Προς το περιεχόμενο

e3 2008

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δίνει την εντύπωση πως το forza είναι τόσο ρεαλιστικό ενώ στο GT5 όταν συγκρούονται τα αυτοκίνητα προχωράνε ακάθεκτα που δεν ξερή ούτε η ίδια Polyphony αν θα βάλει damage.

καλω σας βραδυ

μα αφού προχωρούν ακάθεκτα και συμπεριφέρονται ψεύτικα...δες να γελάσεις στο 0.32-0.38 το μπιλιάρδο που γίνεται

http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY

τελοσπάντων, καλό σου βράδυ

Δημοσ.
Το παλικάρι που είπε αυτό το πράγμα

δίνει την εντύπωση πως το forza είναι τόσο ρεαλιστικό ενώ στο GT5 όταν συγκρούονται τα αυτοκίνητα προχωράνε ακάθεκτα που δεν ξερή ούτε η ίδια Polyphony αν θα βάλει damage.

παλικαρια σταματάω εδώ δεν μου αρέσει να κάθομαι να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα που δεν έχουνε ουσία και επίσης δεν θέλω να τσακώνομαι με κανέναν

καλω σας βραδυ

Αν μπορείς να μου απαντήσεις στα παραπάνω,σε παρακαλώ απάντησε και σε αυτό(με ήπιο τρόπο αν μπορείς):

O polakis ανέφερε στο post του κάτι για το Forza;

Δημοσ.

Ρε παιδια μιλαμε για κατι το οποιο δεν υπαρχει, πιστευεται την poliphony, επειδη την κραζανε βγεικε και ειπε κατι, ε και τι σημαινει αυτο. Εδω η sony ακυρωνει παιχνιδια που η ιδια παρουσιαζει σε παλιοτερες Ε3 και θα κατσουμε να πιστεψουμε οτι θα βγει patch για daMAGE model!

Δημοσ.

παλικαρια σταματάω εδώ δεν μου αρέσει να κάθομαι να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα που δεν έχουνε ουσία και επίσης δεν θέλω να τσακώνομαι με κανέναν

αμα δεν θες να τα ακους απο κανεναν , τοτε να σκεφτεσαι καλυτερα ΠΡΙΝ τρολαρεις.

φιλικη συμβουλη, και καλο βραδυ ;)

Δημοσ.

Ωραίο το damage στα racing παιχνίδια αλλά να ξέρετε ότι δεν έχει τόσο να κάνει με το αν είναι δύσκολο να το φτιάξουν όσο με τις άδειες των εταιρειών αυτοκινήτων που περιλαμβάνει το game. Ακόμα και στα games που δίνουν την άδεια όπως το Forza και το Grid, τους επιβάλλουν να είναι "κόσμιο" το damage και να μη βλέπουμε τραγικά στραπατσαρισμένες λαμαρίνες όπως θα γινόταν real-life.

Προσωπικά αν δε μπορώ να έχω πραγματικό μοντέλο ζημιάς, δε με πειράζει να μην έχω καθόλου όπως στο Gran Turismo. Εκτός και αν νομίζετε οτι το Forza ή το Grid έχει ρεαλιστικές στούκες... Αν τα αυτοκίνητα που στουκάρουν με πάνω απο 100 (μη πώ 300+) καταλήγουν έτσι... Πείτε με ψυχάκια αλλά ανυπομονώ να βγεί ένα racing game και να πάρω φόρα με 200+, να το βαρέσω σε ένα τοίχο και να βλέπω σίδερα να πετάγονται στον αέρα! :devil::-D

Δημοσ.
Ωραίο το damage στα racing παιχνίδια αλλά να ξέρετε ότι δεν έχει τόσο να κάνει με το αν είναι δύσκολο να το φτιάξουν όσο με τις άδειες των εταιρειών αυτοκινήτων που περιλαμβάνει το game. Ακόμα και στα games που δίνουν την άδεια όπως το Forza και το Grid, τους επιβάλλουν να είναι "κόσμιο" το damage και να μη βλέπουμε τραγικά στραπατσαρισμένες λαμαρίνες όπως θα γινόταν real-life.

Προσωπικά αν δε μπορώ να έχω πραγματικό μοντέλο ζημιάς, δε με πειράζει να μην έχω καθόλου όπως στο Gran Turismo. Εκτός και αν νομίζετε οτι το Forza ή το Grid έχει ρεαλιστικές στούκες... Αν τα αυτοκίνητα που στουκάρουν με πάνω απο 100 (μη πώ 300+) καταλήγουν έτσι... Πείτε με ψυχάκια αλλά ανυπομονώ να βγεί ένα racing game και να πάρω φόρα με 200+, να το βαρέσω σε ένα τοίχο και να βλέπω σίδερα να πετάγονται στον αέρα! :devil::-D

Eλα lupo αγορι μου για παμε αλλη μια φορα!

http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY

Το real drive simulation της poliphony ειναι ιδιο με το real time weapon change! :lol: Μιλαμε για ενα παιχνιδι που ουτε screenshoot ειδμε στην Ε3! Μαλλον παει για μετα το επομενο καλοκαιρι ή αγνωστο!:lol:

Δημοσ.

Το μήνυμα μου ήταν ειρωνικό προς το gt5 που πιθανόν δεν θα έχει ζημιές, όπως και όλα τα προηγούμε gt!

Για όσους δεν κατάλαβαν δηλαδή...LOL

Δημοσ.

worfkillsonyc.gif

και η σουμα:

Fable 2 (Exclusive)

Gears of War 2 (Exclusive)

Viva Pinata : Trouble In Paradise (Exclusive)

Too Human (Exclusive)

Star Ocean 4 (Exclusive)

Infinite Undiscovery (Exclusive)

Banjo (Exclusive)

Portal 2 : Still Alive (Exclusive)

Lips (Exclusive)

Geometry Wars 2 (Exclusive)

Fallout 3 (DLC Exclusive)

The Last Remnant (Time Exclusive)

Resident Evil 5

Final Fantasy XIII

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δε το συζητω.η φετινη εκθεση ανηκε στο xbox 360.με τετοιους τιτλους το βρισκω δυσκολο για τη sony να κανει κατι απο τη στιγμη που εχει λιγα γερα exclusives.last remnant,star ocean 4,final fantasy XIII,tales of vesperia????μηπως αρχιζει να γινεται ολο καιπιο ελκυστικο το xbox για τους ιαπωνες?;)

Δημοσ.

Fallout 3 (DLC Exclusive)

petran χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, κρίνοντας από την ιστορία της Beth στα dlc, παίζει όταν εννοεί exclusive dlc να εννοεί 2-3 παραπάνω armors, παρά ένα expansion set, ¨οπως όλοι το φανταζόμαστε :lol::lol:

Δημοσ.
petran χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, κρίνοντας από την ιστορία της Beth στα dlc, παίζει όταν εννοεί exclusive dlc να εννοεί 2-3 παραπάνω armors, παρά ένα expansion set, ¨οπως όλοι το φανταζόμαστε :lol::lol:

Δεν το ξέρεις αυτό, γιατί έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα απο τότε. Πλέον υπάρχουν μετρήσιμα μεγέθη στο τι dlc πουλάει η μία κονσόλα και τι η άλλη και επειδή οι διαφορές είναι μεγάλες δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...