zaknafeinGR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 άχου το... πάει η μιάμισή μου ώρα... τι να πω... τελευταία φορά που το κάνω αυτό στον εαυτό μου
p3tran Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ρε, πήγα να πέσω από την καρέκλα από τα γέλια. :lol: Θα μου λύσεις την απορία πού στο καλό τα βρίσκεις αυτά;;; :lol: ειναι ενας <<profesional drummer>> απο την σημερινη παρουσιαση της nintendo ...ρε σεις, τι εγινε? ουτε budget για ταινιες δεν υπαρχει πια? το μοναδικό νέο CG είναι το MAG... fixed
dreaming123 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δεν ανακοίνωσε την νέα σειρά bravia? Kρίμα κρίμα.
telegamesvg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Εγω πλακα κανω εεεεε !!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ... Η Sony απλα μας ελεγε να μην πεταξουμε ακομη τα PS3 γιατι εχουμε ακομη 8 χρονια μπροστα μας ... Τελικα η εκπληξη της βραδιας ηταν οτι δεν παρουσιασαν καθολου το GT5 και το ....KILLZONE 2 !!!!
clairvoyant Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά για αυτό το MAG ξέρατε τίποτα;Είναι καλό; Τι να πούμε για το MAG; Και σε ποιον δεν αρέσει η ιδέα των 256 παιχτών, αλλά τώρα δεν μπορώ να βλέπω τα prerendered βιντεάκια με τα τέλεια γραφικά και να μη σκέφτομαι πόσο διαφορετική θα είναι η εικόνα στην πραγματικότητα... Εξάλλου σκέψου το εξής, όλα τα multiplayer shooters αργά ή γρήγορα θα γίνουν MAG, μόνο που για να γίνουν θα απαιτείται το κατάλληλο hardware και η κατάλληλη υποδομή δικτύου. Αν δούμε λοιπόν πρώτα MAG στο PS3 I'll me owned Ντάξει για το conference δε θέλω να πω τίποτα, τα είπε ο τύπος όταν μίλησε για το home.. it'll be worth the wait!!!
telegamesvg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Επισης ΚΑΝΕΝΑ RELEASE date για τιποτα, εκτος απο μια δυο περιπτωσεις.... Βεβαια εχουμε ακομη 8 χρονια για τον 10 year cycle , που μας εσπασε τα @@
mihranalthaqafi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 εμενα γιατι παλι μου εμεινε ο καραγκιοζης που εκανε πουσαπς με το ενα χερι;; του κανενος αλλου εντυπωση αυτο;; την παλευουν καθολου οι εταιριες; μια αυτος ο περιεργος drummer μια ο σφιχτερμαν με τα πουσαςπς... Ε3
anamenos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 ευτυχώς που είχαμε και την Microsoft και έκανε λίγο ενδιαφέρον την E3.Για εμένα η παρουσία την SONY ήταν η χειρότερη όλων των εποχών...
vfragos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Εγω πλακα κανω εεεεε !!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ... Η Sony απλα μας ελεγε να μην πεταξουμε ακομη τα PS3 γιατι εχουμε ακομη 8 χρονια μπροστα μας ... Τελικα η εκπληξη της βραδιας ηταν οτι δεν παρουσιασαν καθολου το GT5 και το ....KILLZONE 2 !!!! Χαλαρά η μεγαλύτερη έκπληξη...
G_Zisis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά κατάλαβε κανείς τι είπε για την καινούργια έκδοση 80gb;Δεν πρόσεχα εκείνη τη στιγμή.Σε τι τιμή την βγάζει και πότε; Πείτε μου αν είναι να περιμένω να πάρω εκείνη την έκδοση,αν πάρω PS3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.