Dimitris1948 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 10 ώρες(μπορεί και περισσότερο δεν θυμάμαι ακριβώς) GTA:San Antreas:-D Κοντα στο 20ωρο... Αλλα ποτε δε θα φτασω ουτε στο ελαχιστο ενα παιδι στο netcafe που ειτε το πιστευετε, ειτε οχι, ειχε γραψει 119 ωρες το pc του, μεχρι να φυγει... (και δεν θελω να τον φτασω). Πηγαινα στο net ελιωνα ενα 6ωρο, πηγαινα μετα για καφε, υπνο κλπ, την αλλη μερα ξαναπηγαινα και αυτος ηταν στο ιδιο pc. Και αυτο επι 4-5 μερες... και τι παιχνίδι έπαιζε?
Souvlatzis Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Πριν κανα χρόνο περίπου που καιγόμουν με το wow ,σίγουρα είχα σπάσει κάθε προσωπικό ρεκόρ. Υπήρχαν διαστήματα ( διακοπές κτλ) που έφτανα το 14ωρο σχεδόν καθημερινά
MiaUGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Ποιο είναι το DII; Μα ρωτάνε τέτοια πράματα; Ο φίλος πιο πάνω σου απάντησε. Diablo II φυσικά. Hack n Slash εθισμός.
giorgos147 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Χτες έριξα ένα μικρό κάψιμο με το inFamous. Γύρω στις 11 ωρίτσες
vocals_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 12 ωρες παιζοντας κανα 2 παιχνιδια αλλα το κυριο που θυμαμαι ηταν προ 4...Με πελε να σκοραρει 4 γκολ σε καθε ματς στο μαστερ λιγκ...Πωπω καιλα.. Βεβαια οπως και ο φιλος MiaUGR εχω ριξει και γω καψιμο diablo 2 αλλα κανα 6ωρακι...Ακομα το χω αλλα μου εχει σπασει το play cd αν θυμαμαι καλα.. γ@μω το κερατο μου Αααντε να παρω νεο πισι να βγει και το 3 να λιωνω ωρες...Αυτο με κραταει στη ζωη.. νταξει το χεσα ολιγον..
Αρχέλαος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Εμένα το ρεκόρ μου είναι 12 ώρες.Απο τις 9 το βράδυ μέχρι τις 9 το πρωί έπαιζα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ FPS όλων των εποχών το Half life 2 .A ρε τρομερές στιγμές,η υπέρτατη πόρωση.Ειχα χάσει την αίσθηση του χρόνου.χαχαχαχαχ!!!
vocals_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Ειχα χάσει την αίσθηση του χρόνου.χαχαχαχαχ!!! Καλα αυτο γινεται παντα...Ειδικα αμα παιζεις κανα undying και εχεις κλειδαμπαρωθει στο σπιτι χαιρετα μας...
Αρχέλαος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Καλα αυτο γινεται παντα...Ειδικα αμα παιζεις κανα undying και εχεις κλειδαμπαρωθει στο σπιτι χαιρετα μας... Αν γίνει αυτο μετα θα χρειάζεται να αλλάξεις και εσωρουχα...Πραγματικα κορυφαιο παχνιδι....
MiaUGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Εμένα το ρεκόρ μου είναι 12 ώρες.Απο τις 9 το βράδυ μέχρι τις 9 το πρωί έπαιζα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ FPS όλων των εποχών το Half life 2 Χαχαχα τι μου θύμησες ρε φίλε. Με το HL2 είχα περάσει μια καψιματική φάση στην Τρίτη Λυκείου, και μάλιστα έπαιζα στο hardest mode. Hardest γιατί είχα τους γονείς από πάνω να μου τα πρήζουν με τις Πανελλήνιες και να μου λένε ότι δεν θα τα καταφέρω. Και ευτυχώς κατάφερα να το τερματίσω και...να τερματίσω αισίως και τις Πανελλήνιες! (American movie happy end καταστάσεις. )
dism Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Στο ps1 ειχαμε κατσει με ενα φιλο μου 36 ωρες αγρυπνοι γιατι δεν ειχαμε memory card μπροστα στην οθονη με πιτσα και coca-cola οσπου τελικα εγω κοιμηθηκα οταν ηταν η σειρα του να παιξει και σπαστικε και το κλεισε .... πιανεται? Μονος εχω κατσει 21 ωρες στο Kingdom Hearts 2 οπου ειχα φαει γερο κολιμα και αν δν τν εκανα 99 lvl δεν το κλεινα ....
ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Αν γίνει αυτο μετα θα χρειάζεται να αλλάξεις και εσωρουχα...Πραγματικα κορυφαιο παχνιδι.... Ρωτα με και εμενα να σε πω το "συμβαν" με το σκυλο της ξαδερφης μου που ετυχε να τον προσεχω εκεινη την αποφραδα μερα και το ξεχασα οτι τον ειχα μεσα στο σπιτι.
Luxx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 κοντα στις 20 ωρες dota. Ευτυχως εχω ξεκολλησει εδω και 6 μηνες με αυτο το ναρκωτικο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.