Προς το περιεχόμενο

Ευρεση φορητου

koprodogis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελει να παρει μια γνωστη φορητο και σκεπτομενη με γυναικεια λογικη τον θελει

Γρηγορο-Καλο-ΟΜΟΡΦΟ.

Ολα τα λεφτα θα πανε στο ομορφο αρα.

Το πιο ωραιο που εχω να της προτεινω ειναι τα hp dv 2700 kai 2800 verve series.

Το θεμα ειναι οτι οχι ελλαδα αλλα και σε ευρωπη δεν μπορεσα να βρω κατι.

Τα μονα που βρηκα ειναι απο ebay αυτο και αυτό.

Δεν με ικανοποιει κανενα απο τα 2 ομως, αλλα ειναι μια λυση(με τελωνειο ομως προβλεπω).

Αν γνωριζει καποιος που μπορω να βρω καποιο μοντελακι verve με χαρα θα το κοιταζα

Δημοσ.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου... να πάρει ένα κανονικό και να το ντύσει από έξω με αυτοκόλλητα το σκεφτήκατε; Υπάρχουν και έτοιμα πολύ ωραία αλλά εύκολα κάνεις και δικά σου.

Δημοσ.

E δεν ειναι αμαρτια σε νεο φορητο να του κολλησεις εκει ενα αυτοκολλήτο?

Επειτα ειναι και το πληκτρολογιο και το εσωτερικο μερος του φορητου.

Το να μου το στειλει η hp αμερικης με αγορα απο το Online shop της αποτι καταλαβα δεν παιζει,

Καπου αλλου?

Δημοσ.

Ε δε μπορεις να πεις..ειναι "λιγο" ωραιος!Γιατι δε δοκιμαζεις να δεις κ Dell Inspirioν?Στο multirama που τα εψαχνα και εγω για κοπελια,το χρωματα απλα τα σπανε!Δεν ειναι τοσο ισχυροι βεβαια,αλλα..ειναι ωραιοι!

Δημοσ.

πες της να παει να παρει μονη της οτι της αρεσει γιατι εσενα θα πρηζει μετα (ειναι δεν ειναι ωραιο αυτο).μη μπλεκεις με γυναικειες αγορες lol

Δημοσ.

το θεωρω πολυ βλακεια να δωσει λεφτα για να παρει κατι ομορφο λες και σαν γυναικα δεν θα το βαρεθει.τα sony vaio ειναι ομορφα και πληρωνεις αυτο και το ονομα τους.απο την αλλη τα toshiba για μενα ειναι κορυφη.πηρε μια φιλη μου ενα με 1000 + και δινει 4 χρονια εγγυηση εδινε και docking station γενικως ηταν comple kai νορμαλ design.

Δημοσ.

κακα τα ψεματα για Sony πληρωνεις και ονομα..αλλα ετσι ειναι αυτα.Παντως σημερα που κοιταγα media και εβλεπα τους toshiba ναι εμενα μου αρεσε και μου εκανε για λαπτοπ αλα για κοπελα..δεν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...