Προς το περιεχόμενο

Παιδική χαρά

silverthan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως λένε ρε παιδιά αυτό το στρογγυλό στην παιδική χαρά, που είχε συμμετρικές θέσεις, και μας σπρώχνανε, σαν καρουζέλ αλλά όχι μηχανικό....:-)

Δημοσ.
Πως λένε ρε παιδιά αυτό το στρογγυλό στην παιδική χαρά, που είχε συμμετρικές θέσεις, και μας σπρώχνανε, σαν καρουζέλ αλλά όχι μηχανικό....:-)

λολ γύρω γυρω όλοι :P

Δημοσ.

Γυρω γύρω όλοι το λέγανε και παραλίγο να σκοτώσω ένα κοριτσάκι κάποτε...το έσπρωξα εγώ με δύναμη ενώ πήγαινε να ανέβει το κοριτσάκι και το χτύπησε στα μούτρα με το κάγκελο

Δημοσ.
Γυρω γύρω όλοι το λέγανε και παραλίγο να σκοτώσω ένα κοριτσάκι κάποτε...το έσπρωξα εγώ με δύναμη ενώ πήγαινε να ανέβει το κοριτσάκι και το χτύπησε στα μούτρα με το κάγκελο

LOL. ...Owned!

Δημοσ.

Οπα ρε φίλε το μάμησες και ψώφησε:lol:

Νταξ είπαμε το αρχίζουν απο όλο και πιο μικρή ηλικία το κάπνισμα αλλά όχι και τα 8χρονα που πηγαίνουν στις παιδικές χαρές:eek:

Δημοσ.

Σιγά...εγώ όταν έσκαγα παιδική, ήμουν 8 χρονών και ήδη ήμουν μαλλιάς, κάπνιζα, έπινα, έπαιζα το μπαγλαμά και την πεταλούδα και τρομοκρατούσαμε τα άλλα παιδάκια με τη συμμορία μου.

Το κοριτσάκι που έγραψα παραπάνω δεν είχε πληρώσει το νταβατζιλίκι για να ανέβει στο γύρω-γύρω όλοι, γι' αυτό έπαθε το "ατύχημα".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...