Προς το περιεχόμενο

Δε μπορώ να παίξω το Sims 2

Daredevil 1994

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατέστησα το Sims 2 στον υπολογιστή μου, αλλά όποτε προσπαθώ να το "τρέξω" μου βγάζει το εξής μήνυμα, με Label "Cannot locate the CD-ROM":

"CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game."

Έχω απενεργοποιήσει όλα τα Virtual Drives του Daemon Tools/PowerISO, αλλά το μήνυμα συνεχίζει να βγαίνει. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση ρε παιδιά? Σε άλλον υπολογιστή που δοκίμασα έπαιζε κανονικά. Αν κάποιος ξέρει τι γίνεται, ας μου ρίξει τα φώτα του :o

Δημοσ.

Who says so? :-) Και αντιγραμμένο να ήταν, απ'τη στιγμή που δουλεύει σε άλλο PC, έχει να κάνει με το PC και όχι με το παιχνίδι. Εγώ περιμένω για απάντηση..

Δημοσ.

Ε, τα βασικά είναι:

CPU: Intel Core 2 Duo 6750

RAM: 2Gb Crucial @ 800Mhz

GPU: Nvidia 8800GT 512Mb

Δεν είναι παλιό το PC απ'ότι βλέπεις, ούτε μισού χρόνου. Δε βρίσκω λόγο να μην τρέχει.. Παλιά έτρεχε αλλά τώρα, μετά το format, δε δουλεύει..

Δημοσ.

Όταν σας έλεγα εγώ δεν είναι πρόβλημα του παιχνιδιού δε με πιστεύατε! :P Έφτιαξα άλλο χρήστη στα XP, και με το ίδιο Install (του κανονικού μου χρήστη) έτρεξε κανονικά! :-) Κάτι παίζει με Daemon Tools και τα λοιπά. Τουλάχιστον μπορώ να παίξω στον άλλο χρήστη.. :-)

Δημοσ.

Daredevil 1994 το game είναι αντιγραμένο...που σημαίνει ότι βοήθεια από το Insomnia δεν παίρνεις για τέτοιου ίδους πρόβλήματα...να μην παρεξηγηθώ δέν τα λέω εγώ αυτά αλλά οι κανόνες του Forum..Συνεπώς μην ξανα κάνεις τέτοιου ίδους ερρωτήσεις γιατί και απάντηση δεν θα πέρνεις και μπορεί να έχεςι και κυρώσεις...

ΞΑΝΑ λέω δεν τα λέω εγώ αυτά ούτε έχω κάτι μαζί σου...απλά σε πληροφορώ..

Φιλικά...

Δημοσ.

Καλά μην τρελαίνεστε :)

Δε βλέπω πουθενά να λέει ότι είναι αντεγραμμένο ή να ζητάει σπαστήρι, οπότε δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα με κάποιον κανόνα.

Απλά αναφέρει κάποιο conflict με το deamon tools ή κάποιο άλλο image drive.

Το ίδιο πρόβλημα μπορεί να προκύψει ακόμα και αυθεντικό να είναι.

Δημοσ.

What antonl says! :-) Έκανα τίποτα κατά των κανόνων του forum? Αφού, όπως λέει και ο antonl, το ίδιο πρόβλημα μπορεί να γίνει και σε αυθεντικό παιχνίδι και σε αντιγραμμένο. Το γεγονός ότι μόλις το έβαλα να τρέξει από άλλο χρήστη δούλεψε, αποδεικνύει ότι δεν είναι πρόβλημα του παιχνιδιού (που καθιστά τον όρο αυθεντικό/αντιγραμμένο άχρηστο). Οπότε, η βοήθεια που θα έπρεπε να λάβω, θα ίσχυε και για αυθεντικά παιχνίδια και για αντιγραμμένα. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν ότι το έχω αυθεντικό (και να μη το έχω αυθεντικό, πρόβλημά μου). Απλά προσπαθώ να σου πω ότι δεν έκανα τίποτα εκτός των κανόνων του forum, και ότι θα έπρεπε να λάβω βοήθεια, αντί για σχόλια "Το έχεις αντιγραμμένο, βρες την άκρη μόνος σου..".

Δημοσ.
xaxa..Πιστευεις οτι τα γνησια παιχνιδια θελουν deamon dools?χαχα

Πού κολλάει αυτό; Υποστήριξε κανείς κάτι τέτοιο;

Δηλ. όποιος έχει daemon tools το χρειάζεται ντε και καλά για σπασμένα παιχνίδια; :/

Τέτοια προγράμματα είναι απόλυτα νόμιμα. Το ότι μπορείς να το χρησιμποιήσεις και για άλλους σκοπούς δε σημαίνει κάτι.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είπε πουθενά ότι τα daemon tools τα'χε για το Sims.

Κι αν θες να μάθεις έχω αυθεντικό BF2 και έχω iso αρχείο του αυθεντικού μου αντιγράφου στο σκληρό το οποίο φορτώνω με DTs για να παίζω ακόμα και online αντί να ψάχνω κάθε φορά το DVD. Που κολάς?

Δημοσ.

Είπα εγώ ότι χρησιμοποιώ το Daemon Tools για το Sims 2? :lol: Απλά το έχω εκγατεστημένο.

Δημοσ.
What antonl says! :-) Αφού, όπως λέει και ο antonl, το ίδιο πρόβλημα μπορεί να γίνει και σε αυθεντικό παιχνίδι και σε αντιγραμμένο. ..".

Ποιο προβλημα?Σε γνησια παιχνιδια και με τετοιο pc που εχεις δεν θα ειχες προβλημα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...