Προς το περιεχόμενο

e3 2008

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω , αλλη οικονομικη πολιτικη ακολουθει στην ευρωπη ..Αλλωστε δεν εχει κυκλοφορησει ευρωπαικο Ps3 με 80GB ..

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή το μόνο που εννούσαν ουσιαστικά σε αυτήν την είδηση ήταν η μείωση τιμής στην Αμερικάνικη έκδοση;

Δημοσ.

Ειπώθηκε και πρίν.

Παίζει να είναι από τις χειρότερες Ε3 που έγιναν ποτέ.

Ξενέρωτα πράματα καί από τις 3 εταιρίες.

And the rankings are....

3: SONY

2: Nintendo

1: M$

Δημοσ.
Ειπώθηκε και πρίν.

Παίζει να είναι από τις χειρότερες Ε3 που έγιναν ποτέ.

Ξενέρωτα πράματα καί από τις 3 εταιρίες.

And the rankings are....

3: SONY

2: Nintendo

1: M$

Συμφωνω με την καταταξη, καμια εκπληξη περαν της βομβας για το FF13, και ειδικα της sony που την ειδα ολη , ελεγα ποτε θα τελειωσει, χειροτερη απο την περυσινη που ειχε σωθει χαρις το Killzone 2, το οποιο για καποιο περιεργο λογο δεν θελησαν να το προμοταρουν στην Ε3, απο τα νεα που δειξαν το μονο που με ενθουσιασε ειναι το ratchet , ναι δεν λεω ομορφο το trailer του GOW αλλα CG, οχι οτι εχω αμφιβολια οτι θα εχει φανταστικα γραφικα και gameplay αλλα δεν μας εδειξαν σημερα τιποτε τετοιο.

Για το MAG επισης CG μου φανηκε, αλλα και real time να ηταν, δεν ειναι gameplay οποτε μια απο τα ιδια μου κανει, παντως εγω δεν ψηνομαι για τετοιου ειδους παιχνιδια οποτε παω πασο ουτως η αλλως.

Αντιθετως παρα πολυ καλο βρηκα και το Resistance 2 , ειδικα το boss fight, σαφεστατα βελτιωμενο απο το πρωτο στον τεχνικο τομεα, αλλα δειξαν πολυ συμβατικα οπλα, ελπιζω να μην κανουν καμια βλακεια και βγαλουν τα τρελλα οπλα του 1, γιατι στην ουσια αυτα ηταν που το εκαναν να ξεχωριζει.

Το video store ομορφο ειναι, αλλα αδιαφορο για μενα, το βλεπω απλα σαν απαντηση στο αντιστοιχο της Microsoft και τιποτε παραπανω.

Μεγαλες απουσιες:

Killzone 2

Motorstorm2

JRPG (καλα εκει το #%@@ το θεμα)

Αυτα προς το παρον απο εμενα.

Δημοσ.

Θα πω αυτά εν συντομία. Πολλή καλή η παρουσίαση της ms, απλά τραγική των sony, nintendo...

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ψάξουμε τον νικητή αυτής της γενιάς...

Το 360 είναι μακράν μπροστά σε όλα. Μπορώ να πω ότι στο ξεκίνημα των κονσολών αυτών δεν το περίμενα..Κι όμως...

Δημοσ.

Τραγική θα έλεγα την παρουσίαση της Nintendo.Της Sony νομίζω ότι ήταν μέτρια.Ούτε της MS ήταν πολύ καλή.Δεν έδειξε τίποτα καινούργιο εκτός από τα 5 τελευταία λεπτά.

Δεν μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει μια παρουσίαση μόνο και μόνο από μια είδηση-έκπληξη!

Τον νικητή αυτής της γενιάς δεν μπορείς να τον αναδείξεις μέχρι να βγει μια καινούργια κονσόλα γιατί πολύ απλά δεν έχει τελειώσει η γενιά.Βέβαια όντως η MS είναι μπροστά αυτήν τη στιγμή αλλά για πόσο;Μέχρι την κυκλοφορία του FF που έγινε όλος ο χαμός,δεν βλέπω ότι την MS να έχει ανακυνώσει και πολλά παιχνίδια.

Δημοσ.
Τραγική θα έλεγα την παρουσίαση της Nintendo.Της Sony νομίζω ότι ήταν μέτρια.Ούτε της MS ήταν πολύ καλή.Δεν έδειξε τίποτα καινούργιο εκτός από τα 5 τελευταία λεπτά.

Δεν μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει μια παρουσίαση μόνο και μόνο από μια είδηση-έκπληξη!

Τον νικητή αυτής της γενιάς δεν μπορείς να τον αναδείξεις μέχρι να βγει μια καινούργια κονσόλα γιατί πολύ απλά δεν έχει τελειώσει η γενιά.Βέβαια όντως η MS είναι μπροστά αυτήν τη στιγμή αλλά για πόσο;Μέχρι την κυκλοφορία του FF που έγινε όλος ο χαμός,δεν βλέπω ότι την MS να έχει ανακυνώσει και πολλά παιχνίδια.

Δηλαδή το εντελώς ανανεωμένο interface του 360 με τις τοσες καινούργιες δυνατότητες, το primetime tv, η συνεργασία με netflix, το exclusive content για το fallout 3 δεν είναι καινούργια ; :lol: Τι άλλο θα ακούσουμε...

Δημοσ.

Έλεγα από άποψη παιχνιδιών.

Αν το πας έτσι όμως και η Sony είπε για τις ταινίες που μπορείς αν κατεβάζεις.Δεν βάζω το HOME μέσα γιατί καταντάει γελοίο.Αλλά αν βάλεις κάτω τα πράγματα,οι δύο παρουσιάσεις δεν έχουν τις τεράστιες διαφορές.

Δημοσ.
Έλεγα από άποψη παιχνιδιών.

ε ναι μωρε.. ειδικα αν εξαιρεσεις τα live demos των Fallout 3, Resident Evil 5 με co-op, Fable 2, Gears of War 2

και τα trailers των Viva Pinata 2, Banjo, Infinite Undiscovery, Star Ocean, The Last Remnant, Rock Band,

τις παρουσιασεις των Geometry Wars 2, Galaga, South Park (ολα αυτα ειναι games για φετος)

συν ολες τις μαλακιες για τους casual αλλα και την <<μπομπα>> FF στο τελος,

αν τα εξαιρεσεις ολα αυτα λοιπον, ναι, δεν παρουσιασε τιποτα απο games ;P

α, ναι, η sony παρουσιασε ενα καινουργιο j-rpg.. το "eternal sonata" (περσινο του 360) lol

Δημοσ.

Πέρα από την γενική μετριότητα των παρουσιάσεων επιβεβαιώθηκε ακόμα μία φορά ένα πράγμα. Η μόνη εταιρία που έχει σχέση με την λέξη καινοτομία στη βιομηχανία των videogames, τα τελευταία χρόνια, είναι η nintendo. Ενώ οι άλλοι πανηγυρίζουν για την ανάπτυξη παιχνιδιών - συνεχειών τύπου finalfantasy 2836, η nintendo την παλεύει παρουσιάζοντας συνεχώς καινοτομικό hardware και gameplay. Ευτυχώς η αγορά είναι πολύ πιο ώριμη από μια μειονότητα συντηρητικών εφήβων fanboys και επιβραβεύει την nintendo με το παραπάνω.

Υγ. Τόσα προβοκατόρικα posts διάβασα σε αυτό το thread είπα να γράψω και εγώ ένα!

Δημοσ.

για να μην έδειξε έστω trailer του killzone 2 η SONY, πιστεύω ότι δεν παίζει να βγει πριν το καλοκαίρι του 2009...παντελής έλλειψη RPG τίτλων από μία εταιρία που είχε άπειρους τέτοιους τίτλους στο παρελθόν (PSOne, PS2) και που έχω λιώσει στις προηγούμενες γενιές...πραγματικά δεν ξέρω που θα πάει αυτό το βιολί με την ανυπαρξία καλών τίτλων (πέρα 4-5 που πραγματικά θα είναι αξιόλογοι)...πλήρης απογοήτευση σε όλους τους SONY fans...ήδη κάποιοι ξυπνάνε και σκέφτονται την αγορά ενός 360

πέρα από την πλάκα και τις μπηχτές εδώ μέσα, θεωρώ πλέον τραγικό, όσο υπερβολικό και αν ακούγεται, να έχει κάποιος ΜΟΝΟ PS3 και όχι και ένα ΧΒΟΧ...πλέον με 200-250 ευρώ έχεις απλά ότι κατηγορία παιχνιδιών θέλεις...και RPGs πλέον με το τσουβάλι που με ενδιαφέρουν άμεσα και platform games και φυσικά πολύ δυνατούς shooting τίτλους...μέχρι και χαζοχαρούμενα games για casuals gamers...για να μην αναφέρω το online gaming που είναι κάτι που υπάρχει εδώ και 3 χρόνια σε αυτήν την γενιά και είναι απλά άψογο...για HOME ούτε λόγος πότε το περιμένουν στην SONY....ειδικά το σκηνικό που έδειξε χτες που μαζεύονται οι παίκτες γύρω από ένα τραπέζι και ξεκινάει να φορτώνει (τάχα) ο τίτλος που θα παίξουν, μοιάζει κάτι που θα υλοποιηθεί σε κάποια χρόνια, όχι μήνες

Δημοσ.

Το νεο interface του 360 γειτνιαζει με το HOME με τις εξης διαφορες

Οι μαγκες το εφτιαξαν στο ατακα

Ειναι ηδη λειτουργικο

Ειναι σβελτο και πρακτικο

Ξερουμε ποτε θα το εχουμε στα κονσολια μας.

Επισης μην παραγνωριζουμε το γεγονος οτι ειδαμε κοσμακι να ΠΑΙΖΕΙ τα παιχνιδια και οχι θολες ανακοινωσεις.Και ΤΙ παιχνιδια!

Ρε παιδια δεν ειχε ουτε ενα γιγαντιο καβουρι εχτες!!! :D

Δημοσ.

Παιδες τελος, τα παραμυθια τλειωσανε, Η ΤΑΦΟΛΑΚΑ επεσε βαρια.ΚΗΔΕΙΑ. Αυτη ειναι η αληθεια παιδες. Ο TLG το ειπε μια χαρα, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. Ασε εμπλεξα με το βαψιμο του δωματιου μου και δεν ειχα χρονο να ποσταρω. Δικαιονομε καθε μερα για την κινηση που εκανα και πουλησα την τοστιερα!

Δημοσ.

Kατσε ρε Apokleire εχουμε 8 χρονια μπροστα μας θα φτιαξουν τα πραγματα ..το ειπε και ο προεδρος ..ετσι ξεκινησε και το PS1 και το PS2 κ μετα πηρε τα πανω του ...

Ε λοιπον αυτοι ή δεν εχουν παρει χαμπαρι τιποτα ή μας δουλευουν ..

Διαλεχτε ..

Υ.Γ Μα καλα ηταν μερα αυτη που διαλεξες να βαψεις το δωματι ο????

Δημοσ.

Εγώ την κρατάω απλά για να την έχω και να λέω ότι έχω και τις 3! Και όταν βγουν gt5 και tekken 6, killzone 2, ε θα τα πάρω κι αυτά να τα παίξω. Μέχρι εκεί όμως. Όλα τα άλλα σε 360, wii άνετα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...