Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το ρεκορ σας σε ωρες παιχνιδιου???

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ να πω το ρεκόρ μου σε ώρες μακριά από το Gaming? :rolleyes: :o

Μια εποχή (2α λυκείου) λέγαν να βάλουν σε εμένα και στους τσίρους μου κρεβάτια στον BnB για να μη μπαίνουμε στον κόπο να.. κοιμόμαστε στις πολυθρόνες.. :P

Ωραίες εποχές.. Ξέγνοιαστες, γλυκές και αξέχαστες.

Gamer, μέχρι να χάσω και την 6η αίσθηση.-

/Koritsi_Gia_PC

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Duke Nukem 3D πριν από 12+ χρόνια αν θυμάμαι καλά. Το τελείωσα όλο από την αρχή χωρίς να σταματήσω...

Επίσης και όταν βγήκε το Doom 2 είχα εξαφανιστεί για κανά 3 ήμερο από τον ήλιο...

Δημοσ.

απο τα αρκετά παιχνίδια, τα πιο αντιπροσωπευτικά είναι αυτά:

Duke Nukem 3D μονοκοπανιά με ελάχιστο ύπνο κάπου ξημερώματα (εξομολογούμαι την εκτεταμένη χρήση "DNGOD" και "DNGIVEALL" :lol: απο ένα σημείο και μετά)

ΑΟΕ συνεχές παιχνίδι για καμιά βδομάδα αλλά σε πιο "λογικά" πλαίσια

Max payne 1 & 2 σερί

Quake 4 μονοκοπανιά

το προσωπικό ρεκόρ μου (λόγω απειροελάχιστου ύπνου):

FF7.. έγραψα 98 in game ώρες με 1 ώρα ύπνο κάπου τα ξημερώματα. (κατάθλιψη όταν πέθανε η Aerith και την ελάχιστη ώρα ύπνου έβλεπα πως να αναθρέψω Chocobos :P)

ακόμα τρέχει το FF7 στο PSX περιστασιακά :-D

Δημοσ.
εγω εχω καθίσει 12 ωρες στο age of empires 2 για να τα τερματισω ολα χωρις κωδικους, τρελα

...ποιον μου θυμίζεις...ποιον μου θυμίζεις! :lol:

α ρε χρόνια! κάτι τέτοια θυμάμαι με τη τότε κοπέλα μου (νυν σύζυγο) να γκρινιάζει (δικαίως) αλλά να μη μπορώ να ξεκολλήσω από τα Campaings :-D

Δημοσ.

FM και άντε λίγο ακόμα,άντε και αυτόν τον αγώνα..Άνοιξε ο φούρνος με τις τυρόπιτες και το προηγούμενο γεύμα μου ήταν το..μεσημεριανό.Τι να κάνεις, αδυναμίες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

18ωρο στο San Andreas, και παλιότερα 24ωρα στο GBA με Wario Land 4. Περιττο να πώ οτι το GBA μου είχε δημιούργησει μια ωραιότατη μίνι καμπούρα.

Δημοσ.

Ένα πράγμα θα πω... Είχα φτάσει σε σημείο να μυρίζω τον εαυτό μου... Λιώσιμο! Μην αρχίσετε ποτέ Age of Conan!

Δημοσ.

Όταν παίζουμε games δεν μετράμε ώρες!

24ωράκι έχει πέσει σίγουρα στο παρελθόν ( είναι ωραία να είσαι φοιτητής στην Ελλάδα και να έχεις κατάληψη! ) αν και το κλασσικό σύστημα ήταν 16-18 ώρες και ξυπνητήρι νωρίς την άλλη μέρα για να μη χάνουμε χρόνο.

Τώρα που και που άντε κανά 10ωράκι - 12 ωράκι τα σαββατοκύριακα μετά από πολύ δύσκολες εβδομάδες που δεν θες να βλέπεις κανέναν για 1 μέρα να ηρεμήσεις :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...