fe31h Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Εγώ θα έλεγα να βάλεις πάνω τις μνήμες και να κάνεις reset το bios από το jumper που έχει η μητρική ώστε να προσπαθήσει να τις δεί εκ νέου.Αν αυτό δεν βοηθήσει ρίξε καμια ματιά μήπως έχει βγεί κανένα πιο τελευταίο bios για τη μητρική σου και βάλτο. και που ειναι το jumper?? πως γινεται reset? και αναβαθμιση σε bios δεν ειναι λιγο...επικυνδινο???? edit: ενταξει το jumper, νομιζω το βρηκα απο τις οδηγιες...
intelquad Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 αυτο λεω γιατι μονο απο τη μια πλευρα οχι?αρα υπαρχει θεμα μητρικης!που μπορει προφανως να εχει και περαιτερω επεκτασεις!
SeKoS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δεν είναι υποχρεωτικό να την δεί επειδή την έβαλες. Το Memory allocation διαφέρει απο board σε board. Και ναι είναι φυσιολογικό να μην την βρίσκει οταν την συνδέεις άκρα και μέση κλπ... Αμα βρείς το board manual θα σου εξηγεί πως πρέπει να συνδεθεί...
gtsamour Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Κάποιες παλιότερες μητρικές, ειδικά με κάτι chipset VIA και SiS (που μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να είναι για να έχει 3 θέσεις μόνο) είχαν κάτι περίεργες παραξενιές σχετικά με το με ποια σειρά πρέπει να γεμίζεις τις banks ή να είναι όλα τα καρτάκια μνήμης ίδιας χωρητικότητας. Πρέπει να αναφέρεται στο manual αν όντως υπάρχει κάποιος περιορισμός σε αυτό. Το να κάνεις bios update δεν είναι τίποτε τραγικό αλλά πρέπει να ξέρεις τι κάνεις σίγουρα.
fe31h Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 αυτο λεω γιατι μονο απο τη μια πλευρα οχι?αρα υπαρχει θεμα μητρικης!που μπορει προφανως να εχει και περαιτερω επεκτασεις! οσο απο το θεμα επεκτασεων παει μεχρι και τα 3 γκιγκα, αλλα ετσι οπως εχει παει το πραγμα ουτε τα 1.5 δεν πηγαινει...:cry: δεν θελω να νομιζω οτι φταιει η μητρικη:shock::-(:-(
intelquad Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 αφου δοκιμασες ολους τους πιθανους συνδυασμους που καταληγεις εσυ?
fe31h Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δεν είναι υποχρεωτικό να την δεί επειδή την έβαλες. Το Memory allocation διαφέρει απο board σε board. Και ναι είναι φυσιολογικό να μην την βρίσκει οταν την συνδέεις άκρα και μέση κλπ... Αμα βρείς το board manual θα σου εξηγεί πως πρέπει να συνδεθεί... Κάποιες παλιότερες μητρικές, ειδικά με κάτι chipset VIA και SiS (που μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να είναι για να έχει 3 θέσεις μόνο) είχαν κάτι περίεργες παραξενιές σχετικά με το με ποια σειρά πρέπει να γεμίζεις τις banks. Πρέπει να αναφέρεται στο manual αν όντως υπάρχει κάποιος περιορισμός σε αυτό.Το να κάνεις bios update δεν είναι τίποτε τραγικό αλλά πρέπει να ξέρεις τι κάνεις σίγουρα. το εχω το manual (το κατεβασα προχτες...) δεν αναφερει κατι συγκεκριμενο... το μονο που λεει ειναι πως να τις βαλεις σωστα (ναι αλλα δεν μπορουν να μπουν και λαθος... αναποδα δλδ!!!) οκ, μπορει να φταιει ξερω και εγω τι! το οτι τις βρισκουν τα προγραμματα (με τον παραπανω ''συνδυασμο'') οπως pc wizard, cpu-z και τα win οχι σε αυτο μπορει να φταιει η μητρικη???
intelquad Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 μπορει να φταιει το γεγονος πως οι συχνοτητες τους ειναι διαφορετικες και τα windows δε το καταλαβαινουν και αναγνωριζουν τη μεγαλυτερη!με αλλες μνημες ιδιες δοκιμασες?
fe31h Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 μπορει να φταιει το γεγονος πως οι συχνοτητες τους ειναι διαφορετικες και τα windows δε το καταλαβαινουν και αναγνωριζουν τη μεγαλυτερη!με αλλες μνημες ιδιες δοκιμασες? οχι δεν το εχω δοκιμασει... αυτο ηθελα να κανω, απο τα 512 πηγα στο 1 αλλα δεν μου εφτανε για καποιες εφαρμογες και ελεγα να βαλω αλλο 1. Λεω ομως ας βαλω την 512 που εχω και μετα θα δω αν θα βαλω 1, αλλα τελικα...
fe31h Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 τελικα λετε να φταιει αυτο??? (οτι εχουν διαφορετικη συχνοτητα) που δεν βλεπουν τα win 1.5 μπροστινη???
fe31h Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 τι να πω?? μακαρι να ειναι ετσι... δεν ξερω! αν βαλω αλλη μια 1 γκιγκα ή 512 με τον ιδιο χρονισμο τοτε τι πιθανοτητες εχει να δουλεψει?? το παμε δλδ 50-50?? δουλεψει δεν δουλεψει???
intelquad Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 πιστευω 100%!αν οχι τοτε ειναι θεμα...για μαντεψε!
antonl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Επειδή χάθηκα λίγο με τα posts και δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, το 512άρι δουλεύει κανονικά μόνο του; Όταν τα χεις και τα δύο πάνω, πόσα MB αναγνωρίζονται κατά το POST;
fe31h Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 πιστευω 100%!αν οχι τοτε ειναι θεμα...για μαντεψε! δεν θελω να μαντεψω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.