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 [newsimage]Δεν είναι τυχαίο, όπως υποστηρίζει ο Πρίνσκι, ότι ο σύγχρονος σπουδαστής, προτού αποφοιτήσει, θα δαπανήσει 10 χιλιάδες ώρες από τον ελεύθερο χρόνο του παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια και μόνο πέντε χιλιάδες ώρες διαβάζοντας βιβλία. Πηγή: ethnos.gr ε ναι ρε φιλε δλδ θα πρεπει να τελειωσω σχολη και να με μαμαει ο πατερας μου στο προ? πατε καλα?
Barbattilas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Το βασικότερο πρόβλημα είναι η απαγκίστρωση όλων των τύπων παιχνδιών από την φυσική άσκηση... Το Wii Fit ίσως να είναι κάποια λύση, αλλα και πάλι. Ο κώλος μας θα βγαλει στο τέλος ρίζες ή καλύτερα βεντούζες στην καρέκλα. Πόσο μαλλον των μικρών που ζουν σε μεγαλουπόλεις. Εγώ πρόλαβα εποχες που παίζαμε ως τα 16 μας (μετα ήρθαν οι πανελλήνιες) όλο το απόγευμα μπάλα. Για αυτό και πλάκα η κοιλια. Τωρα ολο το απόγευμα οι μικροί παίζουν στο δίκτυο. Για αυτο και πλακε ο κώλος.
melenegiorgo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Οι πιο παλιοί από εμάς, κατά μέσο όρο πάντα, σχεδόν χάσανε το "νέο ψηφιακό τρένο", ενώ οι νεότεροι established τη γεννιά των φλώρων - ψευτογκόμενάκιδων που αν τους κοιτάξει αλβανός από τα 100 μέτρα θα αλλάξουν πάνες!! ελεος με της μηδενιστικες τάσεις.... Εγω λεω επρεπε μετα το 85 να σταματησουν να κανουν παιδια....γτ ουτως η αλλως θα βγουν φλώροι και ψευτογκομενακιδες.... Η γεννια μου σε ευχαριστει....:devil::devil:
altair Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 εγώ στέκομαι στην επεξεργασία των δεδομένων Αν τα μύρια δεδομένα που δέχεται ένα παιδί δεν γίνουν πληροφορία με αξιολόγηση και κρίση τότε πραγματικά θα φυράνουμε. Εκεί είναι το παιχνίδι και όπως παλιά μαθαίναμε τι σημαίνει μελέτη σε αντίθεση με το τσαλαβούτημα και την δυσκολία συγκέντρωσης έτσι και στον ψηφιακό κόσμο πρέπει να μαθαίνουμε το φιλτράρισμα των απείρων δεδομένων σε πληροφορία οργανωμένη που καταχωρείται και αξιολογείται σωστά στον εγκέφαλο.
Alexandrosc2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Αν κάτι με ανησυχεί είναι που βλέπω πολλούς συνομίληκους αλλά και μικρότερους φίλους να λίωνουν με τις ώρες επάνω από ένα pc παίζοντας κάποιο online game... Ένας κολλητός μου δεν ήρθε στα γεννέθλια ενός φίλου μας (είμαστε παρέα 7 χρόνια) λόγω αυτού του παιχνιδιού. Άπειρες είναι δε οι φορές που έχει φάει άκυρο η παρέα μου σε πρόσκληση που του κάναμε για καμιά βολτίτσα και καφεδάκι κτλ... Αυτό φέρνει την κοινωνική απομόνωση. Και το κακό είναι πως το ποσοστό αυτών των ατόμων ανεβαίνει συνεχώς. To pc είναι μέρος της ζωής μας και όχι η ίδια μας η ζωη! "Παν μέτρον άριστον" έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι ... κάτι θα ήξεραν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα