dvp_32 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Παιδιά καλησπέρα, Θα ήθελα μια βοήθεια. Έχω ένα drive NEC DVD RW 3500 AG και δεν μπορ'ω να κάψω dvd. Μήπως θέλει κανά firmware update;
dimitris_p Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Παιδιά καλησπέρα, Θα ήθελα μια βοήθεια. Έχω ένα drive NEC DVD RW 3500 AG και δεν μπορ'ω να κάψω dvd. Μήπως θέλει κανά firmware update; Δωσε περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα. οταν λες δεν γράφει??? σαν player να διαβάσει δηλαδή δουλεύει? οταν πας να γράψεις τι παρουσιάζει. σου καταστρέφει το dvd το δηλαδή η δεν κάνει απολύτως τίποτα.
dvp_32 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Σαν player παίζει, απλά όταν πάω με το Nero ή το Imgburn να κάψω dvd μου βγάζει μήνυμα στην εκκίνηση διαδικασίας για burn ότι απέτυχε.
dimitris_p Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 CD εχεις δοκιμάσει να γράψεις? γιατι αν στο παρουσιάζει μονο στα dvd μαλων ειναι πρόβλημα του LASER. δοκίμασε και firemware-update αν υπαρχει και αν δεν κάνει δουλειά τότε πάρε ενα καινούργιο.ετσι κι αλλιώς με 25-30 ευρω το πολυ σήμερα παιρνεις καινούργιο.
XLV Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Παιδιά καλησπέρα, Θα ήθελα μια βοήθεια. Έχω ένα drive NEC DVD RW 3500 AG και δεν μπορ'ω να κάψω dvd. Μήπως θέλει κανά firmware update; Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.. Δοκίμασε επίσης και με άλλα μάρκα media..
dimitris_p Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Σωστό και αυτό. μερικά dvd-r έχουν βγάλει ασυμβατότητες με ορισμένες μάρκες δισκάκια.όποτε δοκίμασε και μια άλλη μάρκα δισκάκι.
dvp_32 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Τα δισκάκια που χρησιμοποιώ είναι συγκεκριμένες μάρκες στις οποίες πριν λίγο καιρό δεν είχε πρόβλημα και τώρα έχει. Στα Cd δεν έχει πρόβλημα, αυτό που υποψιάζομαι είναι με την ταχύτητα εγγραφής ότι κάτι συμβαίνει. Firmware update πως μπορώ να κάνω; Σε τελική δεν έχετε άδικο να πάω να αγοράσω ένα καινούργιο. Δεν ξέρω βέβαια εάν φταίει και το pc μου το οποίο είναι παλιό.
TNT1982 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Τα δισκάκια που χρησιμοποιώ είναι συγκεκριμένες μάρκες στις οποίες πριν λίγο καιρό δεν είχε πρόβλημα και τώρα έχει. Στα Cd δεν έχει πρόβλημα, αυτό που υποψιάζομαι είναι με την ταχύτητα εγγραφής ότι κάτι συμβαίνει. Firmware update πως μπορώ να κάνω; Σε τελική δεν έχετε άδικο να πάω να αγοράσω ένα καινούργιο. Δεν ξέρω βέβαια εάν φταίει και το pc μου το οποίο είναι παλιό. http://www.sonynec-optiarc.de/en/support-service/downloads/fw_dvd-writer-nd-series.html κλικ το λινκακι που σου δινω,κλικ μετα στο ονομα του μοντελου του ντιβιντιου σου,κατεβαζεις αρχειο αποσυμπιεζεις.ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ και το κανεις.5 λεπτα δουλεια .Προσοχη να ακολουθησεις ακριβως τις οδηγιες.Το πισι σου δεν νομιζω να φταιει.
talos_2002 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ποιό είναι το μήνυμα λάθους; Ίσως να έχασε πια το καλιμπράρισμα η κεφαλή. Αν δεν βρεις λύση δοκίμασε να καθαρίσεις την κεφαλή.
dvp_32 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Όταν χρησιμοποιώ το Νερο και πάω να κάψω βγάζει το εξής μήνυμα: Caching of files started Caching of files completed Burn process started at 2.4x(3.324kB/s) Illegal Disc Could not perform start of Disc-at-once Burn process failed at 2.4x (3.324KB/s)
talos_2002 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Καμία στρατηγική του 3500 δεν ξεκινάει με 2,4 εκτός εκείνων για DL και αυτό με ξενίζει. Βάλε μέσα ένα από τα καμένα δισκάκια, άνοιξε το το Nero Infotool και πες μας τι MID εμφανίζει για το δισκάκι. Το Nero Infotool είναι κάπου εκεί μαζί με το Nerο.
dimitris_p Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Bλεπω πολυ χαμηλή ταχητυτα (2,4) στην εκινηση. κακο πραγμα αυτο..Παντως υπαρχει περιπτωση να φταιει και το pc σου αν ειναι παλιο και αργο,δεν μπορει να στειλει τα data με την αναλογη ταχυτητα και βγαζει error Κοίτα εδω για firmware http://liggydee.cdfreaks.com/page/en/NEC-ND-3500A/
dvp_32 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Καμία στρατηγική του 3500 δεν ξεκινάει με 2,4 εκτός εκείνων για DL και αυτό με ξενίζει.Βάλε μέσα ένα από τα καμένα δισκάκια, άνοιξε το το Nero Infotool και πες μας τι MID εμφανίζει για το δισκάκι. Το Nero Infotool είναι κάπου εκεί μαζί με το Nerο. Τι σημαίνει MID και πως θα το δω από το Nero infotool
talos_2002 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Στην καρτέλα "Δίσκος", εκεί που γράφει Manufacturer ID.
zack_3367 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Να μαντεψω πως τα δισκακια ειναι τα PHILIPS 16χ 25+5 δωρο απο τα MULTIRAMA γιατι εχω ακριβως το ιδιο προβλημα και δεν διορθωνεται ουτε με αλλο firmware που εχω δοκιμασει ενω αλλα δισκακια τα γραφει κανονικα....Σε DVD RECORDER LG που δοκιμασαμε τα δισκακια αυτα γραφτηκαν κανονικα,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.