touristas1985 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 παιδια μετα απο το καψιμο της καρτας γραφικων του fs Pi1556v που ευτυχως αντικατασταθηκε εντος εγγυησης παρα το οτι νομιζα οτι ειχα μονο 1 χρονο εγγυηση οπως μου ειχαν πει ενω ολες οι εγγυησεις ειναι 2ετης εψαχνα τροπο να ριξω την θερμοκρασια...παρατηρησα οτι αν το δουλευειες με την επιλογη silent mode που εχει(κουμπακι με ανεμιστηρα) η θερμοκρασια παρουσιαζει πτωση περιπου 7-9 βαθμους και πτωση και σε δισκο και gpu...εχει προβλημα να το εχω μονιμα σε silent mode?
sintalkas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δεν θα μπορείς να παίζεις παιχνίδια και απαιτητικές εφαρμογές αφού θα ζορίζεται πολύ ο επεξεργαστής.Βασικά το silentmode ρίχνει την επεξεργαστική ισχύ στο μισό και άρα χαμηλώνει την θερμοκρασιά και στη κάρτα γραφικών και στον σκληρό που είναι δίπλα... και έτσι και το ανεμιστηράκι δουλέυει λιγότερο και λίγοτερο θερμαίνεται ο φορητός .Για ταινίες και σερφάρισμα η καμιά ανάγνωση pdf είναι μια χαρά και ξοδέυεις και λιγότερο ρέυμα αλλά αν θες να κάνεις καμιά επεξεργασία εικόνας ή να παίξεις κανά σύνχρονο παιχνίδι με το silent mode μάλλον θα τα βρεις μπαστούνια...
koprodogis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 δεν ξερω αν το εχεις κανει ηδη αλλα ριξε και ενα καθαρισμα να φυγει η σκονη και θα δεις οτι θα μπορει να δουλευει ακομα πιο ησυχα. Εγω παντως σε αλλο μοντελακι το τρεχω σχεδον μονιμα στο silent.
touristas1985 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 δεν εχει προβλημα οσον αφορα τον θορυβο...απλα πχ χωρις σιλεντ παει γυρω στους 65 ο επεξεργαστης ενω με σιλεντ πεφτει στους 53-55 οποτε το αφηνω σε σιλεντ οσο σερφαρω κτλ...παιχνιδια τωρα καλοκαιρι το αποφευγω γιατι θα παω για 3η καρτα γραφικων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.