Προς το περιεχόμενο

e3 2008

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εσύ τι λες με αυτά που λέει?ούτε στο χιλιόμετρο δεν έχει πλησιάσει το δισκάκι :lol:

Eιπαμε παιδες τα psbots ακομη κοιμουνται νομιζω κατα της 6 το απογευμα ξυπνανε! Παρτε χαμαρι οτι η Ε3 τελειωσε και μεινατε στην διετα για ενα χρονο παλι! Αντε να ερθει το 2009!

Ρε παιδες το ΗΟΜΕ το εδειξε! Δεν ειδα πουθενα τιποτα! Παει το υπερτατο ΗΟΜΕ!:lol:

Δημοσ.
Ρε παιδια δεν ειχε ουτε ενα γιγαντιο καβουρι εχτες!!! :D

καλα, δεν το ειδες? μεσα στις τσεπες της sony ητανε!! κατι δαγκαναρες ΝΑ!!!! :lol:

Γιατί στο Forza2 τι γίνεται?:lol::lol::lol::P:p:p:mrgreen:

καλα...εσυ....

Δημοσ.

"Μάγκες" δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με βλακείες....

και ναι το έχω παίξει και έχω και xbox360 και ps3 και ότι σκατά υπάρχει....παραδεχτείτε και σεις μια φορα ότι λέτε χαζομάρες τόσο εγωιστές ποια έλεος:-(

Δημοσ.

Ναι το εδειξε, ανεβηκε στην πιστα ενας αστεγος και η sony του εκανε δωρο ενα σπιτι σκυλου DOG HOME , υστερα ανεβηκαν στην σκηνη τα γιγαντιαια καβουρια και ακουστηκε η φωνη του phil harrison να λεει: real time change weapon! This is home->this is living->this is folding, and finally ->this is katantia!

Πιστευω να σου ελυσα την απορεια για το τι παρουσιασε η SONY στην E3!

Στο μεταξυ το βιντεο του GOD OF WAR ειναι πιο pre render απο το αντιστοιχο του KILLZONE το 2005! Ελεος ρε SONY , ακομη εκει εχεις μεινει, αυτες τις τακτικες εντυπωσιασμου χρησιμοποιεις , οσο προβατα και να ειναι οι ταγμενοι οπαδοι σου καποια στιγμη ξενερωνουν! Σε ολα υπαρχει καποιο οριο!

Δημοσ.
"Μάγκες" δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με βλακείες....

και ναι το έχω παίξει και έχω και xbox360 και ps3 και ότι σκατά υπάρχει....παραδεχτείτε και σεις μια φορα ότι λέτε χαζομάρες τόσο εγωιστές ποια έλεος:-(

τι χαζομάρες ρε φίλε...εμείς τις λέμε ή εσύ που υποστηρίζεις ότι δεν γίνονται ζημιές στο FM2 και δεν παθαίνουν τίποτα τα αυτοκίνητα αν τρακάρουν....δηλαδή έλεος, λέτε που λέτε άκυρα πράγματα πείτε κάτι που να πλησιάζει έστω στην πραγματικότητα

Δημοσ.

Στο GT5 ξερή κανεις τι θα γίνετε ανάλογα με το μέγεθος της ζημιας???? αφού δεν ξέρετε τι πετάγεστε και αμολάτε αρλούμπες....τέλος ως εδώ ήταν δεν ξανά μιλάω για χαζομάρες....

Δημοσ.
τι χαζομάρες ρε φίλε...εμείς τις λέμε ή εσύ που υποστηρίζεις ότι δεν γίνονται ζημιές στο FM2 και δεν παθαίνουν τίποτα τα αυτοκίνητα αν τρακάρουν....δηλαδή έλεος, λέτε που λέτε άκυρα πράγματα πείτε κάτι που να πλησιάζει έστω στην πραγματικότητα

είπα εγώ ότι δεν γίνονται ζημιες στο FM2???? πες μου είπα εγώ κάτι τέτοιο????

Δημοσ.

Ρε παιδια μας ειπε η polyphony οτι θα βγαλει λεει patch οπου θα κανει το gt5p να εχει ζημιες, σαν ημερομηνια οπου θα το εβγαζε ειχε πει για καλοκαιρι. Το θεμα ειναι το καλοκαιρι εφτασε και σε λιγο τελειωνει, η E3 εγινε και η polyphony δεν εχει δειξει ουτε screenshot! ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΝΥ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ!

ΧGAMERX φιλαρακο συνεχιζεις και γινεσαι γραφικος! Σταματα εδω!

Δημοσ.

Στο μεταξυ το βιντεο του GOD OF WAR ειναι πιο pre render απο το αντιστοιχο του KILLZONE το 2005! Ελεος ρε SONY , ακομη εκει εχεις μεινει, αυτες τις τακτικες εντυπωσιασμου χρησιμοποιεις , οσο προβατα και να ειναι οι ταγμενοι οπαδοι σου καποια στιγμη ξενερωνουν! Σε ολα υπαρχει καποιο οριο!

Μα δεν ισχυρίστηκαν ότι δεν είναι pre-rendered. Τα κινηματογραφικά teasers παιχνιδιών που απέχουν 1+ χρόνο pre-rendered είναι πάντα... Χαλάρωσε λίγο, μόνο για το φαινόμενο του θερμοκηπίου δεν τους έχεις βρίσει ακόμα.

Το Killzone2 το έδειξαν στην Ε3 αλλά δεν το είχαν στη βασική παρουσίαση υποθέτω για να μην κοντραριστεί με το Resistance 2.

Υπάρχει ένα developer's walkthrough εδώ για όποιον ενδιαφέρεται.

Δείχνει πολύ πιο εντυπωσιακό από το Resistance αυτή τη στιγμή, αν και η Insomniac είναι σίγουρα πιο αξιόπιστη από την Guerilla.

Έχει ανέβει και ένα multiplayer trailer στο PSN που δείχνει όλες τις classes (α λα Team Fortress), εντυπωσιακότατο και εκείνο αλλά πολύ σύντομο.

Δημοσ.
"Μάγκες" δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με βλακείες(1)....

και ναι το έχω παίξει και έχω και xbox360 και ps3 και ότι σκατά(2) υπάρχει....παραδεχτείτε και σεις μια φορα ότι λέτε χαζομάρες(3) τόσο εγωιστές(4) ποια έλεος:-(

(1)Τι εννοείς ''βλακείες''?Αν μπορούσες θα ήταν καλό να μας εξηγήσεις τι εννοείς ''βλακίες''.

(2)(Αν απαντάς σε εμένα)θα σε παρακαλούσα να μην το κάνεις με τέτοιο (επιθετικό)ύφος και τρόπο.

(3)(Και πάλι)τι εννοείς ''χαζομάρες''?

(4)Δεν ήξερα ότι το ''εγωιστής'' σημαίνει ''λέω το σωστό''(αναφέρομαι μόνο στο δικό μου post).Και τέλος δεν νομίζω ότι αρμόζει το εγωιστής σε τεχνολογικό forum.Δηλαδή πιστεύεις ότι ήρθα εδώ μέσα για να σου επιβάλλω την λανθασμένη(κατά εσένα)άποψη μου για να νιώσω εγώ καλά;

Δημοσ.
είπα εγώ ότι δεν γίνονται ζημιες στο FM2???? πες μου είπα εγώ κάτι τέτοιο????

λέει ο polakis...

και να συνεχίζουν τα αυτοκίνητα σαν να μην τρέχει τίποτα! Όλε!

και κάνεις BOLD τα λεγόμενα του και λες

Γιατί στο Forza2 τι γίνεται?:lol::lol::lol::P:p:p:mrgreen:

τι εννοείς ρε καλλιτέχνη τότε? πες μας

Δημοσ.

Το παλικάρι που είπε αυτό το πράγμα

Πάμε όλοι μαζί να στουκάρουμε τα αμάξια μας στο νέο gt5 όταν βγει, να μην παθαίνουν τίποτα και να συνεχίζουν τα αυτοκίνητα σαν να μην τρέχει τίποτα! Όλε!

δίνει την εντύπωση πως το forza είναι τόσο ρεαλιστικό ενώ στο GT5 όταν συγκρούονται τα αυτοκίνητα προχωράνε ακάθεκτα που δεν ξερή ούτε η ίδια Polyphony αν θα βάλει damage.

παλικαρια σταματάω εδώ δεν μου αρέσει να κάθομαι να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα που δεν έχουνε ουσία και επίσης δεν θέλω να τσακώνομαι με κανέναν

καλω σας βραδυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...