mindscape Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μπορείτε να μου πείτε που μπορω να παω στην ΑΘηνα να δω HP Compaq 8510p,w και 6910p, όσο και IBM Lenovo t,r 61 από κοντά? ty.
kalwdios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Εαν ενδιαφερεσαι για 14'' θα σου προτεινω HP-COMPAQ: http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=6849 Εγω το παρελαβα πριν απο 3 μερες (του εβαλα και αλλα 2 γιγα μνημη) και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος.... Καλη τιμη-κορυφαια ποιοτητα κατασκευης-οθονη με υψηλη αναλυση-3 χρονια εγγυηση-2 κιλα βαρος-και το καλυτερο : win xp pro....
i_a_s Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 mindscape, μιας και εκανα έρευνα αγοράς για τα μοντέλα που αναφέρεις, δυστυχώς δεν τα βρήκα πουθενά live για να τα δω μιας και ανήκουν στις επαγγελματικές σειρες των εταιριών και αν δεν εισαι καμια εταιρία να παραγγείλει 10000 κομμάτια ή τίποτα τέτοιο, δε σου κάνουν τη τιμή να στο παρουσιάσουν. Κοινως, αγοράζεις γουρούνι στο σακί.... Δε ξέρω αν κάποιος άλλος ξέρει κάποιο μέρος που να τα διαθέτουν τα μοντέλα. Αν ξέρει μακάρι να μας πει. Οταν εγώ όμως πήρα τηλ. τις εταιρίες (και την Dell) μου είπαν οτι δε μπορώ να τα δω... και φαντάσου για IBM που ζητάνε 2.500 ευρώ.. πραγματικά ειναι εκενυριστική η πολιτική τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.