epivitor Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Γεια σας παιδια , μες τη βδομαδα θα αγορασω ενα απ'τα παραπανω laptop αλλα βρισκομαι σε μεγαλο διλημμα και θα ηθελα τη βοηθεια σας.To laptop to θελω για ταινιες , παιχνιδια , internet και σιγουρα 17''.Μεχρι 1400 ευρω.Αν καποιος εχει αλλη προταση να μου την πει. Pavilion dv9880ev 1) γρηγοροτερος επεξεργαστης (ο T9300 εχει μεγαλη διαφορα με τον T8300???) 2) μεγαλυτερος σκληρος 3) Blu-Ray 4) Ethernet 10/100/1000 (το Satellite εχει Ethernet 10/100) 5) remote control 6) μπορει να παρει windows xp ενω ο Satellite απ'οσο ξερω οχι (ή μηπως κανω λαθος???) Satellite P300-133 1) καλυτερη καρτα γραφικων (στον Pavilion μπορω να αγορασω και να βαλω μετα αλλη καρτα???) 2) καλυτερα ηχεια 3) μαλλον καλυτερος ποιοτικα 4) μεγαλυτερη εγγυηση (αν και στον Pavilion θα κανω επεκταση αν τελικα επιλεξω αυτον) Με τα service των εταιριων αυτων μπορει καποιος να μου πει τί παιζει? Τελος θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο αξιοπιστο ειναι το Πλαισιο οταν λεει στο site του "topweb offer" μιας και τον Pavilion τον πουλαει 1.389 ευρω ενω το βρηκα στο skroutz να τον δινουν στο Msystems με 1200 ευρω. Ευχαριστω και sorry αν εγινα κουραστικος με τις ερωτησεις μου :-D
epivitor Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Τί εγινε βρε παιδια θα πειτε καμια γνωμη ή σας επιασαν οι ντροπες?
michalis2610 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δεν μπορώ να διαβάζω ότι διαθέτει κάποιος τέτοια ποσά για φορητό και να κοιτά Pavillion kai Satellite. Βρε παιδιά αφού το έχουμε χιλιογράψει. Σε αυτά τα χρήματα πάμε σε πιο ποιοτικές λύσεις. Αυτό να πάρεις. Δεν έχω χρόνο να εξηγήσω περισσότερα τώρα.
i_a_s Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 epivitor, σχετικά με το πλαίσιο και τις τιμές του νομίζω γράφουν ότι θέλουν... εγω έχω παρει 3 laptops απο τους msystems και πάντα είχαν τις χαμηλότερες τιμές. Επίσης, ειναι εξυπηρετικότατοι να σε βοηθήσουν στην επιλογή σου. Βέβαια, σε περιφεριακά (πχ. εξωτερικούς δίσκους) έχω διαπιστώσει οτι το πλάισιο ειναι πιο φτηνο μερικές φορές απο τους msystems αλλά σε θέμα λαπτοπ δεν έχω βρει πουθενά πιο φτηνά... πραγματικά απορώ πως κόσμος πάει και αγοράζει απο το πλαίσιο όταν ειναι τόσο ευκολο να ψαξεις τιμές και να βρεις το ίδιο μηχάνημα και 200 ευρώ πιο φτηνά! σημείωση προς αποφυγή παρεξηγησεων.. δε δουλεύω ουτε έχω κάποια σχέση με τους msystems. Απλά καταθέτω την άποψή μου καθως δεν έχω ιδαίτερες γνώσει πανω στους υπολογιστές και τα παιδιά εκει με έχουν βοηθήσει στις επιλογές μου και μάλιστα χωρις να προσπαθουν να μου πλασάρουν ακριβότερα συστήματα απλά για το κέρδος τους. Επίσης, κάθε ένας μπορει έυκολα να διαπιστώσει τις τιμές τους... αν οι Mods νομίζουν οτι το ποστ αυτο ειναι έμμεση ή άμεση διαφήμιση ας το σβησουν.
sakatis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 εγω προτεινω toshiba... μεγαλη εγγυηση, καλυτερη καρτα γραφικων...
epivitor Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Τελικα κατεληξα να αγορασω αυτο που προτεινει και ο michalis2610 (Compaq 8710p) απλως ακομα ειμαι μπερδεμενος σχετικα με το ποιο μοντελο να επιλεξω. Το ενα ειναι το KE184EA με επεξεργαστη Τ9300 και το αλλο ειναι το KE183EA με επεξεργαστη Τ8300.Η διαφορα στην τιμη ειναι κοντα στα 200 ευρω και εκτος απ'τον επεξεργαστη και τα δυο μοντελα ειναι σε ολα τ'αλλα ιδια. Εν τω μεταξυ σε καποιο ξενο site ειχα διαβασει οτι η διαφορα στην τιμη αναμεσα στους 2 αυτους επεξεργαστες ειναι καπου στα 20-30 ευρω και πολυ φοβαμαι πως αν τελικα αγορασω το μοντελο με τον Τ9300 θα νοιωσω λιγακι μ@λ@κ@ς στο τελος.
axaraktiristos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Τελικά αγόρασες το laptop ? (Compaq 8710p) Εντυπώσεις ? ( με ενδιαφέρει για ένα ίδιο ….)
epivitor Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ειχα ενα ψιλοτρακαρισμα με το αμαξι και τελικα τα λεφτα του laptop πηγαν εκει , σ'ενα μηνα παντως οπως τα υπολογιζω θα το αγορασω. Ελπιζω να πεσει και λιγακι η τιμη του 9300.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.