De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Γίνεται να γίνει μια αλλαγή στην Ignore list ώστε όταν κάνουμε ignore έναν χρήστη να είναι σαν μην υπάρχει καν.Δηλαδή να μην φαίνεται η γραμμούλα με το μηνυμα(Ο τάδε χρήστης ανήκει στους αποκλεισμένους -εμφάνιση μηνύματος) και επίσης οι παραθέσεις των μηνυμάτων του αποκλεισμένων από άλλους χρήστες να αντικαθιστούνται με ένα κενό.Όλα αυτά χωρίς την δυνατότητα εμφάνισης μεμονομένων μηνύμάτων.Ο μόνος τρόπος για να δείς τα μηνύματα θα είναι να τον βγάλεις από την λίστα αποκλεισμένων του πίνακα ελέγχου.Γιατί είναι πραγματικά εκνευριστικό να βλέπεις συγκεκριμένο troll να σύρει σε flame thread μέσω του multiquote και αναγκαστικά να βλέπεις τα μηνύματά του μέσα από παραθέσεις..Η αλλαγή αυτή θα γίνεται όλοένα και πιο χρήσιμη.Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Λιγο δυσκολο να γινει σε παραθεσεις γιατι ουσιαστικα αυτες αποτελουν ανεξαρτητη υπαρξη απο τη δημιουργια τους και μετα. Δε συνδεονται με καποιο τροπο με το μηνυμα το οποιο παραθετουν. Επισης, μπορει ο καθενας να τραβηξει παραθεση και να γραψει μεσα ο,τι του κατεβει, π.χ.: Ο GeorgeMan ειναι χαζος Οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολο (για να μη πω αδυνατον) να εφαρμοστει αυτο...
antonl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Οι παραθέσεις που λες πάντως είναι αδύνατο να εξαφανιστούν αφού αποθηκεύονται στη βάση μαζί με το κείμενο του εκάστοτε poster. edit: Με πρόλαβε ο αποπάνω
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Αντί να επιχειρηθεί κάτι τόσο πολύπλοκο (που όπως εξηγεί και ο GeorgeMan πρακτικά είναι αδύνατο, τουλάχιστον στο σκέλος των παραθέσεων) θα ήταν καλύτερα, εφόσον θεωρείς ότι κάποιος κάνει trolling, να τον αναφέρεις με ένα μήνυμα στους αρμόδιους κι αυτοί να πάρουν τα μέτρα τους.
De@th L0rd Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολο (για να μη πω αδυνατον) να εφαρμοστει αυτο... Ναι όντως αυτό είναι πρόβλημα..
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται όταν κάποιος σε κάνει ignore? Δεν βλέπει τα πμ που του στέλνεις?
antonl Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Σίγουρα δε βλέπει τα posts που γράφεις. Για τα pm δε γνωρίζω.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Βλεπεις μια μπαρα (οπου εχει ποσταρει αυτος που εχεις ignore) που λεει οτι δε γινεται να δεις το ποστ αυτου του μελους επειδη το εχεις αποκλεισμενο.
gnsX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Αυτός που έχει φάει το ignore ξέρει ότι έχει φάει ignore;
gnsX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Αντε ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει; (πλακίτσα για όποιον δεν κατάλαβε)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δε γνωριζω για pm, αλλα και παλι, ποιος σε ενοχλει τοσο ρε συ? Αυτος που τρωει ignore δε το γνωριζει.
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεί κάποιος της διαχειριστικής ομάδας να μας λύσει την απορία?
teo64x Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Συμφωνώ με αυτά που γράφονται στο πρώτο ποστ. Το να ξέρεις ότι υπάρχει ποστ σε ένα σημείο, ακόμα κι αν δεν το βλέπεις, είναι προκλητικό - και επειδή το να το ανοίξεις είναι one click away, είναι σαν να μην έγινε ποτέ ignore. Θα έπρεπε να μην ξέρουμε καν πού υπάρχει ποστ ενός ignored user. Όσο για τις παραθέσεις, αν εγώ π.χ. έκανα ignore τον GeorgeMan, θα έπρεπε να μου κρύβονται οι παραθέσεις στις οποίες ορίζεται ως χρήστης ο GeorgeMan. Δηλαδή το Something που θα έγραφε κάποιος, εγώ δε θα το έβλεπα. Δε νομίζω πως είναι τόσο δύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.