opts Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Να ρωτήσετε admins σε netcafe να σας πουν τρελλές ιστορίες Μια φορά μια τύπισσα που προσπαθούσε να αποφύγει τον γκόμενο της έκατσε 1,5 βδομάδα Τουαλέτα στο cafe, φαγητό απο everest και ύπνο στο πληκτρολόγιο πάνω Δεν ξέρω αν έπαιζε παιχνίδια αλλά αυτά τα πράγματα είναι extreme
fagib2002 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Γυρω στις 3 μερες συνεχόμενα εποχές bnb c3/c4 (lineage) Μετέπειτα γυρω στις 2 μερες συνεχόμενες οfficial Lineage (lionna server) κ γύρω στις 20 ώρες Championship/Football Manager.. Τώρα και να εβρισκα τον χρονο (λογο δουλειας) δεν νομιζω να αντεχα τοσο πολυ ..
Cristina Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Και νόμιζα πως είχα καεί ΠΟΛΥ τότε... Μόνο () 12-13 ώρες με απαραίτητες ολιγόλεπτες διακοπές για WC και φαγητό, μπροστά στο PC εννοείται. Όλ' αυτά την 1η φορά που έπαιξα Lineage II C1 (BnB). Είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ που δεν σήκωνα κεφάλι από το PC... Μάλλον πρέπει να σταματήσω να ντρέπομαι για το ρεκόρ μου... Δεν ήταν τόσο τραγικό τελικά...
gusteg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 το ρεκορ μου εμενα ειναι 22 ωρες με diablo2 παλιες καλες εποχες που μπορουσαμε να κανουμε τετοια. οποσδηποτε και σε lan παρτυ warcraft 3 που το 10ωρο ηταν το minimum
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δεν θυμάμαι ώρες, αλλά περιέργως το παιχνίδι με το οποίο είχα κολλήσει από μεσημέρι (και πέρασα σχεδόν ολονύκτιο) ήταν το Ghost (no pun intended) Master. Δεν είχα το ρολόι κοντά και κάποια στιγμή κοίταξα μέσα από το πατζούρι και ξημέρωνε... Αλλιώς μπορεί να είναι Σάββατο από τις 14:30 ως τις 4:30 κολλημένος κάπου.
neTTor Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 14 ώρες στο Master League του Pro5...Με φάγαν οι μεταγραφές.
fe31h Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ωραια ρεκορ εχετε παιδια... ας σας πω και εγω τιποτα τωρα... λοιπον αφου αναφερθηκε το grand tourismo 4 ας πω και εγω οτι εκανα αυτον τον αγωνα (24 ωρων) με την μια χωρις καμια διακοπη! στο ratchet & clank 2 μετα απο την πρωτη φορα που το τερματισα εβαλα στοιχημα με φιλο ποιος θα τελιωσει τον δευτερο γυρο ποιο γρηγορα με τα ποιο καλα οπλα κτλ... ε εγω το τελιωσα σε 16 ωρες non stop ενω εκεινος σε 15,5.... :p:p
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Morrowind 1 μέρα και 1 ώρα = 25 ώρες Ξεκίνησα 12 το μεσημέρι και σηκώθηκα την άλλη μέρα στις 1 το μεσημέρι. Πάντα με άψογα επιχειρήματα: 12:00 = Ας κάτσουμε να λιώσουμε, Παρασκευιάτικα (δεν είχα και κοπέλα τότε). 20:00 = Ουφ, ποιος βγαίνει τώρα; Ας κάτσω μέχρι να πάω για ύπνο 00:00 = Ε, εντάξει, δεν έχω τίποτα αύριο, μπορώ να κάτσω παραπάνω 04:00 = Πωπω, το έχω παρακάνει κάπως. Λοιπόν, αύριο στις 13.30 έχω να πάω για φαγητό. 8 ώρες ύπνου είναι μια χαρά. 08:00 = Ε, εντάξει, τώρα που πήγε 8 η ώρα, μπορώ να το πάω σερί. Αν κοιμηθώ θα είναι χειρότερα. 13:00 = Ωχ! Γαμώτο, πήγε μία; Τώρα τι κάνουμε; Ε, ας μην καώ και εντελώς. Ας πάω να βρω αυτόν τον αναθεματισμένο φίλο μου που με αναγκάζει να σηκωθώ. Αυτά λοιπόν. Σηκώθηκα, όχι για να πάω για ύπνο, αλλά για να εκπληρώσω κοινωνικές υποχρεώσεις. Εννοείται ότι γιουχαΐστηκα δεόντως. Τις πιο πολλές ώρες πάντως τις έχω φάει σε Civilization και Football Manager. H τρέλα με το Morrowind τελείωσε μετά από 2 μήνες, κυρίως για πρακτικούς λόγους. Δηλαδή είχα αρχίσει να έχω προβλήματα στην προσωπική μου ζωή.
livewire Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Εύγε Manuel! Καλό παιχνίδι για κάψιμο. Εγώ το έπαιρνα σε μικρότερες δόσεις και μου κράτησε λίγο πάνω από 1 χρόνο. Καμία παρενέργεια αντικοινωνικής υφής, εκτός από τις εμπλεκόμενες εξεταστικές.
Delirium Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Late 80's: 9 ημερες @ διακοπες Πασχα PIRATES! @ απροπρασινο CPC 6128 Δεν εκλεινα καν τον CPC: κοιμομουν-ξυπνουσα-συνεχιζα! "98 Pirate Points...but the lure of the sea is very strong"
red7genius Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Και εγω καπου εκει ειμαι, οταν κολλαω με παιχνιδι, 9-10 ωρες καψιμο ειναι σιγουρες αλλα...ποτε μα ποτε συνεχόμενες...Μια φορα μετα απο 15ωρες παιχνιδιου συνεχομενες με επιασε μια τρομερη ημικρανια...Το κεφαλι μου κοντευε να εκραγει...Απο τοτε καιγομαι αλλα οχι συνεχομενα.Ανα μια ωρα περιπου 6-7 λεπτα διαλειμμα...Το ρεκορ μου ειναι 18ωρες WC3 FT σε lan party
kavalinas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Αν και βλεπω οτι ειμαι πολυ χαμηλα ακομη νοσταλγω τις εποχες που επαιζα τα silent hill και απο οτι θυμαμαι εκλεινα 14-15 για αρκετες μερες συνεχομενες μεχρι να τα τερματισω. καπου διαβασα οτι ερχετε το νεο αντε να ετοιμαζομαστε....)
n00bl3t Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Γύρω στο 10ωρο στο Halflife2 και 15ωρο στο FM... Μην μιλήσω για MMORPG!
fe31h Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Γύρω στο 10ωρο στο Halflife2 και 15ωρο στο FM... Μην μιλήσω για MMORPG! Οχι, μιλα μιλα!!!! Μηπως ξερεται ποσο ειναι το ρεκορ γκινες (αν υπαρχει) σε αυτον τον τομεα????:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.