Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ενας γειτονς βαζει ενα δορυφορικο συστημα και μου ειπε να βαλω ενα αποδικοποιητη να μου "ριξει" καλωδιο να βλεπω κι εγω ελευθερα καναλια.Ξερτε καποιον που να εχει ελληνικο μενου ???? Με την tv πως συνδεοντε ??? Με scart , hdmi ή κατι αλλο ???? Ευχαριστω.
polidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Υπάρχουν Γιάννη πολλοί και καλοί αποκωδικοποιητές με ελληνικό μενού. Γνώμη μου είναι να χτυπήσεις ένα Dreambox αρκετά βέβαια τα λεφτά αλλά αργότερα θα με θυμηθείς θα σου φανεί πιο χρήσιμος από ότι θα περίμενες. Τώρα όσον αφορά τα καλώδια. Ένα θα σε στείλει ο γείτονας σου από το ματάκι του πιάτου που θα πάει στον αποκωδικοποιητή και μετά με scart στην ΤV και τέλος
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Υπάρχουν Γιάννη πολλοί και καλοί αποκωδικοποιητές με ελληνικό μενού.Γνώμη μου είναι να χτυπήσεις ένα Dreambox αρκετά βέβαια τα λεφτά αλλά αργότερα θα με θυμηθείς θα σου φανεί πιο χρήσιμος από ότι θα περίμενες. Τώρα όσον αφορά τα καλώδια. Ένα θα σε στείλει ο γείτονας σου από το ματάκι του πιάτου που θα πάει στον αποκωδικοποιητή και μετά με scart στην ΤV και τέλος Ευχαριστω πολυ φιλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.