Προς το περιεχόμενο

εγγυηση σε eizo

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γνωριζει κανεις τι γινεται με την εγγυηση στις οθονες eizo. εχω μια eizo flexscan s1911 . γνωριζω οτι εχουν εγγυηση για 0 πιχελ για 6 μηνες , αλλα για αλλα προβληματα οπως τα ηχεια η εγγυηση ποσο ειναι; μεσα σε 7 μηνες μου εχουν χαλασει 2 ζευγαρια ηχειων και τωρα ειμαι για νεα...

Δημοσ.

Για το panel είναι 3 χρόνια. Για τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά είναι 5 χρόνια. Τουλάχιστον αυτά ίσχυαν για μια s1910, φαντάζομαι και γι αυτή που αναφέρεις θα ναι το ίδιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
γνωριζει κανεις τι γινεται με την εγγυηση στις οθονες eizo. εχω μια eizo flexscan s1911 . γνωριζω οτι εχουν εγγυηση για 0 πιχελ για 6 μηνες , αλλα για αλλα προβληματα οπως τα ηχεια η εγγυηση ποσο ειναι; μεσα σε 7 μηνες μου εχουν χαλασει 2 ζευγαρια ηχειων και τωρα ειμαι για νεα...

Ακριβως το ιδιο panel εχω και εγω και τα ηχεια της μου χαλασαν με ενος μηνα χρηση. Η απορια μου ειναι η εξης: Αν την παω για εγγυηση, θα φτιαξουν τα ηχεια ή κανουν αντικατασταση ολο το πανελ με αλλο μοντελο? Αν ειναι ετσι να την κρατησω 4 χρονια με χαλασμενα ηχεια και να την παω να μου την αντικαταστησουν με κανενα καλο μοντελο.

Δημοσ.

oxi επειδη την εχω παει αλλαζουν μονο τα ηχεια...

το κορυφαιο που μου ειχαν πει, οταν τους παραπονεθηκα για τα ηχεια και το χρονο ζωης τους, μου ειπαν "την ειζο την πηρατε για την ποιοτητα της οθονης και οχη για τα ηχεια"... ελεος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...