Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Οχι, μιλα μιλα!!!! Μηπως ξερεται ποσο ειναι το ρεκορ γκινες (αν υπαρχει) σε αυτον τον τομεα????:p Ξερω οτι κατι νοτιοκορεατες εχουν πεθανει πανω στο pc μετα απο 4-5 μερες συνεχους παιχνιδιου. Φανταζομαι ουι καποιος απο αυτους θα εχει και το ρεκορ. Ένας 28χρονος Νοτιοκορεάτης συμπλήρωσε 50 ώρες μπροστά στον υπολογιστή παίζοντας διάφορα παιγνίδια. Και μετά σωριάστηκε στο πάτωμα και πέθανε! Τουλάχιστον θα γραφεί στο Γκίνες; http://www.netrino.gr/reloaded/forum-posts.php?ft_id=1045 Ενας τριαντάχρονος άνδρας πεθαίνει από επιληπτική κρίση παίζοντας ηλεκτρονικά για τουλάχιστον 48 ώρες την εβδομάδα, ενώ ένας 24χρονος Νοτιοκορεάτης πεθαίνει μετά από συνεχή ενασχόληση 86 ωρών με το ηλεκτρονικό του. http://new.e-go.gr/exodos/article.asp?catid=6437&subid=2&tag=4885&pubid=527005
JASONJAM Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 όταν πρωτοπήρα το wii με 2 παιχνίδια... 12 ώρες... μάλλον είναι το ρεκόρ μου
fe31h Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Ξερω οτι κατι νοτιοκορεατες εχουν πεθανει πανω στο pc μετα απο 4-5 μερες συνεχους παιχνιδιου. Φανταζομαι ουι καποιος απο αυτους θα εχει και το ρεκορ. Ένας 28χρονος Νοτιοκορεάτης συμπλήρωσε 50 ώρες μπροστά στον υπολογιστή παίζοντας διάφορα παιγνίδια. Και μετά σωριάστηκε στο πάτωμα και πέθανε! Τουλάχιστον θα γραφεί στο Γκίνες; http://www.netrino.gr/reloaded/forum-posts.php?ft_id=1045 Ενας τριαντάχρονος άνδρας πεθαίνει από επιληπτική κρίση παίζοντας ηλεκτρονικά για τουλάχιστον 48 ώρες την εβδομάδα, ενώ ένας 24χρονος Νοτιοκορεάτης πεθαίνει μετά από συνεχή ενασχόληση 86 ωρών με το ηλεκτρονικό του. http://new.e-go.gr/exodos/article.asp?catid=6437&subid=2&tag=4885&pubid=527005 ποπο... αυτο παει να πει για τα καλα καψιμο!!!!:devil:
NeoDaredevil Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δύο φορές έκατσα 20 κάτι ώρες παιχνιδιού, έπαιζα Lineage, την μία για να κάνω το 3d class quest και την άλλη για να κάνω το noblesse quest. Μετά απο τόσο λιώσιμο κατάλαβα πόσο χρόνο έχω σπαταλήσει στην ζωή μου άσκοπα... Anyway, περασμένα ξεχασμένα ΥΓ: Ενοείται πως έχω λιώσει άπειρες φορές 12ωρα σε net-cafe
personGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Όταν πρωτοέπιασα το Fahrenheit στα χέρια μου, νομίζω πρέπει να πέρασα μπροστά από την τηλεόραση (ps2 τότε), πάνω από 20 ώρες... Συνολικά στο Morrowind κατά πολύ οι 300 ώρες
fe31h Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Όταν πρωτοέπιασα το Fahrenheit στα χέρια μου, νομίζω πρέπει να πέρασα μπροστά από την τηλεόραση (ps2 τότε), πάνω από 20 ώρες...Συνολικά στο Morrowind κατά πολύ οι 300 ώρες συναλικα ολο το παιχνιδι μαζι να υποθεσω, ετσι??? δεν νομιζω με την μια non stop:devil::devil:
personGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 συναλικα ολο το παιχνιδι μαζι να υποθεσω, ετσι??? δεν νομιζω με την μια non stop:devil::devil: Έλα ρε, το γράφω κιόλας συνολικά :p Είπαμε κορυφή το παιχνίδι, αλλά όχι και έτσι:devil:
fe31h Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Έλα ρε, το γράφω κιόλας συνολικά :pΕίπαμε κορυφή το παιχνίδι, αλλά όχι και έτσι:devil: ναι οκ... πειραζει που δεν το ξερω καθολου το παιχνιδι????:p:p:p:p
antonl Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 ναι οκ... πειραζει που δεν το ξερω καθολου το παιχνιδι????:p:p:p:p Κακώς! Να το δεις αν σ' αρέσουν τα (ψιλοaction/)RPG Έπαιζα για κανα δίμηνο κάτι ώρες καθημερινά και είχα δει το 1/3 του συνολικού χάρτη. Αν είσαι βιαστικός πάντως κυκλοφορεί ένα βιντεάκι με έναν τύπο που το τερμάτισε σε 17 λεπτά (αν θυμάμαι καλά)
fe31h Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Κακώς! Να το δεις αν σ' αρέσουν τα (ψιλοaction/)RPG Έπαιζα για κανα δίμηνο κάτι ώρες καθημερινά και είχα δει το 1/3 του συνολικού χάρτη. Αν είσαι βιαστικός πάντως κυκλοφορεί ένα βιντεάκι με έναν τύπο που το τερμάτισε σε 17 λεπτά (αν θυμάμαι καλά) να σου πω κιολας δεν εχω παιξει κανενα RPG... το μονο που εχω παιξει ειναι το the witcher στο οποιο δεν μαρεσε καθολου το gameplay:lol:
JohnnyDragon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2008 Εγώ ακριβώς δεν θυμάμαι αλλά ήταν γύρω στις 34 ώρες παίζοντας lineage φυσικά, και στο τέλος απλά με πήρε ο ύπνος όπως έπαιζα!!!! χχαχαχαχαχαχχαχααχααχα ευτυχώς έπαιζα απο το σπίτι μου και έτσι δεν με ξύπνησε κανένας!!! Έλιωσα στον ύπνο στην καρέκλα!!!χαχαχααχχααα
MasterBilly Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 μου θυμίσατε τώρα παλιά όταν είχα PS1 είχα φάει κώλυμα με Tetris. θυμάμαι μια μέρα κατά της 11μηση περίπου και ενώ ήμουνα και κουρασμένος είπα να παίξω κάνα μισάωρο λίγο Tetris να χαλαρώσω και μετά να πέσω για ύπνο ξεκίνησα λοιπόν να παίζω και μετά από ΜΗΣΗ ΩΡΑ! σηκώθηκα πήγα τουαλέτα και είχε ξημερώσει!!!! <<<μηχανήματα του διαβόλου>>>
fe31h Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 μου θυμίσατε τώρα παλιά όταν είχα PS1 είχα φάει κώλυμα με Tetris.θυμάμαι μια μέρα κατά της 11μηση περίπου και ενώ ήμουνα και κουρασμένος είπα να παίξω κάνα μισάωρο λίγο Tetris να χαλαρώσω και μετά να πέσω για ύπνο ξεκίνησα λοιπόν να παίζω και μετά από ΜΗΣΗ ΩΡΑ! σηκώθηκα πήγα τουαλέτα και είχε ξημερώσει!!!! <<<μηχανήματα του διαβόλου>>> αυτο ξαναπεστο!!! και εγω την εχω πατησει πολλες φορες ετσι...
LuxJaja Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 πρόσφατα έκλεισα 21-22 ώρες (είχαμε και ένα διάλειμμα για φαί) παίζοντας Age of Conan.
the_valliant Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Γύρω στις 26-28 ώρες. Με ποιο παιχνίδι; Κουφαθείτε: με το King's Quest IV Είχαμε πορωθεί μ'έναν φίλο μου (τώρα κουμπάρο μου) και θέλαμε να το τελειώσουμε μονοκοπανιάς!!! (μη ρωτήσει κανείς τι χρονιά ήταν αυτό! φοιτητής ήμουν...) ΥΓ. Τις περισσότερες ώρες σε παιχνίδι τις έχω φάει, ασυζητητί, στο Diablo 2 +LoD !!! ΧΙΛΙΑΔΕΣΣΣΣΣΣΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.