Προς το περιεχόμενο

...ηρθε η ωρα του κου Βουρλουμη?

TechnoState

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....μολις ενημερωθηκα απο μεσημεριανο δελτιο ειδησεων για την ποινικη διωξη του κου Βουρλουμη,σε βαθμο κακουργηματος, με 5 τουλαχιστον κατηγοριες....λετε?!

Προς το παρον με διακατεχει μια ανελπιστη χαρα...

(μακαρι να αρχισουν να πεφτουν οι πραγματικες καμπανες ωστε να αρχισουν να τριζουν οι καρεκλες τους εκει ψηλα κ να αλλαξει τελικα αυτο το κατεστημενο)

Δημοσ.

ναι ΤζωνΠλατανο, αλλα εδω δεν μιλαμε για αλλο ενα προστιμο απο ΕΕΤΤ ή απο την Κομισιον, τα οποια θα τα πληρωσουμε εγω, εσυ κ οι υπολοιποι πελατες τους, αλλα ποινικη διωξη με 5 κατηγοριες, σε βαθμο κακουργηματος - ηδη απο οτι ψαχνω, η Κυβερνηση ειναι μουδιασμενη και ακομα δεν εχει παρει θεση.

Επισης το μπαλακι πεφτει κ στην προηγουμενη κυβερνηση και συγκεκριμενα στην αγορα της Γερμανος απο την Κοσμοτε (και τωρα ΟΤΕ, αφου απορροφηθηκε απο την μητρικη).

Δημοσ.

Να αρχισω να ψαχνω στην μνημη μου ποσοι εχουν κατηγορθει με ιδιου μεγεθους αδικημα και τωρα ειναι μια χαρα ή και καλυτερα ???

Στο ποιος πληρωνει ολοι το ξερουμε.

Δημοσ.

....χααχαχχααχαχ καλο!

Προσεξε εεε, κατω τα χερια απο τον γαυρο μας, διαρκειας οποιος θελει παιρνει-δεν υποχρεωνουμε κανεναν!

..εχεις καποιο δικιο στο 2ο, απλα φαντασιωση μου ηταν να παιζω στο fight-club, στον ρολο του Ταϋλερ Ντερντεν με συμπρωταγωνηστη τον Τακαρο....εε ρε κατι μπουνιδια που θα ετρωγε!

Δημοσ.
μιλαμε για τον κυριο "σε μηνυω σε χρονο dt αν υπονοησεις οτι τα εχω παρει" οποιος και να εισαι?

χαχαχαχαχ....ναι, ηδη μια απο τις κατηγοριες ειναι η νομιμοποιηση εσοδων απο εγκληματικες δραστηριοτητες, κοινως ξεπλυμα μαυρου χρηματος.

Μακαρι να μετακομισει στον Κορυδαλλο εστω κ για λιγο το σκουλικι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...