filtrohouana Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ένας φίλος μου πήγε και πήρε έναν turbo-x και μου ζήτησε να του βάλω λειτουργικό κ.τ.λ. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε στην εγκατάσταση των drivers για τον ήχο.. Το Motherboard ειναι ASUS P5KC.. Έτρεξα την εγκατάσταση του ήχου από ένα αυτόματο instALL που έχει το cd του motherboard και δεν έγινε.. Πήγα μετά να κάνω μόνος μου την εγκατάσταση(μπήκα στο cd και έτρεξα το setup του realtek high definicion-έτρεξα κάθε setup που υπήρχε) αλλά τίποτα.. λίγο πρίν τελειώσει μου έβγαζε πρόβλημα.. Το κατέβασα και από το internet από την realtek μπας και αλλά το ίδιο ακριβώς πρόβλημα... Ουφ... Τι να κάνω????
talos_2002 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Βάλε τον ACPI driver for ATK 0110 virtual device. Είναι στην σελίδα της. Ίσως βοηθήσει.
Tenshi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 πανε στα dos και ενεργοποιησε την dos=bios φαντάζομαι;
filtrohouana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 όντως εκεί ήταν το πρόβλημα... ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.