spector Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Αστα...26 ώρες στο WoW, πριν 3-4 χρόνια. προσπαθώ να το ξεχάσω
darklordvader77 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Ας παραθεσω κ γω (τις τραυματικες) εμπειριες των νιατων μου.. (ενα δακρυ κυλα καθως τα γραφω) θυμαμαι ειχα λιωσει στην κυριολεξια το Akex Kid In Miracle World στο Sega master system (με το ασυρματο χειριστηριο της sega κιολας, θυμιζε αρκετα..του megadrive που βγηκε μετεπειτα).. εφευγε ο πατερας μου για τη δουλεια, γυρναγε, με εβλεπε να παιζω ακομη, κ μου το κλεινε εφτανα παντα στη τελευταια πιστα, εννοειται χωρις saves, δεν υπηρχαν αυτα τοτε, κ παλι τα ιδια.. γενικα ειψα φαει κολλημα, διοτι..δεν προλαβαινα να το τερματισω! ειχα μαθει τις πιστες απ εξω! ειδα κ αποειδα, ξεκινησα 1.30 ωρα νωριτερα μια μερα, κ καταφερα να το τερματισω :-D επισης τα diablo 1+2 το καλοκαιρακι με air-condtion, οπου ημουν αρχοντας! (yes, the lord of destruction) dotes 7+ ωρες καποιες κρυες νυχτες του χειμωνα, στη βροχερη αρτα, με redbull, κ σοκολάτα καρυδα.. κ τελευταιο που το "ελιωσα" το προηγουμενο καλοκαιρι σχεδον 2 μερες ασταματητα κ διαλλειμα 4 ωρες υπνο, ηταν το metal gear solid 4!! ε, 7χρονια περιμενα την συνεχεια της ιστοριας.. καλα δεν εκαμα? ειχα λιωσει κ αλλα πολλα παιχνιδια στον ελευθερο χρονο μου, αλλα αυτα ηταν τα σημαντικοτερα! τωρα που ελευθερος χρονος...
slygeo87 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Απ' το μεσημέρι μέχρι τα ξημερώματα για ένα διάστημα άνω των 6 μηνών το Call Of Duty 2 Multiplayer.
jakegate7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 1 μεγάλο κάψιμο ξεκινήσαμε προ 5 κατα της 1 το μεσημέρι και τελειώσαμε στης 11 το βράδυ κάπου 10 ώρες ασταμάτητου παιχνιδιού (ούτε για φαγητό δε σταματήσαμε,μόνο κάναμε κανα pause να πιούμε μπύρες).Το τελικό score στα match έφτασε 20-18 (έχασα εγώ ) 2 μεγάλο κάψιμο Πέρυσι τέτοια εποχή στο cod4,σύμφωνα με το xfire είχα 45 ώρες την εβδομάδα. Κοιμόμουν στο σπίτι του φίλου μου,ξυπνάγαμε ,cod,φαη από εξω,cod! Ωραίες εποχές τότε!
pappous_soulis Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 8 με 9 ώρες το καλοκαίρι που μας πέρασε. Company of Heroes, τρελό λιώσιμο. Παίζει να'χω χτυπήσει και παραπάνω όταν πήγαινα σχολείο και έπαιζα το θρυλικό Legend of Zelda Majora's Mask..
orusama Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 22 ωρες DIABLO 2 ONLINE!!!!!!! Επρεπε να παω τη sorcerres 24 level. Δε θα κοιμομουνα αμα δε σκωτωνα ενα βαρβαρο που μου την εμπαινε συνεχεια.!!!! Στο τελος δεν τον εβρισκα βεβαια..
Greygore Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 22 ωρες οταν πηρα πριν απο αρκετα χρονια το (Collector's Edition παρακαλω!) Baldur's Gate 2, και μετα αλλες 4 μερες με διαλειμματα των 4-5 ωρων για υπνο μεχρι να το τερματισω Off-topic: Βρε Pappous_soulis, τι θα κανω με σενα; Καθε φορα που διαβαζω post σου παιρνω ενα βλεμα νοσταλγιας, του στυλ ΙΟΝ Αμυγδαλου (διαφημηση) ενα πραμα Zelda... Good Old Times ^-^
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 δεν θυμάμαι ποτε να έχω παίξει πολύ πάντως μια φορα ο bro έπαιξε από το pc μου Rome total war για 27 ώρες...3 άτομα χρειάστηκαν για να τον σηκώσουμε...
MiaUGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 άνετα πάνω από 20 ώρες, στο σπίτι μου με ένα φίλο, να παίζουμε DII πριν 2 έτη, επί καταλήψεων στα Πανεπιστήμια. Μιλάμε για ΤΟ κάψιμο, διαλείμματα για τουαλέτα και φαι, αυστηρά. Βλέπετε, τότε είμασταν 80+ και παίζαμε Hell και θέλαμε μεγάλα και ωραία drops οπότε αυτό μας έπαιρνε χρόνο και κόπο... Σε μια φάση μάλιστα εγώ κλάταρα, δν άντεξα άλλο και κοιμήθηκα πάνω στο κρεβάτι δίπλα. Ξυπνάω μετά από 6-7 ώρες και βλέπω το παιδί ...στην ίδια ακριβώς θέση, με το ίδιο βλέμμα να παίζει. χαχαχαχαχα
nick#18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 πριν 5-6 χρονια δεν θυμαμαι ακριβος παντος ειχα ενα celeron στα 2,2 με ενα φιλο 8 το πρωι με 2 το βραδυ mafia....τοτε ηταν που επεσε το παιχνιδι στα χερια μου...καψιμο. ηταν δυσκολο επιδη ειμασταν μικροι...συνολο 18 ωρες
alhazidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 εγω εχω καθίσει 12 ωρες στο age of empires 2 για να τα τερματισω ολα χωρις κωδικους, τρελα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.