Προς το περιεχόμενο

acer aspire one vs msi wind vs asus eee-pc 900

nrk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είμαι πολυ κοντά στο να παραγγείλω το Wind από εδώ μιας και με εταιρικό ΦΠΑ θα μου κοστίσει 376ευρώ!

Τυχερέ! Και πολύ καλά θα κάνεις!

Update: Νομίζω πως έβγαλα άκρη! Το μοντέλο με τα XP κυκλοφορεί με 6cells μπαταρία ενώ αυτό με linux με 3cells! Από τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει και η 6cells ως εξτρά αξεσουάρ για όλα!

Θα σου σύστηνα εάν δε βιάζεσαι τόσο να κάνεις την αγορά στα τέλη του Σεπτέμβρη. Θα το αγοράσεις με την 6άρα μπαταρία και θα κοστίζει και λιγότερο. Ούτως ή άλλως ουσιαστικά ένας μήνας μόνο αναμονή είναι (υπολογίζοντας ότι τον Αυγουστο δεν κάθεσαι πάνω σε υπολογιστή με καμία δύναμη).

• Super Moderators
Δημοσ.
(υπολογίζοντας ότι τον Αυγουστο δεν κάθεσαι πάνω σε υπολογιστή με καμία δύναμη).

Ααααααααχ με τον πόνο μου παίζεις??? Αν ήταν φουσκωτό και αδιάβροχο, ακόμη και μέσα στη θάλασσα θα το είχα!

B)

Δημοσ.

Προτιμω την Acer ( τιμη-αποδοση - κ ποιοτητα πλεον ναι γιατι οχι) που ως τωρα δεν μου εχει βγαλει τα λαπτοπ της προβλημα (εχουν περασει δυο απο τα χερια μου)

Και αλλοι τα ελεγαν αυτα... και επεμεναν μαλιστα... και μετα εβγαιναν στο φορουμ (το οποιο βρυθει απο αναφορες για βλαβες των Acer μακραν απο οποιαδηποτε αλλη μαρκα) να πουνε τον πονο τους. Ο καθενας παιρνει τα ρισκα του... και η Acer δεν πουλαει φτηνα για την ψυχη της μανας της... αλλα επειδη ειναι οντως φτηνοκατασκευες.

• Super Moderators
Δημοσ.
Πάρε το wind ;) Και μπαταρία 6 στοιχείων με αυτονομία 5,5 ώρες και καλύτερο cpu

Το θέμα ειναι ότι μπαίνουν στο παιχνίδι και άλλες εταιρίες με πολύ μεγαλύτερα ονόματα! Μέχρι τον Σεπτεμβρη θα έχουμε σίγουρα το Dell και λίγο μετά ακολουθεί και η fujitsu siemens! Και άντε μετά να διαλέξεις!

B)

Δημοσ.
Με αυτα τα μικρα laptops μπορεις να κανεις developing σε visual studio 2008 για παραδειγμα?

Δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Μάλλον θα είναι απελπιστικά αργά. Επίσης η ανάλυσή τους είναι τόσο μικρή που δεν θα σε αφήνει να βλέπεις και πολλά πράγματα από το περιβάλλον του VS.

Δημοσ.

Παντως και εγω ψηνομαι για ενα απο τα τρια... δειτε εδω και πειτε μου αν καποιος εχει καποιο απο αυτα...ή ποιο προτεινεται???

Δημοσ.

κι εγω για το wind ελεγα αλλα τελικα θα περιμενω μεχρι σεπτεμβρη να ηρεμησει η αγορα γιατι ολοι κανουν βιαστικες κινησεις(πχ 3cell μπαταρια το wind) για να προλαβουν τους βιαστικους. από αυτες τις μαρκες μαλλον το dell νομιζω οτι ειναι η καλυτερη παντως.Dell E θα λεγεται.Για να δουμε...

Δημοσ.

Θορυβος, καταναλωση,θερμοκρασια ειναι πολυ συμαντικα για αυτη την κατηγορια.

Ο wind και το acer τα δινουν αποκλειστικα με σκληρο δισκο νομιζω. Αυξανει την χωριτικοτητα αλλα εχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας μεγαλητερη θερμοκρασια αναπτισεται απο κατω και ισως και περισοτερος θορυβος.

Το 900 το δινουν με ssd χωρις σκληρο δισκο. Χαμηλοτερη καταναλωση ρευματος ,αρα μεγαλητερη ζωη της μπαταριας, και μηδενικος θορυβος. Μπορεις ακομα και να το πεταξεις απο μικρο υψος και να μη παθει τιποτα, σε συγκριση με τα υπολοιπα που κατι θα παθει ο σκληρος.

Το 900 εχει προβλημα με τον επεξεργαστη ομως, δεν εχει τον καινουργιο επεξεργαστη της ιντελ.

Εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις τον asus eeepc 901 . Εχει ιδιες διαστασεις με το 900 , SSD σκληρο και ιδιο επεξεργαστη με τα acer, wind

Δημοσ.
Θορυβος, καταναλωση,θερμοκρασια ειναι πολυ συμαντικα για αυτη την κατηγορια.

Ο wind και το acer τα δινουν αποκλειστικα με σκληρο δισκο νομιζω. Αυξανει την χωριτικοτητα αλλα εχει μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας μεγαλητερη θερμοκρασια αναπτισεται απο κατω και ισως και περισοτερος θορυβος.

Το 900 το δινουν με ssd χωρις σκληρο δισκο. Χαμηλοτερη καταναλωση ρευματος ,αρα μεγαλητερη ζωη της μπαταριας, και μηδενικος θορυβος. Μπορεις ακομα και να το πεταξεις απο μικρο υψος και να μη παθει τιποτα, σε συγκριση με τα υπολοιπα που κατι θα παθει ο σκληρος.

Το 900 εχει προβλημα με τον επεξεργαστη ομως, δεν εχει τον καινουργιο επεξεργαστη της ιντελ.

Εγω θα σου προτεινα να κοιταξεις τον asus eeepc 901 . Εχει ιδιες διαστασεις με το 900 , SSD σκληρο και ιδιο επεξεργαστη με τα acer, wind

Ναι, καλοί οι SSD αλλά τι να πρωτο-χωρέσεις στα 8GB....

Δημοσ.

βγαινει με 20gb και πιστευω οτι ειναι υπεραρκετα για την χρηση που προοριζονται τα συγκεκριμενα laptop. Εξαλλου οποιος θελει κατι παραπανω υπαρχουν τα usb στικακια

Δημοσ.
βγαινει με 20gb και πιστευω οτι ειναι υπεραρκετα για την χρηση που προοριζονται τα συγκεκριμενα laptop. Εξαλλου οποιος θελει κατι παραπανω υπαρχουν τα usb στικακια

Οχι 20 ακριβως... αλλα 4+16.... και τα 16 ειναι NON USABLE για OS installation, εκτός και αμα εχεις απιστευτη υπομονη και μπορείς να περιμενεις τις παναργες ταχυτητες του.

Επειδή το έχω, η συμβουλη μου είναι να μην πάρετε οτιδηποτε με συνδυασμο 4+16... γιατί σου τα κάνει τσουρεκια για να μπορέσεις να τα χωρέσεις μέσα σε 4GB τα Win με μερικα ακόμα προγραμματα και είσαι συνέχεια με το αγχος μην βγει κανα βαρβατο upadate και μείνεις απο σκληρο :eek:

Δημοσ.

Δε θα βαλεις πληρης εγκατασταση windows σε τετοια μηχανακια ενωειται. θα τα παραμετροπιησεις μονο με οτι χριαζεσαι με το προγραμα "nlite".

κοιτα εδω http://www.i64x.com/eeexp.php

411Mb εγκατασταση και βοοταρει σε 10 δευτερολεπτα, μονο με τα απαραιτητα, χωρις σαβουρες απο τα windows.

4Gb ειναι αρκετα για τα windows και 16Gb αρκετα για οτιδηποτε χρειαστεις σε μια τετοια συσκευη.

SSD ειναι μονοδρομος για αυτη την κατηγορια για να μη σου τελειωνει η μπαταρια. 8 ωρες λειτουργιας του δινει το εργοστασιο με 3 κυψελες μπαταρια, την στιγμη που στα υπολοιπα (acer, wind,hp) το εργοστασιο δινει 3 ωρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...