platongr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Φέτος σκεφτήκαμε να κάνουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές στο εξωτερικό. Σαν προορισμός παίζει πάρα πολύ η Ισπανία και σαν περίοδος έχουμε παράδοση να πηγαίνουμε τέλος Αυγούστου - αρχές Σεπτεμβρίου. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω έχει να κάνει με το αν είναι καλύτερα να διαλέξω κάποιο πακέτο τουριστικών γραφείων με ξενοδοχεία, ξεναγήσεις κτλ ή είναι προτιμότερο να αρκεστώ στα εισιτήρια & ξενοδοχεία από το γραφείο και τα υπόλοιπα μόνος μου. Το πρόγραμμα των γραφείων είναι υποχρεωτικό ? Κάνουν αυτά που λένε ή τελευταία στιγμή αρρωσταίνει ο οδηγός, παθαίνει δηλητηρίαση ο ξεναγός κτλ ? Αν βασιστώ σε έναν τουριστικό οδηγό και στον εαυτό μου, οι Ισπανοί, μιλάνε Αγγλικά ή θα συνεννοούμαι με νοήματα ? Έχει κανένας εμπειρία από κάποιο γραφείο ?
FilipposMD Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Θες να πας σε πολλά μέρη ή να μείνεις βασικά σε μια πόλη (π.χ. Βαρκελώνη) και να κάνεις 2-3 εκδρομές;
platongr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Θέλω να δω 2-3 μέρη, αλλά όχι όλα τα μουσεία της χώρας. Σε 2-3 sites που είδα προγράμματα, παραπάνω από τις μισές ημέρες, είναι επισκέψεις σε πλατείες, γέφυρες, μουσεία κτλ. Να πάω σε μουσεία, αλλά αυτά που με ενδιαφέρουν. Να πάω σε κάποιο μνημείο, αλλά όχι να φάω την μισή μέρα εκεί. Θα προτιμούσα μια γρήγορη ξενάγηση μέσα σε κάθε πόλη και από εκεί και πέρα ελεύθερος να πάω όπου θέλω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 εξαρτατε τι προσφορες εχεις βρει, υπολογισε 20 - 25 ? την ημερα για δωματιο και κανα 5 - 10? για φαγητο αν πατε μονοι σας. Τα εισητηρια με λεωφορείο, τρενο, κτλ ειναι περιππου οπως εδω. Τα αεροπορικα αναλογως. Αν βρεις σε ταξιδιωτικο γραφειο κατι καλυτερο, τοτε κλεισε το. Τωρα αν ειναι καλυτερο μονος ή με γκρουπ, για μενα ειναι μονος. Φτιαχνεις μονος σου το προγραμμα σου, χωρις να τρεχεις πισω απο ξεναγους, να αγχωνεσαι μην χασεις το πουλμαν, κτλ. Δεν μιλανε πολυ καλα αγγλικα, αλλα κουτσα στραβα ολοι βρισκουν ακρη...
platongr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Αυτά που έχω βρει είναι για 7-8 ημέρες που θέλω 700-900 ευρώ το άτομο (εισιτήρια, ξενοδοχεία, μετακινήσεις)
god4 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 είτε μόνος πας είτε με τουριστικό γραφείο πάντως να προσπαθήσεις να επισκεφτείς την Ανδαλουσία... το πιο τέλειο μέρος της Ισπανίας κατά την γνώμη μου... ειδικά η πρωτεύουσα, η Σεβίλλη....
kage Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 πας καλοκαιρι κ δεν θα πας ιμπιζα? τα αεροπορικα κυριως για βαρκελονη ειναι φτηνα φτανει να τα χεις κλεισει απο νωρις ή να πετυχεις προσφορα->vueling.com
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=100403
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.