Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Vista x64

airboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γειά σας,

Είμαι στο μηχάνημα ενός φίλου, ολοκαίνουργιο, και καθόμαστε να το μοντάρουμε

Το μηχάνημα είναι πύραυλος και κάνει 1600 ευρώ, καθώς έχει πάνω τελευταία τεχνολογία. Αντιμετωπίσαμε όμως ένα πρόβλημα και εδώ είναι που θέλω τη βοήθειά σας. Αυτό το μηχάνημα έχει πάνω 2 κάρτες γραφικών ΑΤΙ Radeon HD 3870 (είναι στα 512 η μία) και είναι συνδεδεμένες με crossfire. Όλα καλά μέχρι εδώ. Βάλαμε πάνω Vista x64 και πιστεύω οτι είναι το μόνο μειονέκτημα του υπολογιστή... καθώς έχει πολλές ασυμβατότητες και δυσλειτουργίες. Το crossfire παίζει παντού! Το αναγνωρίζει κανονικά, τρέχει κανονικά κλπ, αλλά, ακούστε...

Πάμε να εγκαταστήσουμε τα παιχνίδια, και κολλάνε. ΑΝ ΔΕΝ κολλήσουν τότε την ώρα που θα ξεκινάς να παίξεις, θα σου κολλήσουν κάπου μέσα στο παιχνίδι. Αυτό γίνεται όσο είναι ενεργοποιημένο το crossfire... Άν το απενεργοποιήσεις τα πάντα τρέχουν σωστά! Να σημειώσω οτι οι drivers είναι στις τελευταίες τους αναβαθμίσεις, και οτι όλα έχουν γίνει σωστά. Θα πώ και κάτι τελευταίο που δεν ξέρω αν βοηθάει στο πρόβλημα μου. Όταν πας στην διαχείριση του υπολογιστή και δείς τα σφάλματα, σου βγάζει κάτι WMI errors, δεν ξέρω τι είναι αυτά. Κάθε βοήθεια είναι αποδεκτή. Κάντε οτι μπορείτε παιδια! Είναι κρίμα να μη παίζει τέτοιο μηχάνημα (αν και μεταξύ μας καλά να πάθει, εγώ του έλεγα να βάλει ΧΡ) :).

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...