Προς το περιεχόμενο

acer aspire one vs msi wind vs asus eee-pc 900

nrk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ενδιαφερομαι για ενα απο τα 3 umpc αλλα δεν ξερω ποιο να διαλεξω ,το acer μοθ φαινεται πιο εργονομικο και πιο καλοφτιαγμενο ,μετα το eee-pc μοθ φαινεται λιγο φτηνη κατασκευη και τελος το msi δεν εχς ιδεα τι ποιοτητα εχει . το laptopακι το θελω για internet και kanena office αντε και καμια ταινια. τι προτεινετε?

post-54257-129062970787_thumb.jpg

post-54257-129062970813_thumb.jpg

post-54257-129062970814_thumb.jpg

Δημοσ.

Wind...

Το Acer θα το απεριπτα καθαρα γιατι εχει κακο ιστορικο ποιοτητας και εξυπηρετησης. Το αυτο μπορει να μην ισχυει γι αυτο το μηχανηματακι, αλλα προσωπικα θα φυλαγομουν.

Το Asus το οποιο και εχω πλεον δεν θα το αξιολογουσα. Αυτο της MSI ειναι καλύτερη προταση.

Δημοσ.

βασικα και εγς προσ το acer κλεινω γιατι και τωρα acer εχω και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. απο τιμεσ λοιπον το acer 330 , asus 400 , msi 400 (στην ελλαδα)οποτε συμφερει το acer. ε?

Δημοσ.

Wind...κλασσικά γιατί έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μακάρι να πέσει η τιμή του, διαθέτει εργονομικό πληκτρολόγιο και δεν φαίνεται να ζεσταίνεται εύκολα..

Δημοσ.

βασικα οσον αφορα το σχολιο του duende το inovaitor απο οσο ξερω δεν ειναι τοσο καλοφτιαγμενο ουτε και αξιοπιστο και ειναι και ακριβο εχει διπλασια τιμη σχεδον. οι επιδοσεισ δεν με ενδιαφερουν τοσο πολυ απλα θελω να κανει τα βασικα με αξιοπρεπη τροπο. παντοσ φιλε duende θα σου προτεινα να κοιτα κσοισ κατι αλλο πιο επονιμο απο inovaitor for example flybook.

Δημοσ.

ωραιο εργαλειο το flybook αλλα πανακριβο γμτ..thanks παντως ειχα και γω μια αμφιβολια για τη ποιοτητα κατασκευης του innovator..

Δημοσ.
με κατι παραπανω (σε σχεση με το wind τουλαχιστον) χιλιες φορες να επαιρνα αυτο (που θα παρω δηλ..)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909176

δυνατο μηχανακι και μικρο

δυστυχως η ελλειψη dvd drive αποκλειει τα παραπανω οσο καλα και ναναι..

Το παραπανω φορητο ειναι καλο μονο για τον καδο των σκουπιδιων και επιπροσθετα ειναι τεραστιο και με διπλασιο βαρος. Το optical drive ΔΕΝ χρειαζετε... ειδικα σε αυτες τις συσκευες... μαλιστα σε μερικα χρονια θα ειναι τελειως obsolete. Προσωπικα ουδεποτε μου ελειψε στο eee το optical και στον κανονικο φορητο επισης ελαχιστη χρηση εχει γινει. Θα προτιμουσα να μην υπηρχε και να ηταν μικροτερος/ελαφρυτερος ενας φορητος. Οταν και αν χρειαζετε βαζεις ενα usb drive και ολα καλα.

Επίσης να ξερετε πως η τιμη του Acer ειναι χαμηλοτερη σε σχεση με τα αλλα γιατι εχουν κανει εκπτωσεις στην κατασκευη του. Δεν ειναι λοιπον ευκαιρια...οτι πληρωσεις παιρνεις...

Δημοσ.

Οχι φιλε δεν ειναι παντα οτι πληρωνεις παιρνεις διοτι αν βαλουμε την Sony k Toshiba που εχουν δει ψηλα τον αμανε κ δυσκολα θα τις προτιμησω .

Προτιμω την Acer ( τιμη-αποδοση - κ ποιοτητα πλεον ναι γιατι οχι) που ως τωρα δεν μου εχει βγαλει τα λαπτοπ της προβλημα (εχουν περασει δυο απο τα χερια μου) κ θυμαμαι ποσο ειχαν τοτε τα pavilion (επισης εχουν περασει δυο χωρις καποιο πρβλημα) που τωρα μεσω αυτων η HP την ανταγωνιζεται .

Ετσι οταν λεμε πως οτι πληρωνεις παιρνεις γιαυτο βλεπουμε που ολες σιγα σιγα οι εταιριες ριχνουνε τις τιμες ωστε να ειναι εφαμιλες συμφωνα με τον ανταγωνισμο οπως επισης μερικες εταιριες βελτιωσαν την ποιοτητα τους .

Δημοσ.

τι να το κανεισ το drive εχω παρατιρισει οτι πολυ λιγοσ κοσμοσ το χρισιμοπειει πλεον, αλλα αν καιγεται κανεισ μπορει να παρει κανεισ ενα εξωτερικο κανει 80 με 100.

• Super Moderators
Δημοσ.

Είμαι πολυ κοντά στο να παραγγείλω το Wind από εδώ μιας και με εταιρικό ΦΠΑ θα μου κοστίσει 376ευρώ!

Η απορία μου έχει να κάνει με την μπαταρία μιας και στο expansys γράφει 3cells ενώ ότι reviews κλπ έχω διαβάσει αναφέρουν για 6cells που σου δίνουν σχεδόν 5 ώρες χρήσης. Είναι απλά τυπογραφικό λάθος στο expansys ή κυκλοφορεί με διαφορετικές μπαταρίες? Στη δεύτερη περίπτωση θα μπορέσω άραγε να βρω 6cell battery?

B)

Update: Νομίζω πως έβγαλα άκρη! Το μοντέλο με τα XP κυκλοφορεί με 6cells μπαταρία ενώ αυτό με linux με 3cells! Από τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει και η 6cells ως εξτρά αξεσουάρ για όλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...