kostacurtas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2009 Red Faction: Guerrilla Brings Bonus Content to PC PC gamers grumpy to receive Red Faction: Guerrilla three months after it hit consoles will crack a smile at IGN's report that the PC release packs oodles of extra content. The Games for Windows Live-enabled version of Volition's open-world world-destroying shooter will include the 'Demons of the Badlands' downloadable content, the console pre-order bonus Wrecking Crew mode maps, two PC-exclusive multiplayer maps, plus six Wrecking Crew maps and the Bagman modes from the upcoming second DLC.
kostacurtas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Tech Comparison: Red Faction Guerrilla PC I've been waiting for this one for quite some time. THQ's Red Faction: Guerrilla is one of my highlights of the gaming year, a superb case of technological innovation marrying beautifully with a strong concept to make a hugely entertaining, immensely fun game quite unlike anything else. My appreciation for the game grew further after I talked with the team for the RFG tech feature, and I was extremely curious to see how the PC version would pan out...
john2gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Τα παράπονα για το screen tearing κι ότι πρέπει να επέμβει στο CC της κάρτας γραφικών για να το γλυτώσει είναι αστεία. Όσοι ασχολούνται με τα PC, έχουν σαν δεύτερη φύση τα Rivatunner και nHancer. What surprised me was that at 1080p, the GTX295 - the flagship in NVIDIA's range - was eclipsed by the far cheaper GTX275, suggesting that in our submission code, SLI and dual GPUs are not being utilised particularly well at higher resolutions. Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟΣ, ότι το παλικάρι δεν μπήκε καν στον κόπο να δημιουργήσει ένα Profile του Guerilla και να χρησιμοποιήσει το AFR2 για να δει καλύτερα αποτελέσματα στην GTX295 (μιας και όπως βλέπω στα διαθέσιμα profiles των 190.62, δεν υπάρχει κανένα για το Guerilla).
scorpion8283 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 4870X2, @1920x1200, 8xAA, τα παντα ολα στο Full, σπανια κατω απο 35-40 FPS....Σε κανενα σημειο, ακομα και σε Intense σκηνες με πολυ λαο,κτιρια να γκρεμιζονται,σφαιρες να σφυρανε, δεν με "ενοχλησε" το frame drop....(ενταξει, οταν κατεδαφιζεται ολοκληρο κτιριο, σπαει λιγο η φαση, αλλα για ουτε ενα sec...) Τα γραφικα μου φανηκαν αρκετα ομορφα, και μου εκανε τρομερη εντυπωση το "smoothness" του , για τοσο open-world παιχνιδι...αλλα προσωπικα το απεδωσα στα "φτωχα" απο αποψης ποικιλιας map textures (στον Αρη ειμαι, δεν εχει φυτα-δεντρα και γλαρονια να πετανε)... Αν εισαι και τσαντισμενος, παιρνεις και τη βαριοπουλα και τα σπας ολα να ξεδωσεις... Στο 2ο map, αναγκαστηκα να το βαλω στο ευκολο- δεν ξερω αν πρεπει να κανεις τις αποστολες με συγκεκριμενη στρατηγικη-αν οχι, μαλλον ειμαι πολυ noobaki, ή οντως το παιχνιδι ειναι αρκετα δυσκολο... Τωρα τι το λες??Action-3d person shooter με RPG στοιχεια? Καπου-καπου μου θυμισε και λιγο GTA... Μια ερωτηση...Μπορω να παιξω με καποια ρυθμιση απο το CCC με μια μονο GPU, για να δω αν εχει διαφορα? Αποψεις??
john2gr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Λύση για το SLI Download the latest Nhancer beta. Create a profile for the game, add the launcher and the rfg.exe file. Select 4-way AFR sli for both "SLI Mode" and "SLI DX10" (important). Make sure flags 22 & 25 are checked under both tabs (just what worked for me). You can manually activate the profile if you like, but mine works fine without. Enjoy SLI goodness.
brandon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ δυστυχώς έχω πρόβλημα με το παιχνίδι. Ενώ τα intro μου τα δείχνει μια χαρά ... μόλις ξεκινάει το παιχνίδι .. η οθόνη αρχίζει και αναβοσβήνει !! Το πρόβλημα λύνεται μόνο όταν παίζω σε windowed mode. Βέβαια αυτό δεν είναι λύση δυστυχώς Απο ότι διάβασα υπάρχει και σε άλλους το πρόβλημα με Nvidia!! Εγώ έχω την 8800GTS. Κρίμα ... Ας ελπίσουμε σε κανένα patch fix.
polonos1313 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Πριν λίγο έβαλα το game να το δω και μπορώ να πω οτι περα του destuctible περιβάλλοντος δεν με εντυπωσίασε καθόλου.Κάτι δεν μου έκατσε καθόλου καλά στο μάτι.
brandon Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ δυστυχώς έχω πρόβλημα με το παιχνίδι.Ενώ τα intro μου τα δείχνει μια χαρά ... μόλις ξεκινάει το παιχνίδι .. η οθόνη αρχίζει και αναβοσβήνει !! Το πρόβλημα λύνεται μόνο όταν παίζω σε windowed mode. Βέβαια αυτό δεν είναι λύση δυστυχώς Απο ότι διάβασα υπάρχει και σε άλλους το πρόβλημα με Nvidia!! Εγώ έχω την 8800GTS. Κρίμα ... Ας ελπίσουμε σε κανένα patch fix. Σε συνέχεια των προβλημάτων μου....δοκίμασα επίσης στο σύστημα μου και μια Ati 4870 με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. (Εννοείται οτι έβγαλα drivers, ξαναέβαλα τους άλλους κτλ κτλ). Δεν ξέρω πραγματικά....άβυσσος η ψυχή του Red Faction...
ksaplostra Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Σε συνέχεια των προβλημάτων μου....δοκίμασα επίσης στο σύστημα μου και μια Ati 4870 με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα. (Εννοείται οτι έβγαλα drivers, ξαναέβαλα τους άλλους κτλ κτλ). Δεν ξέρω πραγματικά....άβυσσος η ψυχή του Red Faction... Σε εμένα δούλεψε δίχως προβλήματα, 4870Χ2 έχω. Μετριότατο πάντως
brandon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ύστερα απο αρκετά πειράματα (περισσότερο για πειραματικούς σκοπούς-format, ξεχωριστά partition,windows xp, windows 7) καθώς αρνιόμουν να συμβιβαστώ στην ιδέα οτι δεν παίζει κάτι στο pc μου (τι τα έχουμε τα πτυχία) ανακάλυψα τι φταίει. Windows 7 Εαν για οποιοδήποτε λόγο έχετε βάλει τα fonts στο μέγιστο (150%) το παιχνίδι κάνει αυτό το flickering. Παρόλο που μέσα απο το παιχνίδι του λέω να πάει στην ανάλυση 1650χ1050 αυτό δεν μπορούσε να πάει και αναβόσβηνε η οθόνη !! Μόλις επανέφερα τα fonts στο 100% όλα δούλεψαν όπως έπρεπε!! Αυτό ΜΠΑΣ και έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μπα ελεεινό frame drop στις κατεδαφίσεις κτιρίων, από 60+ fps σε 10...το the side...
outlaw star Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 για όποιον ακόμη ασχολείται βγήκε το update
Massiv0r Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ειναι και τοσο ασχημο, απο Gameplay & Graphics πλευρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.