Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Οι παραθεσεις δεν γινεται να κρυφτουν, ειναι εκ φυσεως αδυνατο. Δηλαδη εγω μπορω να βαλω σε παραθεση οτι εσυ εγραψες κατι που δεν εχεις γραψει, οπως: Μουγκα στη στρουγγα Οποτε οπως καταλαβαινεις δε γινεται κατι τετοιο...
antonl Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 [...]Δηλαδή το που θα έγραφε κάποιος, εγώ δε θα το έβλεπα. Δε νομίζω πως είναι τόσο δύσκολο. Αν δεν υπάρχει κάποιο έτοιμο plugin για vbulletin, νομίζω ότι είναι σχετικά δύσκολο να υλοποιηθεί :/ Σχετικά με τα pms, αν δεν απαντήσει κάποιος υπεύθυνος, μπορείς να συνεννοηθείς με κάποιον εδώ μέσα και να το τσεκάρετε. Ένα λεπτό υπόθεση είναι. edit: [...]Οποτε οπως καταλαβαινεις δε γινεται κατι τετοιο... Ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ εγώ, είναι όταν ανιχνεύεται το string QUOTE=<ignored_user> να μην εμφανίζεται το quote. Βέβαια αν κάποιος θέλει να εμφανιστεί κάποιο quote, μπορεί να τ αλλάξει και να φανεί.
teo64x Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Οι παραθεσεις δεν γινεται να κρυφτουν, ειναι εκ φυσεως αδυνατο.Δηλαδη εγω μπορω να βαλω σε παραθεση οτι εσυ εγραψες κατι που δεν εχεις γραψει, οπως: Οποτε οπως καταλαβαινεις δε γινεται κατι τετοιο... Δεν έχει σημασία τι γράφει το Quote, αρκεί μετά το = στο tag να υπάρχει το nickname ενός ignored user, για να μη μου εμφανίσει εμένα οτιδήποτε έχει γραφτεί μέσα στο tag.
washcloud Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Αυτός που έχει φάει το ignore ξέρει ότι έχει φάει ignore; το ignore εδώ ακούγεται σαν το κέρατο. οπότε ίσως λειτουργεί το ίδιο.
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεί κάποιος από την διαχειριστική ομάδα να μας λύσει τις απορίες αντί να υποθέτουμε μόνοι μας?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Στην περίπτωση που κάποιο μέλος θέσει άλλο μέλος στη λίστα αποκλεισθέντων χρηστών, τότε: α. Δεν βλέπει τα μηνύματα του αποκλεισθέντος χρήση β. Δεν λαμβάνει pm από τον αποκλεισθέντα χρήστη. Ο αποκλεισμένος χρήστης δεν γνωρίζει και δεν ειδοποιείται με κάποιον τρόπο ότι έχει εισαχθεί σε λίστα αποκλεισθέντων χρηστών κάποιου άλλου μέλους.
teo64x Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Με τις παραθέσεις; Με το να μην εμφανίζεται η μπάρα ότι ο τάδε έχει κάνει ποστ, έστω;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Κανε προταση για να ρυθμιστουν και αυτα ρε συ teo (αν και αμφιβαλλω αν θα γινει, καθως μπορει ο οποιοσδηοτε με μια μικρη τροποποιηση του κωδικα και παλι να εμφανιζει τη παραθεση). Οσο για τη μπαρα, αν δεν υπαρχει ετοιμο script ειναι χρονοβορο και ανουσιο να καθισει κανεις να κατασκευασει, αλλα προτεινε το και αυτο να δουμε τι θα σου απαντησουν οι mods/admin. (PS: Κατερινα τωρα καταλαβα τι επαιζε και ειχες αρχισει εδω και καιρο να ρωτας για τα ignore..., και με το δικιο σου φυσικα).
Toufas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 δεν γινεται ρε παιδια να κανεις ignore συγκεκριμενες λεξεις σε ενα μυνημα μην λεμε οτι θελουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.