blackpete Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 για σας. καταρχήν δεν ξέρω πολλά από δημιουργία site κτλ. έχω μερικές γνώσεις που ίσος μπορούν να χαρακτηριστούν ικανοποιητικές επόμενος ότι βλακεία συγχωρήστε την παρακαλώ. έχω ένα site για την δουλειά μου και μια εταιρία από την Θεσσαλονίκη το έκανε ανανέωση k μας έφτιαξε το site χρησιμοποιώντας τον FCKeditor(αν δεν κάνω λάθος) (επειδή όταν το επεξεργάζομαι αυτό φαίνεται) k μου έδωσε την δυνατότητα να το επεξεργάζομαι (φωτογραφίες, κείμενο k μερικά κομμάτια από την δομή του). όμως δεν έχω πλήρη δικαιοδοσία. δηλαδή δεν μπορώ να διαγράψω ότι φωτογραφίες δεν χρειάζομαι από αυτές που έχω ανεβάσει k δεν τις θέλω πλέον k πρέπει να πάρω τηλέφωνο. αυτό λένε να τους παίρνω αλλά πχ αυτοί σχολάνε στις 5 το απόγευμα αν δεν κάνω λάθος k εγώ από τις 6 και μετά ασχολούμαι με το site. μάλλον θέλουν να εξαρτάμε από αυτούς. μήπως ξέρετε πως μπορώ να αποκτήσω αυτή την δικαιοδοσία? αν δεν καταλάβατε κάτι ρωτήστε με. ευχάριστω.
Crawl_From_Death Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 θα πρέπει οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν στον server να έχουν δικαιώματα 777 αν δεν κάνω λάθος. Μπες στον ftp server που είναι το site σου και δες τα δικαώματα των φωτογραφιών σου, προσπάθησε να τα αλλάξεις σε 777 και δες αν μπορείς μετά να κάνεις διαγραφή ...
blackpete Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 δν ξέρω από ftp αλλα θα προσπαθάσω να το φτιάξω. ευχαριστώ
BonJovi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Ο FCKEditor είναι από τους καλύτερους στον τομέα του με πάρα πολλές δυνατότητες. Ωστόσο, δε δίνει τη δυνατότητα διαγραφής των αρχείων που έχεις κάνει upload. Οπότε η μόνη λύση είναι να συνδεθείς με ftp client και να τα διαγράψεις από εκεί.
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2008 Καλημέρα φίλε μου.. Αυτό που ζητάς είναι πάρα πολύ απλό να γίνει.. Από μεριά τους βέβαια... Δεν χρειάζεται παραπάνω από 1-2 γραμμές κώδικα... Π.χ. θα μπορούσαν (που είναι και πανεύκολο να γίνει) να βλέπεις τι φωτογραφίες έχεις ανεβάσει (τα ονόματα τους) και δίπλα μία επιλογή delete και να διαγράφετε και η φωτογραφία. Αυτό με το να μπαίνεις στο ftp είναι λίγο επικίνδυνο γιατί εάν σβήσεις κάτι καταλάθος τότε σκούρα τα πράγματα. Αυτό που σου είπα είναι το καλύτερο και το πιο απλό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.