Προς το περιεχόμενο

H 4850 μου μου κανει νερα...

sarakinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

o C2D E6600 είναι ισάξιος με έναν Athlon 64X2 6000+

ένας Ε8200 όμως είναι καλύτερος από τον Athlon 64X2 6400+

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω αν απο 4 gb εβαζα μονο 2gb πανω στο crysis εχανα 15% των fps στο crysis αλλα και παλι σαν fps ηταν πανω απο 30 και μου εκανε κολληματα. που σημαινει αν ειναι η μνημη τοτε βαλε το fraps να δεις ποσα fps βλεπεις μπορει να παιζεις με full μνημη. Και εγω επιμενω σε αυτο που ειπα το πρωι σε μικρες αναλυσης ο επεξεργαστης και η μνημη παιζει αρκετο ρολο.

edit: Αν δεν παιξεις crysis που τροει πολυ μνημη και παιξεις κανα cod4 στο κανει;

• Super Moderators
Δημοσ.

σε 1280χ1024 δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο η cpu...από 1024χ768 και κάτω όμως ναι...

Δημοσ.

To Cod παίζει τέλεια με τέρμα γραφικά..παιδιά 2gb ίδιες μνήμες έχω στο δικό μου και τα vista δουλεύουν πολύ καλά..το sp1 το έχω,update το bios δεν γίνεται γιατί δεν έχει βγεί κάτι νεότερο.

ThReSh , Asrock πήρα γιατί είχα και στο παρελθόν και είμουν πολύ ευχαριστημένος από άποψη stability,αλλά τώρα δεν ξέρω,ίσως φταίει και αυτήν.Τί να πώ,άλλα περιμενα και άλλα είδα με αυτό το PC...

Δημοσ.

βαλε το fraps και δες στο crysis με ποσα fps παιζει αν παιζει πανω απο 30 τοτε δεν κολαει λογο καρτας αλλα τροει bottleneck λογο cpu αφου λες οτι δεν εχεις προβλημα με την ram.

Δημοσ.
βαλε το fraps και δες στο crysis με ποσα fps παιζει αν παιζει πανω απο 30 τοτε δεν κολαει λογο καρτας αλλα τροει bottleneck λογο cpu αφου λες οτι δεν εχεις προβλημα με την ram.

Aυτό που λες δεν ισχύει, για οποιοδήποτε λόγο και να κολλάει το pc είτε λόγω cpu , ειτε λόγω ram ειτε λόγω gpu το fraps θα σου δειχνει λίγα fps, δεν έχει σχέση ποιο το καθυστερεί.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω αγαναχτίσει...δεν μπορώ να δώ τα games έτσι όπως τα βλέπουν άλλοι στο internet με την 4850...τι σκ@τα έχει δεν μπορώ να καταλάβω...να την γυρίσω πίσω ?μηπως είναι ελλατωματική?

Δημοσ.

Tελικά η κάρτα είναι καλή παίδες....2gb ram ακόμη ήθελε και το pc πετάει...thanks anyway για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Ωστε 4GB..! Μας το ειπες και στην αρχη:

"έβαλα τα vista 23bit και αρκετά σύγχρονα παιχνίδια"

Ημαρτον πια, με τις (σ)Vista-παιτησεις :shock:

Δημοσ.

Με 2G ram σε XP και ότι game και να παίξω δεν πάει πάνω από 60-70% load memory και πολλά λέω. Τα sVista από μόνα τους και μόνο θέλουν 2GB ram, που να φορτώσουν και κανένα Crysis...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...