Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το ρεκορ σας σε ωρες παιχνιδιου???

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aυτο το fable πραγματι δεν ειχε τελειωμο...Τωρα λιωνω στο CoD4 αν και εχω το WaW το 4 πιο πολυ με τραβαει,οπως και να το κανουμε πιστευω πως απετυχε το waw..τεσπα μην ξεφευγουμε,γυρω στις 7 ωρες συνεχομενα cod4 μιας και δεν ειχα τιποτα αλλο να κανω...

Δημοσ.

Δε ξερω ποσο ηταν αλλα ξερω οτι κανα 2 φορες με πηρε ο υπνος πανω στο πληκτρολογιο(πριν 3-4 χρόνια l2thegame εποχες),εκτοτε ενα 2ωρακι τη μερα μαζι με surfαρισμα.

Δημοσ.

20 ωρίτσες στο sacred 1 πριν κάποια χρόνια ένα ΣΚ...

(είναι και άλλα φυσικά, απλά αυτό το θυμάμαι χαρακτηριστικά)

Δημοσ.
Λοιπον πολλοι απο εμας καθονται και ''καιγονται'' στα παιχνιδια πολλες φορες...

Σε ποιο παιχνιδι εχετε κατσει τις περισσοτερες σας ωρες?? και ποσες ειναι αυτες???

Εγω ας πουμε εχω κατσει στο Age Of Empires 3 εως και 16 ωρες:lol::lol:

Εσεις??? σε ποιο παιχνιδι και για ποσο???

exo klisi kai 24ora meto kolo lineage..

Δημοσ.
Λοιπον πολλοι απο εμας καθονται και ''καιγονται'' στα παιχνιδια πολλες φορες...

Σε ποιο παιχνιδι εχετε κατσει τις περισσοτερες σας ωρες?? και ποσες ειναι αυτες???

Εγω ας πουμε εχω κατσει στο Age Of Empires 3 εως και 16 ωρες:lol::lol:

Εσεις??? σε ποιο παιχνιδι και για ποσο???

με 3 ωρίτσες θεωρείς οτι καιγεσαι ??? οταν λεμε καψιμο εννοουμαι καψιμο

Δημοσ.

Σε όλα τα Ζέλντα με το που το αγοράσω μέχρι να τερματιστεί δεν υπάρχει άλλη ασχολία.

Σερί δεν γίνεται φυσικά να τερματίσεις κανένα αλλά ειδικά στο Ocarina of Time και που πήγαινα να κοιμηθώ πετιόμουν από τον ύπνο μετά από μία ώρα και άνοιγα το N64 να παίξω..Μέχρι να μαζευτεί και η τελευταία Skulltula και το τελευταίο object το παιχνίδι δεν σταματάει..

Αν βγει ζέλντα σε περίοδο που είμαι busy το αφήνω για καλοκαιράκι..Μεγάλο κόλλημα όμως..

Στα υπόλοιπα παιχνίδια αν εξαιρέσεις προ με παρέα που εκεί έχει κλείσει χαλαρά και 12ώρο πλέον το σύστημα είναι ένα..1-2ώρες παιχνίδι,διάλειμμα για οτιδήποτε κανά μισαωράκι,ξανά μανά 1-2 ώρες παιχνίδι,και ουτ ο καθεξής...Η μονοκοπανιά δεν υπάρχει αλλού..να ξελαμπικάρεις και λίγο..όταν δεις ότι δεν περνάς πίστες/αποστολές/επίπεδα ή οτιδήποτε..πάσι θυσία διάλειμμα έστω και μικρό.

Δημοσ.

Αυτό που βλέπω τον τελευταίο μήνα είναι ότι παίζω κάθε ΣουΚου αρκετά και καθόλου τις καθημερινές λόγο χρόνου. Ακόμα και να έχω χρόνο προτιμώ να κάτσω πολύ μια μέρα παρά λίγο πολλές μέρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...