Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Εγώ να πω το ρεκόρ μου σε ώρες μακριά από το Gaming? Μια εποχή (2α λυκείου) λέγαν να βάλουν σε εμένα και στους τσίρους μου κρεβάτια στον BnB για να μη μπαίνουμε στον κόπο να.. κοιμόμαστε στις πολυθρόνες.. Ωραίες εποχές.. Ξέγνοιαστες, γλυκές και αξέχαστες. Gamer, μέχρι να χάσω και την 6η αίσθηση.- /Koritsi_Gia_PC
kostasR1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Duke Nukem 3D πριν από 12+ χρόνια αν θυμάμαι καλά. Το τελείωσα όλο από την αρχή χωρίς να σταματήσω... Επίσης και όταν βγήκε το Doom 2 είχα εξαφανιστεί για κανά 3 ήμερο από τον ήλιο...
frikoulo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 απο τα αρκετά παιχνίδια, τα πιο αντιπροσωπευτικά είναι αυτά: Duke Nukem 3D μονοκοπανιά με ελάχιστο ύπνο κάπου ξημερώματα (εξομολογούμαι την εκτεταμένη χρήση "DNGOD" και "DNGIVEALL" απο ένα σημείο και μετά) ΑΟΕ συνεχές παιχνίδι για καμιά βδομάδα αλλά σε πιο "λογικά" πλαίσια Max payne 1 & 2 σερί Quake 4 μονοκοπανιά το προσωπικό ρεκόρ μου (λόγω απειροελάχιστου ύπνου): FF7.. έγραψα 98 in game ώρες με 1 ώρα ύπνο κάπου τα ξημερώματα. (κατάθλιψη όταν πέθανε η Aerith και την ελάχιστη ώρα ύπνου έβλεπα πως να αναθρέψω Chocobos ) ακόμα τρέχει το FF7 στο PSX περιστασιακά
Age4Greeks Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 εγω εχω καθίσει 12 ωρες στο age of empires 2 για να τα τερματισω ολα χωρις κωδικους, τρελα ...ποιον μου θυμίζεις...ποιον μου θυμίζεις! α ρε χρόνια! κάτι τέτοια θυμάμαι με τη τότε κοπέλα μου (νυν σύζυγο) να γκρινιάζει (δικαίως) αλλά να μη μπορώ να ξεκολλήσω από τα Campaings
fideliodb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 FM και άντε λίγο ακόμα,άντε και αυτόν τον αγώνα..Άνοιξε ο φούρνος με τις τυρόπιτες και το προηγούμενο γεύμα μου ήταν το..μεσημεριανό.Τι να κάνεις, αδυναμίες.
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 14 ώρες Line Age 2 - Noobwars σε Internet Cafe...!!!
giglis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 6 ωρες COD WAW Online Παιδια δε παει παραπανω Δεν τη παλευω παραπανω.
konstantinos77 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 1 μερα counter strike source .Ξυπνησα πρωι και επαιζα Online μεχρι το αλλο πρωι στις 5 τα ξημερωματα.:lol::lol:
Jason 93 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 7 ωρες need for speed underground 2 πριν καμποσα χρονια και σιγουρα κανα 8ωρο σε san andreas στο playstation.
Φιλολογίνα Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 I have to say... Νόμιζα ότι οι 12 ώρες που χτύπησα στο TQ και οι 7 με το Witcher ήταν πολλές, αλλά τώρα που διάβασα απαντήσεις νιώθω λίγη...
Tilemaxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 18ωρο στο San Andreas, και παλιότερα 24ωρα στο GBA με Wario Land 4. Περιττο να πώ οτι το GBA μου είχε δημιούργησει μια ωραιότατη μίνι καμπούρα.
lykoulos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Ένα πράγμα θα πω... Είχα φτάσει σε σημείο να μυρίζω τον εαυτό μου... Λιώσιμο! Μην αρχίσετε ποτέ Age of Conan!
Jabbar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2009 Όταν παίζουμε games δεν μετράμε ώρες! 24ωράκι έχει πέσει σίγουρα στο παρελθόν ( είναι ωραία να είσαι φοιτητής στην Ελλάδα και να έχεις κατάληψη! ) αν και το κλασσικό σύστημα ήταν 16-18 ώρες και ξυπνητήρι νωρίς την άλλη μέρα για να μη χάνουμε χρόνο. Τώρα που και που άντε κανά 10ωράκι - 12 ωράκι τα σαββατοκύριακα μετά από πολύ δύσκολες εβδομάδες που δεν θες να βλέπεις κανέναν για 1 μέρα να ηρεμήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.