panther_512 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Κλάιν μάιν ρε p3tran. Προσωπικά δεν με νοιάζει. Και αν το κατάλαβες κανένας μας δεν γνώριζε ότι το Wiimote δεν μπορεί να δώσει 1-1 πληροφορίες μέχρι που ανακοινώθηκε το μασκαραλίκι αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνει αυτό που λένε. Αν το κάνει καλώς, αν δεν το κάνει πάλι καλώς. Τί είχαμε τί χάσαμε. Άλλα περίμενα εγώ από τη σημερινή παρουσίαση και δεν έδειξαν τίποτα απολύτως.... PS: Στην τελική, δεν είναι σίγουρο ότι το Wiimote δεν δίνει 1-1 πληροφορίες. Μπορεί το μασκαραλίκι αυτό απλώς να δίνει τα ίδια δεδομένα επιτάχυνσης, απλώς από διαφορετικό σημείο (κάτω από το καρπό) ώστε να επιτυγχάνεται καλύτερος προσδιορισμός της θέσης του Wiimote στο χέρι σου. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.
p3tran Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Κλάιν μάιν ρε p3tran. Προσωπικά δεν με νοιάζει. Και αν το κατάλαβες κανένας μας δεν γνώριζε ότι το Wiimote δεν μπορεί να δώσει 1-1 πληροφορίες μέχρι που ανακοινώθηκε το μασκαραλίκι αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνει αυτό που λένε. Αν το κάνει καλώς, αν δεν το κάνει πάλι καλώς. Τί είχαμε τί χάσαμε. Άλλα περίμενα εγώ από τη σημερινή παρουσίαση και δεν έδειξαν τίποτα απολύτως.... το θεμα ειναι οτι ουτε με το νεο μπλιμπλικι ειδα να γινεται δουλεια στις γρηγορες κινησεις! @@ 1προς1! (μαλλον η cpu του gamecube φταιει που δεν πιανει τις γρηγορες ) και στο ξυλοκοπημα αν ξαναδεις, και χαρακτηριστικα προσεξα που ο μιγιαμοτο επιδεικτικα σηκωσε ψηλα την κιθαρα και το ανθρωπακι στην tv εμεινε με τα χερια κατω οσο για games...μην ξενερωνεις. εγραψα πιο πανω ποια (2) ειδα που μου φανηκαν καλα: star wars και cod on-rails. ρε αυτοι λεγανε "να μερικοι νεοι παιχτες μας", και ειδες τι δειχνανε: γιαγιαδες με μπικουτι!!!! ελεος!! α, μας ειπανε επισης οτι η ομαδα του zelda, δουλευει.... σωπα ρε, δεν ειναι ακομη διακοπες απο το launch του wii? τι να κανεις.. ο καθενας στο ειδος του... εγω παντως, του χρονου δε θα εδινα την αδεια στη nintendo να εχει περιπτερο στην Ε3. ειναι πασιφανες οτι χαλαει την πιατσα!
jowl_tnt Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Όντος, πολύ φτωχή η παρουσίαση της Nintendo. Περίμενα μέχρι τέλους μπας και και γίνει το ΜΠΑΜ όπως εχθές στη Microsoft με το FinalFantasy, αλλά τίποτα... Για να δούμε τι έχει να μας πει και η Sony (στα λόγια η καλύτερη είναι, στις πράξεις όμως...)
p3tran Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 εγω της sony δεν την χανω με τιποτα! πιστευω οτι θα ειναι υπερπαραγωγη για 17 οσκαρ!!
panther_512 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Σώπα ρε p3tran. Γιατί η Μ$ εχθές σε ξέσκισε στο hardcoriliki ε? Άστο φίλε. Πάνε παίξε με τα νέα XBOX-Miis, και μετά έλα πάλι εδώ να κοροιδέψεις τη Nintendo. Που αν δεν έσκαγε η FF βόμβα στο τέλος, άλλα θα λέγαμε εχθές για τη παρουσίαση της M$. Νέα για το Wii υπάρχουν, παιχνίδια υπάρχουν, απογοητευτήκαμε γιατί δεν μας τα παρουσίασαν. Μήν το ξεσκίζεις το θέμα.
G_Zisis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Είμαι πολύ περίεργος να δω την παρουσίαση της Sony!Νομίζω θα βγουν να πουν "Ζητάμε συγγνώμη από αυτούς που μας υποστήριξαν για τα χθεσινά νέα!Επίσης,η παραγωγή του PS3 σταμάτησε.Χαρήκαμε πολύ για τη συνεργασία!
p3tran Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Σώπα ρε p3tran. Γιατί η Μ$ εχθές σε ξέσκισε στο hardcoriliki ε? Άστο φίλε. Πάνε παίξε με τα νέα XBOX-Miis, και μετά έλα πάλι εδώ να κοροιδέψεις τη Nintendo. Που αν δεν έσκαγε η FF βόμβα στο τέλος, άλλα θα λέγαμε εχθές για τη παρουσίαση της M$. εμ, γιαυτο λεω <<χαλαει την πιατσα>>!!!! και αμα παρ'ελπιδα πιασει αυτη η casual-o-μ@λακια στο 360, τοτε ειναι που τη γ@μισαμε... θα πηξει η ... μας!! με βλεπω να κουβαλαω το pc κατω απο την tv ή να τα παραταω
clairvoyant Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Panther ο p3tran έχει απόλυτο δίκιο και το ξέρεις. Εξάλλου το σχόλιο του πήγαινε στα γνωστά prerendered video επιπέδου χόλυγουντ που μας πασάρουν κάθε χρόνο στη Sony, παράλληλα με δηλώσεις του στυλ "this is real time footage! (and you are complete idiots!").. Δεν είπε κανείς ότι η χθεσινή MS Conference ήταν το κάτι άλλο, καμία σχέση.. Απλώς μετά από τόσο δούλεμα που έχει ρίξει η Sony, όσοι δεν "μάσησαν" τόσο καιρό σήμερα θα αντιμετωπίσουν τις δηλώσεις που θα ακούσουν με πολύ, πολύυυυυυ δόση χιούμορ..
panther_512 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 clairvoyant για το Wii μιλάμε με το p3tran.... Εγώ προσωπικά είμαι πολύ τσατισμένος διότι η Ninty είχε άπειρα πράγματα να δείξει, αν το ήθελε, Disaster Day of Crisis, Kid Icarus, Tales of Symphonia, το γεγονός ότι στο Wii θα βγεί νέος flagship τίτλος Tales κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ κλ και οι κύριοι δεν έδειξαν απολύτως τίποτα. Κλάιν μάιν.
MiltoZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Εμένα μου φάνηκε καλό από εμπορικής άποψης το casual πακέτο της MS. Από εκεί και πέρα βγαίνουν πολλά καλά παιχνίδια από Σεπτέμβρη εκτός από το gears και κυρίως rpgs. Ας πουλήσει και Miis και Lips και ότι θέλει από εκεί και πέρα δεν με χαλάει, ίσα ίσα θα κουνήσει και hardware.
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Τι ώρα είναι η παρουσίαση της sony? Και αν έχετε κάνα live link γιατί της nintendo την "διάβαζα' σε liveblogging στη δουλειά και έβγαλα το κεφάλι μου..
panther_512 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Εμένα μου φάνηκε καλό από εμπορικής άποψης το casual πακέτο της MS. Από εκεί και πέρα βγαίνουν πολλά καλά παιχνίδια από Σεπτέμβρη εκτός από το gears και κυρίως rpgs. Ας πουλήσει και Miis και Lips και ότι θέλει από εκεί και πέρα δεν με χαλάει, ίσα ίσα θα κουνήσει και hardware. Μα το γ@μώτο της υπόθεσης είναι ότι και στο Wii θα βγούν παιχνιδάρες πρίν τελειώσει το 2008. Δεν μας δείξαν όμως τίποτα. Μάλλον το πάνε το πράμα προς TGS μεριά, αλλά όπως και να έχει η παρουσίασή τους στην Ε3 ήταν ύποπτα ξενέρωτη.
p3tran Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Εμένα μου φάνηκε καλό από εμπορικής άποψης το casual πακέτο της MS. Από εκεί και πέρα βγαίνουν πολλά καλά παιχνίδια από Σεπτέμβρη εκτός από το gears και κυρίως rpgs. Ας πουλήσει και Miis και Lips και ότι θέλει από εκεί και πέρα δεν με χαλάει, ίσα ίσα θα κουνήσει και hardware. τα miis ειναι δωρεαν νομιζω, και υπαρχουν για να γινει πιο ευκολη η μεταβαση του πανθηρα απο το 1.5xGamecube στο 360 ;p
p3tran Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Τι ώρα είναι η παρουσίαση της sony?Και αν έχετε κάνα live link γιατί της nintendo την "διάβαζα' σε liveblogging στη δουλειά και έβγαλα το κεφάλι μου.. http://e3.gamespot.com/live.html
klainmaingr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 http://e3.gamespot.com/live.html Thnx Τα lameria απο kotaku δεν παλεύονται για liveblogging... (και έχουν και τα user comments disabled..) Στα διάλα... Άντε να δούμε τι θα δούμε.. Να μαντέψω λίγο gt5, λίγο god of war 3, λίγο ffxiii (extended), λίγο trophies, λίγο home.. κάνα uncharted 2.. βελτιωμένο psn και σε καμια βδομάδα μειώσεις τιμής. Tomb raider underworld θα δούμε φέτος ή μόνο εμένα νοιάζει; edit: Σχόλιο κάποιου user αλλού... "Well, here's the good news Sony: As long as you don't announce a new feature that makes your Ps3 rape children, you'll have a better E3 showing than Nintendo. "
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.