Προς το περιεχόμενο

Ignore list.Αποκλεισμένοι χρήστες.

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται να γίνει μια αλλαγή στην Ignore list ώστε όταν κάνουμε ignore έναν χρήστη να είναι σαν μην υπάρχει καν.Δηλαδή να μην φαίνεται η γραμμούλα με το μηνυμα(Ο τάδε χρήστης ανήκει στους αποκλεισμένους -εμφάνιση μηνύματος) και επίσης οι παραθέσεις των μηνυμάτων του αποκλεισμένων από άλλους χρήστες να αντικαθιστούνται με ένα κενό.Όλα αυτά χωρίς την δυνατότητα εμφάνισης μεμονομένων μηνύμάτων.Ο μόνος τρόπος για να δείς τα μηνύματα θα είναι να τον βγάλεις από την λίστα αποκλεισμένων του πίνακα ελέγχου.Γιατί είναι πραγματικά εκνευριστικό να βλέπεις συγκεκριμένο troll να σύρει σε flame thread μέσω του multiquote και αναγκαστικά να βλέπεις τα μηνύματά του μέσα από παραθέσεις..Η αλλαγή αυτή θα γίνεται όλοένα και πιο χρήσιμη.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Moderators
Δημοσ.

Λιγο δυσκολο να γινει σε παραθεσεις γιατι ουσιαστικα αυτες αποτελουν ανεξαρτητη υπαρξη απο τη δημιουργια τους και μετα. Δε συνδεονται με καποιο τροπο με το μηνυμα το οποιο παραθετουν.

Επισης, μπορει ο καθενας να τραβηξει παραθεση και να γραψει μεσα ο,τι του κατεβει, π.χ.:

Ο GeorgeMan ειναι χαζος

Οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολο (για να μη πω αδυνατον) να εφαρμοστει αυτο...

Δημοσ.

Οι παραθέσεις που λες πάντως είναι αδύνατο να εξαφανιστούν αφού αποθηκεύονται στη βάση μαζί με το κείμενο του εκάστοτε poster.

edit: Με πρόλαβε ο αποπάνω :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Αντί να επιχειρηθεί κάτι τόσο πολύπλοκο (που όπως εξηγεί και ο GeorgeMan πρακτικά είναι αδύνατο, τουλάχιστον στο σκέλος των παραθέσεων) θα ήταν καλύτερα, εφόσον θεωρείς ότι κάποιος κάνει trolling, να τον αναφέρεις με ένα μήνυμα στους αρμόδιους κι αυτοί να πάρουν τα μέτρα τους.

Δημοσ.

Οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολο (για να μη πω αδυνατον) να εφαρμοστει αυτο...

Ναι όντως αυτό είναι πρόβλημα..:eek:

• 5 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Βλεπεις μια μπαρα (οπου εχει ποσταρει αυτος που εχεις ignore) που λεει οτι δε γινεται να δεις το ποστ αυτου του μελους επειδη το εχεις αποκλεισμενο.

• Moderators
Δημοσ.

Δε γνωριζω για pm, αλλα και παλι, ποιος σε ενοχλει τοσο ρε συ? :P

Αυτος που τρωει ignore δε το γνωριζει.

Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτά που γράφονται στο πρώτο ποστ.

Το να ξέρεις ότι υπάρχει ποστ σε ένα σημείο, ακόμα κι αν δεν το βλέπεις, είναι προκλητικό - και επειδή το να το ανοίξεις είναι one click away, είναι σαν να μην έγινε ποτέ ignore. Θα έπρεπε να μην ξέρουμε καν πού υπάρχει ποστ ενός ignored user.

Όσο για τις παραθέσεις, αν εγώ π.χ. έκανα ignore τον GeorgeMan, θα έπρεπε να μου κρύβονται οι παραθέσεις στις οποίες ορίζεται ως χρήστης ο GeorgeMan.

Δηλαδή το

Something
που θα έγραφε κάποιος, εγώ δε θα το έβλεπα. Δε νομίζω πως είναι τόσο δύσκολο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...