Touvlos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Πρόκειται να αγοράσω την NVIDIA GeForce 8400GS 256MB DDR2 Dual-Link είναι καλή για παιχνόδια?
pappous_soulis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Όχι.Κι επιπλέον http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=263617.
ArisG88 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Απο μακρια, εχω μια και την εβγαλα σε 2 μερες. Ανεβαζει θερμοκρασιες ειναι και αχρηστη
ArisG88 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ σ΄σατε το πορτοφόλι μου Ενταξει δεν κοστιζει και πολλα, εγω παντως προτεινω να πας σε κατι απο ATI
andreaz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Η evga 8800gs με 85 ευρο είναι ότι πρέπει ,παίζει τα τελευταία παιχνίδια σε καλές αναλυσεις . http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519009 asassin's creed και bioshock ολα στο full crysis ολα high 1024x768 ,4x antializing
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Πες μας τι συστημα εχεις, ποσα λεφτα περιπου διαθετεις και τι χρηση θες να της κανεις και σου προτεινουμε αμεσως καρτα!
DeathBoy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Όχι.Κι επιπλέον http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=263617. Δεν καταλαβαίνω γιατί την βγάζεις άσχετη στο καπάκι ενώ καν δεν την έχεις δοκιμάσει. Λοιπόν έχω φίλο που του τα παίζει ΟΛΑ όχι στις τοπ αναλήσεις όμως τα πάντα οπότε μην πετάμε αερολογίες χωρίς να ξέρουμε πως συμπεριφέρεται η κάρτα. Αν έχεις σκοπό να κινηθείς σε αυτά τα χρήματα είναι μια καλή επιλογή και θα παίζεις παιχνίδια,όχι όλα στο τέρμα....θα παίζεις όμως. Αν απο την άλλη μεριά σου περισεύουν χρήματα πήγαινε σε κάτι πιο αξιόλογο όπως αυτό που πρότεινε ένα παιδί πιο πάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 ρώτησε αν είναι ΚΑΛΗ για παιχνίδια...όχι αν απλά τα παίζει άρα η σωστή απάντηση είναι όχι
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Nαι και επισης να πω οτι μια χαρα Grid παιζει και η... Χ1300 AGP στο τεταρτο μηχανημα μου. Αλλα στα 640χ480 oλα lowest. Αν αυτο θες, τοτε η 8400GS σου κανει
DeathBoy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Nαι και επισης να πω οτι μια χαρα Grid παιζει και η... Χ1300 AGP στο τεταρτο μηχανημα μου.Αλλα στα 640χ480 oλα lowest. Αν αυτο θες, τοτε η 8400GS σου κανει Άμα διαθέτει τόσα λεφτά του κάνει και του περισεύει άμα εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω επειδή μάλλον δουλεύεις στην Nvidia και τα ξέρεις όλα από χέρι σε σημείο που ειρωνέυεσε τις απαντήσεις άλλων ατόμων επιδεί δεν συμφωνούν με τα πιστεύω σου τότε τι να κάνουμε ας πιούμε ΤΟΠ-ΤΟΠ(ξίδι).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Οχι δεν εχω καμια σχεση με nvidia. Δε νομιζω να ειρωνευομαι, ισα ισα το εικονιδιο σημαινει οτι κανω πλακα. Μπορω να σου αναφερω ενω σωρο μοντελα που εχουν αποδοση πολυ καλυτερη της 8400GS, και μαλιστα αρκετα παλαιοτερα. Αλλα στην ερωτηση του παιδιου δηλαδη στο πρωτο ποστ, σαφεστατα η απαντηση ειναι ΟΧΙ. Ρωτησε οποιον θελεις εδω μεσα ή αλλου, εαν η 8400GS ειναι καλη ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ να δουμε τι θα σου απαντησει. Αμα διαθετει τοσα λεφτα (το ξερεις?) και παει για αναβαθμιση ειναι προτιμοτερο να μη κανει τιποτα και να μαζεψει (αργα ή γρηγορα) λιγα ακομα που τον οδηγουν σε ΣΑΦΩΣ καλυτερες καρτες. Τα νευρακια και τα λογια περι ειρωνιας λοιπον οταν προτεινεις κατι που ειναι εκ διαμετρου αντιθετο απο τη πραγματικοτητα αλλου. Εκτος και εαν μου δωσεις εστω ενα εγκυρο λινκ που να λεει οτι η 8400GS ''ειναι καλη για παιχνιδια''. Ενω εγω μπορω να σου δωσω λινκ με την πραγματικη ''συμπεριφορα'' της καρτας οπως ΓΝΩΡΙΖΩ οτι ειναι (κι ας μη δουλευω στην nvidia). Και πουθενα δε θα λεει οτι ειναι για παιχνιδια, ισα ισα το αντιθετο θα λεει. Α και πολυ θα ηθελα να δω αυτοπροσωπως το φιλο σου που λεει οτι τα παιζει ΟΛΑ (και μαλιστα τοσο εντονο), δηλαδη οτι μπορει να παιξει Crysis αν οχι σε τοπ αναλυση, σε μια μετρια, οπως 1024x768 με αυτη τη καρτα. (Συμφωνα με τα λεγομενα σου ΠΡΕΠΕΙ να πει οτι μπορει να παιξει) Επειδη λοιπον βλαμενοι δεν ειμαστε δες λιγο εδω ρυθμους πληρωσης και χαρακτηριστικα και συγκρινε τα με καρτες ΠΡΟΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ γενιας και θα καταλαβεις... Εγω λοιπον ξαναρωταω: Πες μας τι συστημα εχεις, ποσα λεφτα περιπου διαθετεις και τι χρηση θες να της κανεις και σου προτεινουμε αμεσως καρτα!
DeathBoy Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Crysis απο την παρέα μου δεν παίζει κανείς γιατί πολύ απλα το θεωρουμε αποτυχία. Μόνο call of duty 4 παίζουμε από war games και αυτά όπως και το L2 τα τρέχει σφαίρα. Τώρα δεν ξέρω το παιδί δεν μας λέει τπτ παραπάνω ώστε να καταλάβουμε. Δεν ήξερα οτι κάνεις πλάκα άμα είναι έτσι τότε sorry απλά λέω ότι για τα λεφτά της είναι καλή επιλογή. Όμως άμα γυρίσεις μερικά ποστ πριν θα δεις πως κι εγώ του πρότινα άμα έχει τα λεφτά να πάει σε καλύτερη για μεγαλύτερες επιδόσεις οπότε συμφωνούμε νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.