bluesattack Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Γεια σας παιδια .Θελω να ρωτησω κατι απλο που σιγουρα θα υπαρχει καπου σαν επιλογη.Θελω να βλεπω σε καθε thread (απο κατω απο τα ποστ φυσικα) ποσοι εχουν διαβασει το θεμα (αριθμος ) αλλα και ποιοι χρηστες το εχουν διαβασει , καθως και ποτε ηταν η τελευταια φορα που το διαβασε καποιος .Και ποιοι το διαβαζουν τη συγκεκριμενοι στιγμη ( ...Currently Active Users Viewing This Thread..). Αν ξερετε πως τα βλεπω η πως επιλεγω να τα δω... Ευχαριστω.
parsifal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Από όλα αυτά που ζητάς, νομίζω ότι μόνο το στατιστικό «πόσοι έχουν διαβάσει το θέμα» είναι διαθέσιμο. Κι αυτό όχι ανοίγοντας το ίδιο το thread, κάτω από τα posts, αλλά από το index του subforum όπου βλέπεις τον τίτλο του κάθε θέματος...
bluesattack Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Από όλα αυτά που ζητάς, νομίζω ότι μόνο το στατιστικό «πόσοι έχουν διαβάσει το θέμα» είναι διαθέσιμο. Κι αυτό όχι ανοίγοντας το ίδιο το thread, κάτω από τα posts, αλλά από το index του subforum όπου βλέπεις τον τίτλο του κάθε θέματος... Δεν θα μπορουσαν να γινουν ? Δεν ειναι μονο θεμα στατιστικης αλλα ειναι και πρακτικο το ζητημα.Μπορει πχ να θελω λυση σε καποιο προβλημα..αλλο να ξερω οτι διαβαζουν το θεμα μου μερικοι και να περιμενω καποια απαντηση και αλλο να μην ξερω καν αν το διαβαζει καποιος εκεινη τη στιγμη.Και μπορει για καποιο λογο να εχω απευθυνθει η να περιμενω απαντηση απο καποιο συγκεκριμενο χρηστη/ες ( μπορει να μην ειναι και τεχνικο το θεμα..),να μην ξερω αν το εχει διαβασει καν η και ποτε ? Αντε βρε παιδια καντε τα !! Τι ειναι για εσας ?
bluesattack Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δεν εχει ξανασυζητηθει(απλως ρωταω ) ? Δεν το βρισκουν και αλλα παιδια χρησιμο κατι τετοιο ?
lefi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δεν εχει ξανασυζητηθει(απλως ρωταω ) ? Δεν το βρισκουν και αλλα παιδια χρησιμο κατι τετοιο ? Σε στηλ Big Brother οχι. Το πόσες εμφανίσεις έχει το βγάζει, το πόσοι χρήστες το έχουν δει επίσης είναι χρήσιμο. Το ποιοι το εχουν δει είναι λίγο κατασκοπικό; πόσοι αυτή τη στιγμή μου ακούγεται άχρηστο, το πότε το διάβασαν τελευταία φορά ακούγεται χρήσιμο αλλά μία εικόνα για το εάν το έχουν παρατήσει την παίρνεις από την τελευταία απάντηση και από την σελίδα που βρίσκεται, όποιο άλλο σχόλιο υπάρχει δεκτό.
bluesattack Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Σε στηλ Big Brother οχι. Το πόσες εμφανίσεις έχει το βγάζει, το πόσοι χρήστες το έχουν δει επίσης είναι χρήσιμο. Το ποιοι το εχουν δει είναι λίγο κατασκοπικό; πόσοι αυτή τη στιγμή μου ακούγεται άχρηστο, το πότε το διάβασαν τελευταία φορά ακούγεται χρήσιμο αλλά μία εικόνα για το εάν το έχουν παρατήσει την παίρνεις από την τελευταία απάντηση και από την σελίδα που βρίσκεται, όποιο άλλο σχόλιο υπάρχει δεκτό. Kαλα το εχουμε παρακανει με την bigbrother-φοβια !! Οι εμφανισεις εμενα προσωπικα δεν μου λενε τιποτα , μπορει να με ενδιεφερε αν ανοιγα καποιο θεμα για να δω τι ανταποκριση ειχε , η για αλλους στατιστικους λογους (το φορουμ), αλλα οπως ειπα δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο. Γιατι να ειναι κατασκοπευτικο ποιοι το εχουν δει ? Δηλαδη αν ξερεις οτι το εχει δει ο ταδε ο ταδε που θα ρουφιανοχρησιμεψει αυτο? Μη τρελαθουμε .. Αντιθετως εγω ξερω οτι αν το εχει ο ταδε που μπορει να ειχε παλιοτερα το ιδιο προβλημα με μενα , η εχει το ιδιο συστημα με μενα (η θελω γνα απαντησει ο ταδε για διαφορους λογους -επειδη μπορει να εχει ειδικες γνωσεις σε ενα αντικειμενο ) τοτε μπορει να παρω μια απαντηση...η αν δεν παρω να ξερω οτι τα πραγματα ειναι δυσκολα Αντι να στειλω πμ '' ρε φιλε εσυ που εχεις στην υπογραφη σου abit πχ τι λες ειναι καλη ? Ειχες και εεσυ μια απορια σχετικη , τι εκανες τελικα..ρωταω γιατι εχω σηκωσει και εγω θεμα αλλα δεν ξερω..αν το ειδες !! '' Το θεωρω αρκετα καλο σαν επιλογη και στα γενικης συζητησης θεματα. Το αν το διαβαζουν καποιοι τη συγκεκριμενη στιγμη το θεωρω επισης πολυ σημαντικο για καποιον.Να ξερει καποιος (αν επειγεται )οτι πιθανοτατα καποιος θα πει τη γνωμη του τωρα και οχι να περιμενει πανω στο pc ενω ολοι εχουν φυγει για μπανιο Αυτη ειναι η γνωμη μου ,βασικα αυτες τις επιλογες τις εχω δει σε αλλα φορουμ και τις εχω δει πολυ λογικες να πω την αληθεια , και ιδιατερα χρησιμες πολλες φορες. Εκανα και λιγο χιουμορ (ελπιζω να μην παρεξηγηθει ο lefi )
lefi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 1)Γιατι να ειναι κατασκοπευτικο ποιοι το εχουν δει ? Δηλαδη αν ξερεις οτι το εχει δει ο ταδε ο ταδε που θα ρουφιανοχρησιμεψει αυτο? Μη τρελαθουμε .. 2)Εκανα και λιγο χιουμορ (ελπιζω να μην παρεξηγηθει ο lefi ) 2) Δεν υπάρχει παρεξήγηση , σαν serior member ξέρουμε ότι το χιούμορ είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του forum, δεκτό και το χιούμορ και "σχεδόν" οποιαδήποτε άποψη. 1)Εάν το έχεις δει αλλού και λειτουργεί πάω πάσο απλά αυτό που φοβάμαι είναι τα pm όταν κάποιος επιμένει για κάτι. Και ότι μπορεί να δημιουργούνται εντιπώσεις όταν κάποιος που ξέρει η νομίζουμε ότι ξέρει δεν απαντάει για προσωπικούς λόγους. Πάντος αν κρίνω από την ανταπόκριση του forum δεν βλέπω να τα χρειάζεται κανένας άλλος.
bluesattack Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Πάντος αν κρίνω από την ανταπόκριση του forum δεν βλέπω να τα χρειάζεται κανένας άλλος. Δυστυχως σε αυτο εχεις δικιο.. Οποτε στο κουβα η προταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.