01010101 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Τα είδε όλα ο..ή ..η.. Τάνα Ταναρογκσατσόκ! Και εγω το προσεξα αυτο...λολ...
Luxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Αυτος ο κλωνος διαβασα οτι ειναι πολυ καλος και μαλιστα δεν εχει τα μειονεκτηματα του Iphone.
elteo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 επειδή έχω δει κλώνο....μην πετάτε τα λεφτά σας! από όλες τις απόψεις είναι μαύρο χάλι. ΜΑΚΡΥΑ!
opts Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Τεράστια φασαρία για όλα τα ixxxxx προιόντα της apple Ούτε τα pod ούτε τα phone με ενθουσιάζουν Αν βέβαια έπρεπε να πάρω καινούργιο τηλέφωνο και επειδή όλα τα ίδια μου φαίνονται πλέον θα προτιμούσα το iphone 3g Να ρωτήσω έχετε δει τίποτα για παραγγελία σπασμένου (ή οδηγίες για σπάσιμο) για το 3g ?
MaTrOx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Υπαρχει καπου να τον δουμε?? Τσέκαρε εδώ για κλώνους: http://www.mylot.gr/index.php?cPath=25_42 Το cect p168c εδώ: http://www.mylot.gr/product_info.php?cPath=25_42&products_id=39 Καλά μην τρελαθούμε, δεν είναι iphone... Το είδα και εγώ και είχα ενθουσιαστεί και μετά πρόσεξα τα χαρακτηριστικά του: - 256MB memory (expandable) - Ανάλυση οθόνης 320Χ240 - No 3G - No Wifi - No GPS Τσεκάρετέ το άμα θέλετε και στο youtube, έχει διάφορα review του.
elteo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Να ρωτήσω έχετε δει τίποτα για παραγγελία σπασμένου (ή οδηγίες για σπάσιμο) για το 3g ? γιατί να το σπάσεις; Σε λίγο θα πωλείται ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ από την ελληνική vodafone είτε ως σκέτη συσκευή είτε ως καρτοκινητό είτε με συμβόλαιο.
opts Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ελπίζω τουλάχιστον να μην κολλήσει η vodaphone το logo της στη συσκευή !!!
jmz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2008 Ελπίζω τουλάχιστον να μην κολλήσει η vodaphone το logo της στη συσκευή !!! Απο το FAQ (Συχνές ερωτήσεις, περί iPhone) της vodafone: -Ερώτηση: To μενού (interface) της συσκευής θα είναι της Vodafone, όπως και οι συσκευές που υποστηρίζουν VF Live ή θα είναι της Apple; -Απάντηση:Το μενού των συσκευών παραμένει αυτό της Apple®, χωρίς καμία προσθήκη. Το μενού της Vodafone και η πρόσβαση στην υπηρεσία Vodafone live! δεν υποστηρίζονται. Οπότε φαντάζομε ότι το "τηλέφωνο" θα έχει μόνο τα λογότυπα της apple...
kfyros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2008 Άντε να το βγάλουν και με καμιά επιδότηση τα καρντάσια!! Είμαι περίεργος να δω την ταχύτητα του λειτουργικού. Κατά τα άλλα, ελπίζω να μην τραβάμε τα βυζιά μας με την υποστήριξη των ελληνικών. Αν έτρεχε και .net ... Κοίτα να δεις που η Τάνα Ταναρογκσατσόκ, έχει πάρει στέρηση . Υστέρηση μάλλον ήθελε να πει (στο μυαλό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα