Προς το περιεχόμενο

Ποιο ειναι το ρεκορ σας σε ωρες παιχνιδιου???

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον πολλοι απο εμας καθονται και ''καιγονται'' στα παιχνιδια πολλες φορες...

Σε ποιο παιχνιδι εχετε κατσει τις περισσοτερες σας ωρες?? και ποσες ειναι αυτες???

Εγω ας πουμε εχω κατσει στο Age Of Empires 3 εως και 16 ωρες:lol::lol:

Εσεις??? σε ποιο παιχνιδι και για ποσο???

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Fm.... ποιας χρονιάς ακριβώς δεν θυμάμαι αλλά είχα φάει και 20ωρο...

Πάνω από μία φορά εννοείται.

Δημοσ.
Λοιπον πολλοι απο εμας καθονται και ''καιγονται'' στα παιχνιδια πολλες φορες...

Σε ποιο παιχνιδι εχετε κατσει τις περισσοτερες σας ωρες?? και ποσες ειναι αυτες???

Εγω ας πουμε εχω κατσει στο Age Of Empires 3 εως και 16 ωρες:lol::lol:

Εσεις??? σε ποιο παιχνιδι και για ποσο???

Τις περισσοτερες τις ετρωγα στο wow καποτε....να σου πω το λιγοτερο χρονο???? 4 sec...μπηκα τσεκαρα αν εχω mail και βγηκα:mad:

Δημοσ.

crusader no remorse και no regret μονοκοπανια κανα 16ωρο.Aπο τοτε με τις μουφες που βγαινουνε ουτε 3ωρο δεν μπορω να κατσω να παιξω(και στο settlers 2 πρεπει να εχω χτυπησει κανα 10ωρο στανταρ)

Δημοσ.
The Witcher 9 ώρες !!!!

Απλά απίστευτο !!!!

τι πραγμα??? εγω δεν μπορεσα να το παιξω ουτε μιση ωρα... (δεν λεω γουστα ειναι αυτα!)

εχω ενα προβλημα... δεν μπορω να κανω επιθεση στους κακους.... καμια ιδεα??? με δεξι κλικ δεν κανει τιποτα...:cry: τσαμπα τα λευτα του κιολας:mad::mad:

Δημοσ.

13 ώρες τη μέρα επί 4 μέρες, μέχρι να ελέγξω κάθε γωνιά στο Deus Ex! :-)

To έπαιξα άλλες 10 φορές έκτοτε - καταπληκτικό game - αλλά πολύ πιο χαλαρά...

Δημοσ.

Κοντα στο 20ωρο... Αλλα ποτε δε θα φτασω ουτε στο ελαχιστο ενα παιδι στο netcafe που ειτε το πιστευετε, ειτε οχι, ειχε γραψει 119 ωρες το pc του, μεχρι να φυγει... (και δεν θελω να τον φτασω). Πηγαινα στο net ελιωνα ενα 6ωρο, πηγαινα μετα για καφε, υπνο κλπ, την αλλη μερα ξαναπηγαινα και αυτος ηταν στο ιδιο pc. Και αυτο επι 4-5 μερες...

Δημοσ.
Κοντα στο 20ωρο... Αλλα ποτε δε θα φτασω ουτε στο ελαχιστο ενα παιδι στο netcafe που ειτε το πιστευετε, ειτε οχι, ειχε γραψει 119 ωρες το pc του, μεχρι να φυγει... (και δεν θελω να τον φτασω). Πηγαινα στο net ελιωνα ενα 6ωρο, πηγαινα μετα για καφε, υπνο κλπ, την αλλη μερα ξαναπηγαινα και αυτος ηταν στο ιδιο pc. Και αυτο επι 4-5 μερες...

ποσες λεει???? καλα ενταξει αυτος ηταν.... και να σου πω, μηπως του εδωσαν και τον υπολογιστη μετα??? ή ισως καποιο αλλο προνομιο????

Δημοσ.

119 ώρες αϋπνίας δεν αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός, πόσο μάλλον αν καταπονείται και πνευματικά. Θα είχε καταρρεύσει αν όντως έκανε κάτι τέτοιο.

Στο θέμα μας, κάπου 12 ώρες, είχα τερματίσει το RTCW σε μια μέρα.

Δημοσ.

Γύρω στις 16 ώρες την πρώτη μέρα που έπεσε στα χέρια μου το DiabloII.Αλλά και την δεύτερη μέρα δέν πήγα πίσω...10ώρο+

Δημοσ.

Πριν καμιά 10αριά χρόνια "Heroes of Might and Magic 2" και "Might and Magic 6" γύρω στις 19 ώρες έκαστο. Και πολλές φορές στις 10+ ώρες με κάποιο της σειράς heroes, το championship manager 2001 και διάφορα άλλα. Αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο, αν όχι αδύνατο να επαναλάβω κάτι τέτοιο. Λόγω δουλειάς, λόγω του ότι ξεκ@υλωσα κάπως με το gaming, λόγω του ότι δε μπορεί να μου κρατήσει το ενδιαφέρον κάποιο game για πάνω από 2-3 ώρες σερί...

Δημοσ.
119 ώρες αϋπνίας δεν αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός, πόσο μάλλον αν καταπονείται και πνευματικά. Θα είχε καταρρεύσει αν όντως έκανε κάτι τέτοιο.

Στο θέμα μας, κάπου 12 ώρες, είχα τερματίσει το RTCW σε μια μέρα.

Κι ομως το εκανε... Και αποτι ελεγε ο ιδιος απλα εφευγε τα ξημερωματα και πηγαινε σπιτι για ενα ντους και να φαει κατι κ επεστρεφε (αφηνε το pc να botarei για οσους ξερουν τον ορο απο το l2). 119 ωρες εγραψε το pc του, αφου πριν το κλεισει μας φωναξε να το δουμε κιολας..Τωρα αν οσο ελειπα εριχνε υπνους, για αυτο δε μπορω να σε βεβαιωσω..Αλλα οτι ηταν πανω απο 22 ωρες/24ωρο εκει, επι συνεχομενες 5 μερες, ειναι βεβαιο.

Δημοσ.

εγω θυμαμαι ειχα φαει 15+ στο πακμαν,το αρκανοιντ,τα pokemon,το mario,το wario land,το commandos,στο φιφα και το προ,στο crash bandicoot,στο resident evil 3 nemesis,και στο τεκκεν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...