tuku Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 καλησπερα οπως σας ειπα θελω να αγορασω μια συσκευη (φοριτη) που να διαβαζει pdf εχετε να μου προτεινετε κατι; ( θα προτιμουσα κατι οικονομικο ) το θελω για το βραδυ ( στο κρεβατι ) επειδη μου αρεσσει να διαβαζω και εχω αρκετα στον υπολογιστη μου. σας ευχαριστω
Barret Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Σε καταλαβαίνω απόλυτα, είναι πολύ κουραστικό να κάθεσαι να διαβάζεις στο pc όταν είσαι κουρασμένος. Εμένα ο προσωπικός μου φορητός media player είναι το psp. Σκέτο βγαίνει γύρω στα 170 ευρώ και μαζί με κάρτα μνήμης της επιλογής σου θα σου βγεί ίσως και κάτω απο 200 ε. Εκτός απο παιχνιδομηχανή μπορεί να παίξει ταινίες (τις οποίες όμως θα πρέπει να κάνεις convert σε mp4), να διαβάσεις comix ενώ ακούς μουσική. Υπαρχουν προγράμματα που μπορείς να εγκαταστήσεις τα οποία διαβάζουν pdf, όπως αυτό εδώ. http://www.youtube.com/watch?v=v74LVYNwEiE&feature=related Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι για να εγκαταστήσεις τέτοιο πρόγραμμα θα πρέπει να hackaρεις το psp κάτι το οποίο μπορεί να βρείς λίγο δύσκολο. Για μένα είναι ένα πολύ καλό και φτηνό Media player gia to κρεβάτι. το αμέσως καλύτερο που μπορείς να αγοράσεις είναι το ipod touch με το οποίο μπορείς εύκολα να κάνεις ζοομ με κινήσεις των δακτύλων σου. ΑΥτό όμως βγαίνει κοντά στα 300 και νομίζω θα πρέπει επίσης να το χακάρεις για να βάλεις εφαρμογές. Αν θές κάτι πιο φτηνό ψάξε για κανα απλό pda.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.