Προς το περιεχόμενο

αγορά ηχείων 2.0 / τη γνώμη σας...

ΑΝΤΩΝΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...αγαπητοί insomniacs , είμαι στην πρίζα για ένα αξιόλογο σύστημα ηχείων 2.0 για τα πισια μου!! θα συνοδεύσει δυο επίσης αξιόλογες κάρτες ήχου ... μια M- Audio revo . 5.1. και μια Audiotrack prodigy 7.1.

δεν με ενδιαφέρει το sub , μόνο δυο ηχεία με την καλύτερη δυνατή πιστότητα για μουσική και μόνο , κυρίως jazz , σε μαξιμουμ μπάτζετ 200 ευρώ...

προσωπικά , ψήνομαι για τα M- AUDIO AV 40 STUDIOPHILE ...

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=4809

θα ήθελα τη γνώμη όσων τυχόν τα έχουν και αν υπάρχει κανένα συγκριτικό τεστ με άλλα , λ.χ. creative T- 40 , Klipsch κ.λ.π.

ξαναλέω , όχι γνώμες επί παντός επιστητού , αλλά για τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΗΧΕΙΑ ..

ευχαριστώ πολύ , περιμένω τις απαντήσεις σας ...

Δημοσ.

λίγα τα λεφτά που λες και αυτοενισχυόμενα ηχεία δεν έιναι πολύ καλά

η M-audio στον χώρο μπορείς να πεις πως μετράει αλλά εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα έναν καλό amp στερεοφωνικό μόνο ενωείτε ( δικάναλο δλδ ) και κανένα σετάκι B&W αλλά τα λεφτά αλλάζουν πολύ

Δημοσ.

ακριβώς , αγαπητέ μου !! μιλάμε για τα διπλά και παραπάνω χρήματα για μια σχετικά αξιοπρεπή λύση στην κατηγορία αυτή ...

το ζήτημα όμως είναι να βρω το best for value στην συγκεκριμένη χρηματική κατηγορία , με αυτοενισχυόμενα ηχεία ...

δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω προς το παρόν ...

Δημοσ.

δεν με ενδιαφερει η ιδιαίτερη δύναμη , αλλά η καθαρότητα και η ποιότητα του ήχου , ακούω σχετικά σιγά μουσική και νυχτερινές ώρες και μένω σε διαμέρισμα .... καταλαβαίνεις ....

( πάντως , αν τα έχει κανείς τα M - Audio θα ήθελα τις εντυπώσεις του ... )

Δημοσ.

ένα ζευγαράκι μόνιτορ M-audio που είχα ακούσει εγώ αλλά παθητικά αλλά σε λαμπάτο ενισχυτή με πυγή βινύλιο παίζανε πολύ καλά τονίζω τον ενισχυτή όμως γιατί κάνει διαφορά τεράστια από αυτόν που θα φοράνε αυτά πάνω τους

μια χαρά θα είσαι με αυτά ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...