Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το ρεκορ σας σε ωρες παιχνιδιου???

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έπαιζα 8 ώρες Titan Quest!

έλιωσα!

Αλλα έχω λιώσει και το Guild wars!

Καλα με το lineage έχω δει άτομα να κοιμούνται στα net cafeeeeeeee

Δημοσ.

πως μπορειτε να παιζετε τοσες πολλες ωρες ενα MMoRPG; Εγω 4-5 ωρες να κατσω θα αρχισω να σαλευω σιγα σιγα.. :P

Δημοσ.
πως μπορειτε να παιζετε τοσες πολλες ωρες ενα MMoRPG; Εγω 4-5 ωρες να κατσω θα αρχισω να σαλευω σιγα σιγα.. :P

γιατί?

Τα mmo είναι πιο ξεκούραστα απο τα shut em up καθώς εχει σκαμπανεβάσματα.

Δημοσ.

Παίζει να είμαι ο μόνος που έχει κλείσει >14 ώρες στο pro.

Ήμουν άρρωστος-κρεβάτι βέβαια, δεν είχα και πολλές επιλογές.

Δημοσ.
Παίζει να είμαι ο μόνος που έχει κλείσει >14 ώρες στο pro.

Ήμουν άρρωστος-κρεβάτι βέβαια, δεν είχα και πολλές επιλογές.

12 με το παλιό αφεντικό μου.

Ολυμπιακό αυτος ΑΕΚ εγω :cry:

Δημοσ.

Το ρεκόρ μου είναι 7μμ με 5 το χάραμα στο pc με age of mythology (titans expansion!!!) Περιττό να σας πω ότι έπεσα για ύπνο και κλείνωντας τα μάτια μου έβλεπα τα στρατιωτάκια!

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι πόσες ώρες, αλλά ήταν σίγουρα παραπάνω από μέρα. Με το release του WoTLK, το race για να πάμε 80 και να ξεκινήσουμε Naxx για το Server 1st με το guild. Αποκοιμήθηκα αρκετες φορές επάνω στο πληκτρολόγιο. Ναρκωτικό, κανονικά...

Δημοσ.

12 με 14 ώρες στο World of Warcraft.Βέβαια αυτό το έκανα επί ενάμιση μήνα:-D

Γενικά πάντως offline games πάνω από 3 ώρες δύσκολα παίζω και online(όχι μόνο mmo γενικά) αντέχω μέχρι 5-6ωρο.

Βέβαια αν δεν έμενα με τους γονείς μου μπορεί να έκανα και πιο μεγάλα ρεκόρ αλλά αν έχεις τη μάνα πάνω από το κεφάλι σου να σε πρήζει λίγο δύσκολο:cry:

Δημοσ.

Super Metroid 3.

Πρεπει να εφαγα τουλαχιστον 15-16 ωρες την πρωτη κιολας μερα που το πηρα και επισης επαθα ενα ταρακουλο οταν ειδα μετα απο τοσες ωρες οτι δεν ημουν ουτε στο 20%.

Την επομενη μερα τα ιδια μαζι με ενα φιλαρακι μου που ηρθε να μου κανει παρεα και να δει και αυτος για τι παιχνιδι μιλουσα, πραγματικα φαγαμε ολοκληρο το ΣΚ πανω στο Metroid. Τα διαλειματα που καναμε ηταν καθαρα για φαγητο (αναλαμβανε ο αλλος δραση) και τουαλετα. Αχχχχχ ωραιο πραγμα να εισαι 13 και να εισαι στο σπιτι μονος με τους γονεις να εχουν παει ενα μικρο ταξιδακι σε συγγενεις. Καλες εποχες!

Δημοσ.

Medal Of Honor Spearhead Multiplayer Online 17 ωρες μια φορα μονο το εχω κανει αυτο και απο τοτε ποτε δεν εχω ξανακαθησει τοσες ωρες στο pc το πολυ τωρα 1-2 ωρες παραπανω οχι :-D

Δημοσ.

World of warcraft οταν το πρωτοπηρα 6-7 ωρες εκλεινα καθημερινα τωρα το εχω μειωσει αρκετα μπορω να πω:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...