sarakinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Ναι παίδες έτσι είναι..εβαλα όλες τις μνήμες που έχω στο pc,και έμεινα χωρις υπολογιστή μέχρι να πάρω άλλες...Αυτό είναι το τίμημα να έχεις μικρό αδερφό , και που υπάρχει το crysis...Τέλος πάντων , τουλάχιστον χάρηκα την κάρτα,μιας και έιναι η πρώτη "καλή" κάρτα που πήρα,προτιμούσα τις χ600gt της nvidia,αλλά πλέον....δεν με ξαναβλέπουν..μακάρι να προχωρήσει και η amd όπως η ati,γιατί παρότι Amdακιας , πλέον προτίνω Intel... Thanks ξανά παίδες... Τέλος Thread!
.:VenoM:. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Εγω ρε φιλε μου εχω το PC τις υπογραφεις μου και να φανταστεις σε παιχνιδια οπως το CS source στα ολα Ultra High κολλαει οσο και στα ολα Low. Α και επισεις στο Doom παλι το ιδιο ειτε high ειτε Low σταθερα στα 60 FPS και μερικες φορεσ σερνεται sta 15. Να σου πω ειναι φαναιρο στις μερες μας πολλες καρτες γραφικων να μην συνεργαζονται σωστα με τα παιχνιδια. Τρεξε και αλλα παιχνιδια οπως Cod4 και πες μας αν συμβαινει παλι το ιδιο. Αυτα! Πηγαινε στο καταστημα απο οπου πηρες το Pc μπας και ειναι προβληματικη αν και δεν νομιζω. Πιστευω πως ισως ευθυνεται η Cpu. Κατα τα αλλα να σου πω πως εχεις ενα παρα πολυ καλο συστημα. Αν δεν παιζει και κανα 1-2 παιχνιδακια δεν χαλασε και ο κοσμος βρε αδερφε!
stormrider_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 AMD ΚΑΙ GAMES ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ... Που το έμαθες αυτό; Για να το μάθουμε και εμείς δλδ...έχει κάνει πολύ καλή δουλεια. Έχεις όμως μέτρια μητρική και λίγο μνημη. Πάρε ένα ζευγάρι ακόμη και άλλαξε drivers...Kαι καλύτερη επιλογή για games είναι ο Phenom 9550. Και κλείσε και το ΑΑ και όλα τα άλλα FULL..
sarakinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Φίλε το έλυσα το πρόβλημα αν διαβάσεις ποιο πάνω...όπως είπα ήθελε 4gb μνήμης...(λογο vista)...εντάξει ανέβασα και τον επεξεργαστή από 2.1 σε 2.3 αλλά αυτό δεν νομίζω να έπεξε ρόλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.