leo6diam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Γεια σας,εχω 2gb ram μνημη,ποσο πρεπει να βαλω το page file? το ειχα απενεργοποιημενω αλλα οταν επαιζα wow επαιρνα ενα μηνημα λαθους για virtual μνημη ποσο πρεπει να το βαλω το page file? ευχαριστω.
GCMH Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Και δεν κάνεις μια αναζήτηση; Έχει χιλιοαπαντηθεί...
million_voices Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Γεια σας,εχω 2gb ram μνημη,ποσο πρεπει να βαλω το page file?το ειχα απενεργοποιημενω αλλα οταν επαιζα wow επαιρνα ενα μηνημα λαθους για virtual μνημη ποσο πρεπει να το βαλω το page file? ευχαριστω. Αυτοματο η αν δεν θες να αργει οταν αυξανει η μικραινει αναλογως με τις αναγκες και γενικα μιλωντας ο κανονας νομιζω ειναι μιαμιση φορα το μεγεθος της φυσικης μνημης
leo6diam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 ολοι προτεινουν να εχεις απενεργοποιημενο το page file οταν εχεις 2gb ram. εγω ομως παρολο που εχω 2gb ram μου βγαινει ενα μυνημα σφαλματος και ενα μηνυμα για την virtual μνημη,συγκεκριμμενα μετα απο λιγη ωρα αφοτου εχω ξεκινησει το wow(world of warcraft).γιατι γινετε αυτο εφοσον εχω 2gb ram?? επισης οταν ενεργοποιω το page file και το θετω 3000mb σε καποια στιγμη το pc γινετε εξαιρετικα αργο,και το λαμπακι του σκληρου δισκου αναει συνεχως. γνωριζει κανεις τι φταιει? καποια λυση? εχω 2 σκληρους sata 80gb σε raid 0.
antonl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Κάποια προγράμματα χρειάζονται page file για να λειτουργήσουν σωστά ασχέτως πόση φυσική μνήμη έχεις. Εγώ θα έβαζα min=max=2048MB
Tzimmys Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Κάποια προγράμματα χρειάζονται page file για να λειτουργήσουν σωστά ασχέτως πόση φυσική μνήμη έχεις. Εγώ θα έβαζα min=max=2048MB +φωνώ απολύτως. Το αυτόματο που αναφέρθηκε παραπάνω δεν είναι καλή λύση.
leo6diam Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 ρε παιδια μου λετε να εχω ενεργοποιημενω το page file.σας ειπα οτι το εχω ενεργοποιημενω αλλα οταν τα windows ξεκιναν να το χρησιμοποιουν τοτε το pc γινετε εξαιρετικα αργο και κολλαει συνεχως.πανω σε αυτο θελω καποιος να μου πει αν ξερει τι μπορω να κανω.
parisb Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Εγω θα ελεγα να το απενεργοποιησεις, να κανεις ανασυγκροτηση στο σκληρο και μετα να το ενεργοποιησεις αμεσως ωστε οταν θα δεσμευσει το χωρο να μην ειναι fragmented και καθυστερει μετα στην αναγνωση του το συστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.