Προς το περιεχόμενο

texniti noimosyni

Gary

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to eide kanenas ?? skopeya na to do tin kyriaki (o monos logos itan oti einai mia idea toy Stanley Kubrick opoy tin ebisteytike stin Spielberg) alla mallon den preppei na lei kai polla <P>tespa ama to eide kanenas as pei ti gnomi toy smile.gif" border="0

Δημοσ.

Sto peridiko Cinema tou Septemvriou pantws eipan ta kalytera...pantws egw thn perimenw san trelos :0 (mazi me to Lord....)

Δημοσ.

Παιδιά , η ταινία είναι μαλακία μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Και μη μου αρχίσετε τις κουλτουριάρικες αναλύσεις, γιατι ακόμα και αυτές δεν έχουν νόημα. Λοιπόν<P>1)Ο Spielberg καλλιεργεί την τεχνοφοβία με τον πιο ηλίθιο τρόπο και με τα πιο ηλίθια επιχειρήματα.Τα κακά ρομπότ (και μάλλον έχει μπερδέψει την βούρτσα με την Λούτσα όσον αφορά την τεχνητη νοημοσύνη), οι καλοί άνθρωποι, η παρακμή των ανθρώπων (που χρειάζονται ρομπότ εραστές) και άλλα τέτοια. <BR>2)Όλο το έργο είναι μια μεγάλη κοιλιά. Δεν έχει αρχή και τέλος, και οι μισές σκηνές είναι ανούσιες, και δεν προσφέρουν τίποτα στο έργο (και σε αυτο το νοήμα-τραγέλαφο της πάλης ανθρώπων-μηχανών)<BR>3)Αν και φαντασίας το έργο περιέχει κάτι ατοπήματα που ούτε χαζός δεν θα τα έκανε.<P>Απο σκηνοθέτικής άποψης, το έργο είναι καλό, αλλά όχι κάτι το θεικό. Ο Όσμεντ, παίζει πράγματι καλά, αλλά όχι και για υποψηφιότητα ρε παιδιά (ίσως για πρώτου παιδικού ρόλου smile.gif" border="0 ). Καλές και οι υπόλοιπες ερμηνείες (εμένα πιο πολύ μου άρεσε ο Τζούντ Λο. Πάντως καλύτερα να το περιμένετε στο βίντεο.<P>Υ.Γ Για το τέλος, πάρτε κανένα μαξιλάρι.

Δημοσ.

Ego tin eida xthes kai exo na po ta eksis:<BR>1) H tainia itan mia metriotita me eksairesi ti mousiki i opoia itan orea.<BR>2) Itan anousia xoris na exei tosi poli epistimoniki fantasia mesa..Stirizotan pio poli sta sinaisthimata toy paidioy.<BR>3) Sto telos afine kati iponooumena sxetika me to thanato kai ti meta thanato zoi, ta opoia omos itan akatalavistika...<P>Souma: Meinete makria!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...