andreaseto Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Σκέφτηκες ότι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που είναι και πιο ακριβά? Φαντάζομαι το πιο λεπτό (αν και απαιτεί λιγότερα υλικά) έχει μεγαλύτερο κόστος κατασκευής γιατί απαιτεί περισσότερη έρευνα στη σχεδίαση... Τα φθηνά που είναι "κουμούτσες" απλά έχουν αποσβέσει το κόστος σχεδίασής και κατασκευής τους (επί της ουσίας είναι ελαφρώς παραλλαγμένα σχέδια μοντέλων περασμένων γενεών) και έτσι έχουν τη δυνατότητα της χαμηλής τιμής χωρίς να χάνουν σε κέρδος.
activex Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 andreaseto δεν ξερω αν εχεις δικαιο αλλα...μου αρεση ο τροπος που σκευτεσαι
Kostas_xolargos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 παιδια ειναι απλο τα φθηνα κινητα θα τα παρουν οι πιο φτωχοι αν και δεν ειναι απολυτο,αλλα θα τα παρουν και οι πιο μεγαλοι σε ηλικια,που θελουν απλα να περνουν τηλεφωνο.δεν μπορει τωρα ενας νεος σε ηλικια 14 μη πω και πιο μικρος να μεινει ευχαριστημενος με κινητο,των 30 ευρω ετσι δεν ειναι?ο πιτσιρικας θα θελει και τα mp3 του την καλη αναλυση καμερας,την βιντεο κληση κ.λ.π.αρα το 30ευρω κινητο μονο τους μεγαλους σε ηλικια εξυπηρετει η τους παμφτωχους κατα την γνωμη μου
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Πιστευω πως ενα κινητο απλο της sony ericson οποιοδηποτε π.χ. αν κοστιζει πανω απο 200 ευρω ειναι αμαρτια να δωσουμε τα λεφτα μας. Λεγοντας αυτο εννοω πως τα απλα κινητα σαν αυτα δεν εχουν καποια αξια γιατι ειναι απλα κινητα. Δεν εχουν τιποτα. Απλα μια καμερα τιποτα αλλο. Δεν πρεπει να κοστιζουν τοσο πιστευω. Ενω τα pocket pc εχουν τα παντα μεσα και λειτουργικο windows. Εχουν gps , wifi και απειρες δυνατοτητες λογω λειτουργικου windows mobile. Και πωλουνται στην ιδια τιμη με ενα απλο κινητο του κοστους των 300 ευρω.
kfyros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ο καθένας και τα γούστα του. Μετά από πολλά χρόνια και πολλά κινητά, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι άλλη συσκευή είναι το κινητό, άλλη η φωτογραφική μηχανή, άλλο το gps. Όλες οι συσκευές που προσπαθούν να τα κάνουν και τα τρία, τα κάνουν όλα με μέτρια αποτελέσματα (μέχρι τώρα). Το μόνο που κάνει αρκετά καλά ένα σύγχρονο κινητό είναι να παίζει μουσική. Και όχι με handsfree ψείρες που σου προκαλούν μολύνσεις και προβλήματα στα αυτιά αλλά με καλά bluetooth stereo ακουστικά με μεγάφωνα που δεν χρειάζεται να τα χώνεις μέσα στο κρανίο σου για να ακούσεις. Αν θες φωτογραφική μηχανή , πάρε φωτογραφική μηχανή. Μια φτηνή μηχανή 3.2mbixels τριετίας βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το k770i των 3.2mbpixels που δοκίμασα τις τελευταίες μέρες και θεωρείται από τα καλά φωτο-κινητά (με κόστος πάνω από 250 ευρώ). Δεν συζητάω την τεράστια διαφορά σε σχέση με την pentax που πήρα τελευταία με 90 ευρώ προσφορά. Αν θες gps πάρε ΜΟΝΟ gps. Στο ipac που έχω (και το πλήρωσα 600 ευρώ πριν ενάμισυ χρόνο χωρίς το destinator) απενεργοποιώ το τηλέφωνο όταν χρησιμοποιώ το gps, γιατί αν σε πάρει κάποιος τηλέφωνο χάνεται η οθόνη του destinator, και συνήθως χάνεις τον δρόμο σου (ο γαμ... νόμος του Μέρφυ) . Απ' την άλλη, δεν μπορώ να ξεκολλήσω από τα windows mobile λόγω native επικοινωνίας με το Outlook, πολύ καλής αναζήτησης στα contacts και με πολλά πεδία και επιλογές, desktop calendar, notes, αρκετά χρήσιμα (freeware ή όχι) applications κλπ. Βέβαια, δεν μπορείς να δουλέψεις με το office mobile πάνω από 5 λεπτά, ούτε φυσικά να σερφάρεις στο internet με την οθονίτσα των 320 ή 240 Χ 240 pixels . Εκτός αυτού , όλα τα pda's - Κινητά γίνονται desktops όταν ανοίξεις το wifi ή το gps γιατί πρέπει να τα έχεις στο ρεύμα αν θέλεις να μην αδειάσει η μπαταρία σε 10 λεπτά. Απ' την εποχή του handspring visor μέχρι το iphone έχουν περάσει πολλά χρόνια, και έχουν βελτιωθεί πολλά , αλλά χρειάζεται περισσότερη ταχύτητα ακόμη και σίγουρα κάποιες λειτουργίες είναι (και θα είναι) άχρηστες σε κινητά ή pda's. Οι επιλογές του καθενός είναι δική του υπόθεση και εξαρτώνται από το βαλάντιο και την χρήση που κάνει σε μια συσκευή. Πχ. αυτός που ζητάει το "κομπιούτερ" και εννοεί το τηλεκοντρόλ, μάλλον πως δεν θα κερδίσει τίποτα αν πάρει ένα super κινητό των 500 ευρώ. Εκτός αν αγοράσει κάποιο με Τιτάνιο - χρυσό - ασήμι (και άλλα πολύτιμα μέταλλα) ή με φίρμα επάνω για να το παίζει μούρη. (Κάτι σαν τα χρυσά τα δόντια ).
alexis333 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Ο καθένας και τα γούστα του.Μετά από πολλά χρόνια και πολλά κινητά, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι άλλη συσκευή είναι το κινητό, άλλη η φωτογραφική μηχανή, άλλο το gps. Όλες οι συσκευές που προσπαθούν να τα κάνουν και τα τρία, τα κάνουν όλα με μέτρια αποτελέσματα (μέχρι τώρα). Φιλε δικιο εχεις και συμφωνω απολυτα. Επισης ξερω πως τα σουπερ μαρκετ εκτος των αλλων εχουν και φρουτα και ψωμι αλλα αν θελω ποιοτητα θα παω για φρουτα στο μαναβη για ψωμι στο φουρνο και για τα αλλα στο σουπερ μαρκετ. Ετσι και με τα κινητα. Δεν μπορεις να τα βρεις ολα σε ενα. Αλλα τα pocket pc πιστευω πως ειναι τα καλυτερα γιατι τα εχουν ολα και με το παραπανω και σε τιμες οπως αυτες απλων κινητων.Γι'αυτο αν επαιρνα κινητο θα διαλεγα να δωσω τα λεφτα μου σε ενα pocket pc παρα σε ενα κινητο που θα μου κοστισει πανακριβα και δεν θα κανει τιποτα.
Barbattilas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Από 40 και πάνω οι περισσοτεροι ζηταν τα βασικα. Οπότε γύρω στα 100 ? Από 40 και πάνω τα στοιχειώδη. Οπότε μέχρι 100. Για τον μεσο χρήστη μέχρι 200 είναι αρκετα για συσκευή. Για τους γκατζετακηδες και τα 300 δε φτανουν... Πάντως εγώ νομίζω ότι πάνω από 300 Ευρώπουλα είναι υπερβολικα λεφτα για κινητό. Οσοι έχουν επιδότηση καλα κάνουν και πάιρνουν ευκολημένα καλα μοντελα, αλλα 300 ευρόπουλα ακαέβατα για καρτοκινητό, πολλα είναι. Εκτός των άλλων με λιγότερα απο 200 πάιρνεις με 2 ΜΠιξελ κάμερα, μπ3, μεγαλη μνημη, καταλογο, λεπτό, ελαφρυ... Αμ κάποιος θέλει Sony και καλα touchscreen, το ομορφότερο design, μιξερ για καφε, και βίντεοκληση και gps που δεν θα τα χρησιμοποιήσει ποτε..., θα το ακριβοπληρώσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα