oram Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Γεια σε ολους!Φετος τελειωσα με το σχολειο και με την φοιτητικη ζωη που θα αρχισει θα παρω και δικο μου υπολογιστη . Θελω να ειναι mac - δεν εχω πολλους λογους αλλα τα παραθυρα με .Ολοι ομως μου λενε ( ο αδερφος μου κυριως) οτι θα δυσκολευτω στα mac. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν γινεται να εγκαταστησω στο pc του αδερφου μου ( χωρις να το καταστρεψω) macos για να τα δοκιμασω και να αποδειξω οτι μπορω να τα 'δουλεψω' ωστε να μου παρουν τελικα ενα macbook που θελω Μαλλον δεν πρεπει να ειναι και πολυ νομιμο αλλα ο σκοπος ειναι 'ιερος' ( λιγ υπερβαλλω αλλα..) Παρακαλω οποιος γνωριζει ας απαντησει Το pc ειναι ενα notebook με intel core Duo T2300 , Ati mobility Radeonx1300 512MB Hypermemory ,1GB DDR2 (supportdual-channel) και 100 GB 5400rpm HDD τα γραφω μηπως και δεν γινεται γιατι ειναι και 2 1/2 χρονων pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Αγαπητε φιλε ε οχι και να δυσκολευτεις στα mac!!! Δεν σε συμβουλευω να μπλεξεις με χακεριες στο pc του αδερφου σου. Απο οτι καταλαβα δεν γνωριζεις και πολλα οποτε μαλον θα φερεις τελειως αντιθετα αποτελεσματα και στην συνεχεια μαλον το αντιθετο απο αυτο που θες θα τους αποδειξεις. Ο αδερφος σου ειναι απλα ενα θυμα των windows οπως ημουν και εγω καποτε.ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoss_xx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Αγαπητε φιλε ε οχι και να δυσκολευτεις στα mac!!! Δεν σε συμβουλευω να μπλεξεις με χακεριες στο pc του αδερφου σου. Απο οτι καταλαβα δεν γνωριζεις και πολλα οποτε μαλον θα φερεις τελειως αντιθετα αποτελεσματα και στην συνεχεια μαλον το αντιθετο απο αυτο που θες θα τους αποδειξεις. Ο αδερφος σου ειναι απλα ενα θυμα των windows οπως ημουν και εγω καποτε.ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ... πολύ σωστά τα λέει δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσεις εσύ ,αντίθετα αν δει ο αδελφός σου με τη έχει μπλέξει τόσα χρόνια μάλλον αυτός θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oram Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Το θεμα ειναι οτι δεν θα μου παρουν το macbook λογω της προπαγανδας του αδερφου μου που υποτιθεται οτι ειναι σχετικος και βεβαιος οτι δεν θα μπορω να κανω τιποτα στα macos γιατι δεν χειριζομαι και ευκολα τα xp , δεν υπαρχουν ( στο δικο του το μυαλο) programmes για mac , οτι ειναι υπερτιμημενα και οτι χαλανε ευκολα.Και στο τελος θα παρω κανα sony . Αν γινεται και ξερεται πως παρακαλω help γιατι εγω μπορω δεν μπορω θα το δοκιμασω να τα εγκαταστησω και ας εκραγει που λεει ο λογος το notebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoss_xx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 πίγενε http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=260022 διάβασε τη λέει και πράξε αναλόγως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tierney Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 δεν ξέρω γιατί και πώς δυσκολεύεσαι με τα windows, απλά χωρίς καμία υπερβολή, δεν υπάρχει καμία διαφορά σε επίπεδο δυσκολίας, στο χειρισμό mac-pc. Μπορεί να διαφέρει η φιλοσοφία τους, αλλά ο βαθμός δυσκολίας (ή ευκολίας) είναι κατά την γνώμη μου ακριβώς ο ίδιος. Δηλαδή, για έναν νορμάλ χρήστη, απαιτείται maximum 1 βδομάδα. Αυτό που λένε περί δυσκολίας, στα mac, είναι η μετάβαση από το pc. Δηλαδή να συνηθίσεις τη φιλοσοφία, κάποιες άλλες επιλογές, shortcuts κτλ κτλ. Απλά πες μας για τι χρήση το θέλεις το mac, να σου πούμε πόσο θα δυσκολευτείς με τις εφαρμογές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 εγώ πάντως χρησιμοποιούσα παράθυρα για 10 χρονια και απλα έκανα τα βασικά και κατέβαζα συνέχεια μουσικη και έργα... και δεν έιχα κανενα προβλημα στην αλλαγή.... 3-4 μέρες είχα συνηθίσει....εγώ νομίζω ότι υπάρχει σημαντική διαφορά αλλα αυτή η διαφορα δεν το κάνει πιο δυσκολο.. αντιθετα είναι πιο εύχρηστο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.